- 31 Ekim 2013
- 21.288
- 71.295
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
-
benim de ergen bi anıma denk geldiAhahahah çok iyi ya
Kuzenim ergenken gür çıksın diye kirpiklerini kazımıştı. Çok dalga geçmiştik ama şimdi upuzun kirpikleri var. Uzar yani. Ama ne kadar zamanda uzar bilmiyorum. Bakım falan yapın.
uzarlar ama yeni çıkanlar uzar.eskiler kodlanmıştır hep aynı boya dek uzarlar.yoksa saç gibi 15 20 cm uzamış kirpiklerimiz olurdu.kirpik bakım yağı alınkızlar selamlar
gülmek, dalga geçmek serbest vallahi bir aptallık yaptım ki başkası yapsa öffff ne gülerdim
benim bir gözümdeki kirpiklerim daha kısa diye ikisi eşit olsun diye uzun olanı biraz kestim biraz fazla kesmişim bu sefer ötekisi uzun kaldı böyle böyle derken kirpiklerimi neredeyse tamamen kestim
size sorum bunlar uzar mı ya, hiç kesip de sonrasında uzayan oldu mu uzadıysa ne kadar zamanda uzadı, uzamadıysa ne yapacağım ben takma krpik mi takacağım sürekli
eski boylarına gelsin ben ona da razıyım yaauzarlar ama yeni çıkanlar uzar.eskiler kodlanmıştır hep aynı boya dek uzarlar.yoksa saç gibi 15 20 cm uzamış kirpiklerimiz olurdu.kirpik bakım yağı alın
size öyle geliyordur.uzun gösteren rimel de vardı sanırım bi araştırın.mıknatıslı kirpikte alabilirsiniz uzayana dekeski boylarına gelsin ben ona da razıyım yaa
böyle kel ahmet gibi oldum pöffff
rimel sürülebilecek uzunlukta değiller ki şu ansize öyle geliyordur.uzun gösteren rimel de vardı sanırım bi araştırın.mıknatıslı kirpikte alabilirsiniz uzayana dek
vallahi kendime yaptığım kötülüklerde kendimi aştım o kesinPandemide ben de saclarimi kesmistim :)
Dogal olarak esit olmadilar.O saclarla gezdim uzun bir zaman..
Seninkisi citayi bir tik yukariya tasimis :)
aaa hadi inşallah uzar benimkiler deSaçını hatta kaşını kazıtanı duydum ama kirpigini keseni hiç görmedim. Merak etmeyin uzarlar . Benim küçükken yanmıştı bi keresinde mesela ama uzadı sonradan.
saçı hep kendim kestim pandemi de.daha geçen hafta ilk kez kuaföre gittim.toplayınca yamukda olsa belli olmuyordu zaten.kese kese de ustalaştık hem.kırık alma makinesi bile aldım eve.kuaför de neymiş pehhhPandemide ben de saclarimi kesmistim :)
Dogal olarak esit olmadilar.O saclarla gezdim uzun bir zaman..
Seninkisi citayi bir tik yukariya tasimis :)
Badem yağı sürün hızlı uzatır.benim de ergen bi anıma denk geldi
bu arada 38 yaşında olduğumu utanarak belirtiyorum
vazelin sürün diyorlar ama işe yarar mı ki acaba, keşke yarasa
ipek kirpik yaptıramadım, kirpikler çok kısa olduğu için tutmadı ipek kirpikGöze çok yakın sakın vazelin sürmeyin. Uzar merak etme takma kirpikle ya da ipek kirpikle idare edin.
tamamdır teşekkür ederimBadem yağı sürün hızlı uzatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?