- Konu Sahibi Jasminium84
-
Kirpikler 3 aylık periyotta dökülür ve yeniden çalarlar. 3 ayda tamamen yenilenir yanikızlar selamlar
gülmek, dalga geçmek serbest vallahi bir aptallık yaptım ki başkası yapsa öffff ne gülerdim
benim bir gözümdeki kirpiklerim daha kısa diye ikisi eşit olsun diye uzun olanı biraz kestim biraz fazla kesmişim bu sefer ötekisi uzun kaldı böyle böyle derken kirpiklerimi neredeyse tamamen kestim
size sorum bunlar uzar mı ya, hiç kesip de sonrasında uzayan oldu mu uzadıysa ne kadar zamanda uzadı, uzamadıysa ne yapacağım ben takma krpik mi takacağım sürekli
Lisede kirpiklerim gözlüklerime takılıyor diye kirpiklerimi kesmiştim.kızlar selamlar
gülmek, dalga geçmek serbest vallahi bir aptallık yaptım ki başkası yapsa öffff ne gülerdim
benim bir gözümdeki kirpiklerim daha kısa diye ikisi eşit olsun diye uzun olanı biraz kestim biraz fazla kesmişim bu sefer ötekisi uzun kaldı böyle böyle derken kirpiklerimi neredeyse tamamen kestim
size sorum bunlar uzar mı ya, hiç kesip de sonrasında uzayan oldu mu uzadıysa ne kadar zamanda uzadı, uzamadıysa ne yapacağım ben takma krpik mi takacağım sürekli
Oho kaç keere öyle ocaktan sigara yakarken kaş kirpik yaktım benuzuyor merak etme.
Badem yağı işe yarıyor tabii küsmediyse kirpikler.benim de ergen bi anıma denk geldi
bu arada 38 yaşında olduğumu utanarak belirtiyorum
vazelin sürün diyorlar ama işe yarar mı ki acaba, keşke yarasa
ay benden birtane daha varmışLisede kirpiklerim gözlüklerime takılıyor diye kirpiklerimi kesmiştim.uzadı sonra. Yani bence uzar.
Ergenlikte kesince daha uzun cikiyor dediler ben de kestim ama uzamadı maalesef benim saflığım.Öyle kaldı, umarım sizinki çıkarkızlar selamlar
Bende.kestim.cok.uzamz.ama uzuyo yinedebenim de ergen bi anıma denk geldi
Yaa inşallah, aldım hint yağı badem yağım da var dönüşümlü süreyimDüzenli olarak bakım yaparsanız uzar bence. Hint yağı ve tatlı badem yağı kaşa ve kirpiğe çok iyi geliyor.
Sağol, ayyy inşallah uzarYaaageçmiş olsun, kökü sende uzar heralde.
Ayy inşallah uzarNeyse ki 2022 yılında yaşıyoruz. Ben yerinde olsam gider takma kirpik yaptırırım. O ara da bakım yağları falan, daha sağlam büyürler. Olan olmus bir kere, üzülmeyin alemi yok bu saatten sonra
Vallahi beceremez olaydım ayyyykirpiklerimi kestim
Nasıl becerdin demeye geldim
Çok şirin
Yaa inşallahKirpikler 3 aylık periyotta dökülür ve yeniden çalarlar. 3 ayda tamamen yenilenir yani.. Hepsi aynı anda dökülmediği için biz farketmiyoruz. 3 ayda eski haline tamamen dönmüş olur :) ama 1- 1 buçuk ayda toparlar.siz bol bol zeytinyağı bademyağı sürün ki yeni çıkanlar hızlı uzasın.
İnşallah yaaGeçmiş olsun, evet uzar, hem de eskisi gibi olur korkmayın
Ayyy hadi inşallahLisede kirpiklerim gözlüklerime takılıyor diye kirpiklerimi kesmiştim.uzadı sonra. Yani bence uzar.
Hmmm tamam sağolun hemen bakayım nettenhızlı uzaması için yağ solüsyon vs bir şey sürmeyin, gözünüzde çeşitli enfeksiyonlara yanmalara sebep olabilir. göz sonuçta hassas bir organ.piyasada satılan kirpik bakım yağları var özel olarak onlardan alabilirsiniz.
Özelden yazar mısınızAyy moralim öyle bozuk ki aslında,sayenizde iyi bi güldüm. :)) Kaş kirpik serumları var. Onlardan kullanın. Kısa sürede toparlar. Marka ismi veremiyoruz galiba ama neyse.
Hadi inşallahUzar kız korkma
İnşallah inşallahOho kaç keere öyle ocaktan sigara yakarken kaş kirpik yaktım benuzuyor merak etme.
Ayyy demeyin yaa zaten bi parçadır kirpiğim eskisi gibi olmazsa yandım gittibenimkiler çok uzundu gözlük kullanırken habire gözlüğümün camlarıma değiyordu , gözlüğümü epey aşağı indirmem gerekiyordu bende birgün dayanamadım kestim kısalttım evet uzadı ama aslaaa asla eskisi gibi uzunluğa birdaha erişemedi
annem dedi ki kaşlar gibi küserler onlara iyi davranmak gerek dedi ama iş işten geçti
yani diyeceğim o ki uzar ama asla eskisi gibi volumlü uzun olmuyor
İnşallah küsmemiştirBadem yağı işe yarıyor tabii küsmediyse kirpikler.
İnşallahUzar yahu merak etmeyin
Benimde böyle garip bir tecrübem olmuştu yıllar önce
Ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama uzamıştı yeniden
Ayyy hadi inşallahAllah da sizi güldürsün.
Kirpikleri uzun olan bi sınıf arkadaşım ateşe üflemeye çalışırken birden parladı. Kirpikleri filan yandı baya üzüldü ağladı ama kısa sürede eski haline döndü.
Üzülmeyin kısa sürede eski haline döner. Allah beterinden korusun
Tamamdır çok teşekkürlervolume kirpik taktirdigim zaman kirpiklerim cok zarar gormustu, bakim yagi kullanin mutlaka. ipek kirpik falan hic denemeyin, kendiniz gunluk takabileceginiz kirpikleri kullanabilirsiniz.
Ahhhh yaa ayyy inşallah çıkarErgenlikte kesince daha uzun cikiyor dediler ben de kestim ama uzamadı maalesef benim saflığım.Öyle kaldı, umarım sizinki çıkar
Çok uzamazsa da yandım zaten kısaydı az uzarsa da fenaBende.kestim.cok.uzamz.ama uzuyo yinede
Sizin kafanız benim kafama çok benziyor belli ki. Ben hep Ergenimbenim de ergen bi anıma denk geldi
Seviyorum ergenliğimi deSizin kafanız benim kafama çok benziyor belli ki. Ben hep Ergenim
Badem yagi ise yarar derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?