Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dugunden 1 hafta once ne sinir bozucu bir durum olmustur o kadar stresin icinde bide kirpik dusun.neyseki seninkiler 1 haftada cikmis.benim de burnuma yakin olan taraftakiler koptu ama daha 1-2 kirpik disinda bir gelisme yok onlarda kopmadan kurtulanlar mi pek emin degilim :) .bende goz kalemiyle kapatmaya calisiyorum.yerimseniben
evet cnm cikiyor merak etme cokta uzun surmez 1.2 ayay kalmaz toparlanir ...
kızlarrrr acil yardımmm kirpiklerimi rimel döktü nerdeyse tamamen yok denecek kadar az riml sürdüm ve temizlerken hepsi gitti yaa kurutmuş rimel mahfoldum ve temmuz 17 de yakınımızın düğünü var napcam ben şimdi çıkar mı o zamana kadar lütfen bilgisi olan yazsınnn çook kötüyümm rimelin tarihi geçmiş heralde yada bozuktu pastel rimel kullandım kullanan var mı ???benneyaptımkisenağlamaÇok üzgünüm çoook
dün kirpik kıvırma aletiyle 10-15 kirpiğim koptu ortadan..ben de öyle uzamaz diye 5-6 tanesini yoldum cımbızla (( acaba kopanlar da,kökünden yolduklarım da çıkar mı ? evetse ne kadar zamanda((( ??????
ya kızlar meraba bende takma kirpiklerimi çıkartırken kirpiklerim koptu ya uff çok kötü tekrar çıkar mı başına gelen bilgisi olan varsa lütfeeeeeennnnn