- Konu Sahibi gulsah_gulsah
okudum cnm ama kız pez etmemıs vala hala suruyo 35 tl bana cok geldı vala su an verememole bı fıyat ama 4 5 tl olaymıus alırdım :)) denerdım bıraz yıne de sonucta cok fazla dokmemeıstır heralde ya ((((((
mervemervemerve yanılmıyorsam daha önce hint yağının gözünüzü yakmadığını yazmıştınız. ben badem yağı kullanmaya kalktım ama ne yaptımsa olmadı, habire gözüme kaçtı. bana kullandığınız hint yağının markasını söyleyebilir misiniz? yeni üyeyim ve mesaj atma hakkım henüz yok
bir de lumigan hakkında bir sitede şöyle bir yoruma denk geldim, kız 4 ay kadar kullanmış. daha sonra bırakınca kirpikleri beşer beşer dökülmüş. daha sonra yine çıkmış ama lumigan kullanmazdan önceki boydan daha kısaymışlar. sizleri de korkutmak istemem, bu gördüğüm tek negatif yorumdu ama beni korkutmaya yetti. sanırım lumigan kullanmaya başlamak için bir kaç ay daha cesaretimi toplamam gerekecek, halbuki nasıl da ümitlenmiştim
ben bu kadar bulabildim ama siz de bir araştırın bakalım. lumigan kullanmayı bırakınca kirpikleri eskisinden de güdük kalan var mıymış. mesaj atma hakkım olsa forumda kullanan herkese tek tek sorardım