• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kirpik uzatmak mümkünmü

rose moon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
73
8
96
kızlar kirpiklerim çok cansız badem yagı kakao yağı ve buna benzer şeyler denedim ama nafile üstüne üstük gözlerim enfeksiyon kaptı çözüm bulan var mı ?nasıl uzatıp gürleştire bilirim

lumigan göz damlasini eyeliner seklinde her gece yatmadan once samur firca veya yikadigin bitmis bi eyeliner fircasiyla sür kirpik diplerine her gece 4 ay boyunca duzenli kullan inanamazsin ben uyguladim her goren takma saniyordu o kadar cok kişi adini yazdirdi fotosunu cekti ki kirpiklerimin suan kullanmıyorum bana 2 ayda sonuc verdi dolgun kivrik ve siyah yapiyor kirpikgi bu ilacin yan etkisi oldugu icin boyle ... 4 aydan sonra haftada bir de arada sür ki etki sürsun çünkü kullanmayi burakinca zamanla sac gibi kirpikte yenilendiginden uzun lar zamanla dökülüyor yani duzenli kullanmak lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben oriflame kirpik serumunu kullanıyorum 20 gündür biraz fark var sanki düzenli kullanmak gerekiyomus :34:

lumigan göz damlasini eyeliner seklinde her gece yatmadan once samur firca veya yikadigin bitmis bi eyeliner fircasiyla sür kirpik diplerine her gece 4 ay boyunca duzenli kullan inanamazsin ben uyguladim her goren takma saniyordu o kadar cok kişi adini yazdirdi fotosunu cekti ki kirpiklerimin suan kullanmıyorum bana 2 ayda sonuc verdi dolgun kivrik ve siyah yapiyor kirpikgi bu ilacin yan etkisi oldugu icin boyle ... 4 aydan sonra haftada bir de arada sür ki etki sürsun çünkü kullanmayi burakinca zamanla sac gibi kirpikte yenilendiginden uzun lar zamanla dökülüyor yani duzenli kullanmak lazim

zararı yok mu hiç? kirpik yapalım derken göz çıkarmayalım :) Bunu kullanan bir blogger biliyorum muazzam uzamıştı kirpikleri inanılmaz derece ama cesaret edip kullanamadım, sonuçta her ilaç vücutta toksik etkiye sebep oluyor 4 ayda kısa bir süre değil, kafam karışık yani :(

Bu kadar etkili diyosun yani ya ben dunyanin parasini verdim eeose diye birseye bir halta yaramadideneyeyim bari tesekkurler

Back