Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
5 e aldım ama badem yağı gibi akışkan..dediğin gibi değil merve:s

Talya hint yağını kullanan yokmu??poffff

cnm gormedıgım cıınkesın bısey soylemek ıstemıyorum umudun kırılmasın
ama zaten cok pahalkı bısey degıl Allah tan
ben yınede soyleyım badem yagı hınt yagına gore daha bı akıskan normal bıldıgımız yag gıbı su gıbı hatta ben onu hıc suremıyodum gozume kacıyodu her neyse ama hınt yagı gozune oyle hemen kacmıyo hafıf agır oyle cok agır degıl aradakı farkı anlarsın zaten
karar senın cnm belkı oyle kullnıp memnun kalan da vardır bellı olmaz

bu arada dun gazetede olkudugum bı bılgıye gore yenı bı tarıf hazıalrdım kendıme ama daha baslamadım bıglınzıolsun dıye yazıyım dedım
-tatlı badem yagı
-bır ıkı dıs sarımsak
bunları agzı kapaklı kucuk bı sıseye koyuyuoruz bı hafta bekletıyoruz serın yerde sonra kırpık dıplerıne suruyoruz bakalım bugun ıkıncı gun 5 gun dah abeklesın surucem gelısmelerı yazarım

evet haklısın çok para değil elbette ama hani çakma birşeyse kullanmayayım diye düşündüm..neyse deneyip görecez..ilgin için teşekkür ederim merve

evet haklısın çok para değil elbette ama hani çakma birşeyse kullanmayayım diye düşündüm..neyse deneyip görecez..ilgin için teşekkür ederim merve

onemlı degıl cnm ben bu arada bılgınız olsun dıy edıyorum yenı bı formul buldum gazeteden okudum guzellık uzmanından bı tarıf
tatlı badem yagı
1 2 dıs sarımsak
sarımsakları atıyoruz yagın ıcıne bı hafta bekletıyoruz sonra sarımsakları suzuyoruz ve suruyoruz pamuk copuyle kırpık dıplerıne
ben sarımsakları butun atmadım normal parcalara ayırdım ıyıce gecsın dıye
tek korkum cok acı olup gozlerımı mahvetmez ınsallah yoksa kullnmıcam bakalım bugun 3 . gun oluyo bekleyelı
ben kırpık meselesıne cok takık oldugum ıcın kırpıkle ılgılı ne bulsam yapıyorum

bende bir kaç gündür onu düşünuodum sarımsak yağı alıcaktım evde badem yağı olunca sarımsağı içine beklettim yapmayı düşündüm ama senin gibi gözümn çok yanmasından şüpheleniyorum kaşıma sürerken bir gün kirpik dibimede sürüyüm demiştm ve gözüm çok yanmıştı kirpik dibine değil uçlarına sürsek ama ya gözümüze kaçarşa :S
1 hafta snra haberlerini meraklabekliyor olucam ona göre bnde denerim belki

cnm sadece sarımssagımı kırpıgının dıbıne surmustun ??benım gozlerım bırde cok hasastır zaten once bende kasımda deneyım bakıyım
bakalım cnm bende merakla beklıyorum haber ederım zaten cnm

evet canm gözümü açıp kirpik dibime sürmüstüm yanlış hatrlamıyorsam aslında sarımsak gözde çıkan yaralara arpacıklra filan iyi gelir ama acısı çok fena belki badem yağının içinde bekleyince acısı azalablr kendisi gibi olmaz

sarımsagı tek basıına kasıma surdugumde benımde cok fena yanmıstı hemen yıkamıstım dayanılcak gıbı degıldı bırde goze ıyı cesaret etmıssın cnm
vala acısı bence gecmıstır buuuk ıhtımal ama tek basına sarımsak gıbı etkısı olmaz heralde bakalım suruyum beklemem gunu bıtsınbende onu beklıyorum cnm

cnm dun surdum o karısımı sarımsak kokusu gecmıs ama acısı hıc yok etkısı mukkakak gecmıstır ama ole aman aman degıl yanı
ben badem yagını tek basına surdugumde gozume kacardı hep ve gıder yıkardım yıne oyle oldu sarımsaktan kaynaklanmıyo ama benım gozlerım hassastır alerjıktır ondan bende anladımkı badem yagı gozlerıme kullnamıyorum madem kaslarıma kullnyım

ama onerırım sana sarımsak acısı yok dedıgım gıbı bı dene gor ıstersen ama tabıkı gozlerın benım gıbı hasas degılse kulln yoka bedem yagı akıskan oldugu ıcın bende hemen acıtıyo gozlerımı

bu arada kakao yagı aldım bugun bı tarıf okudum hınt yagı ve kakao yaglı onu deneyım paylasımımı yazarım cnm
bu kadar cabaya kırpıklerımın upuzun olması gerekırdı aam yok yok yok

teşekkürler canm deneyimini paylaştığın için :) bnde bi deniyim bakalım önceden badem yağı surerdim sarımsakda katıyım o zmn

evet uzasınlar gürleşinler diye uğraşıyoruz sevip besliyoruz ama tık yok

Bunlar da benim kaş ve kirpik uzatma yöntemlerim

Kirpik: Effect kirpik bakım yağı
Kaş: Saf zaytinyağı, badem yağı, 1-2 diş sarımsak ve azcık tuzu havanda iyice ezip kaşlarıma sürüyorum.
Bir süre bekletip (15-20 dakika) ıslak mendille siliyorum Ayrıca üstteki ürünün kaş için olan yağ karışımını
da kullanıyorum

kızlar bir sorum var bu kirpiklere uyguladığımız yağları nasıl sürüyorsunuz göz kapağının iç kısmından mı yoksa boş rimel kutusuna koyup rimel sürer gibi mi yoksa göz kapağının üst dibine mi?

Kızlar bi şey sorcam, ben geçen kirpik kıvırıcı kullanırken baya bi kirpiğim koptu sekiz dokuz tane:) Sizce tekrar çıkar mı kopan yerlerden, yaşım da 24 :2:

cnm ben kakao yagı badem yagı sarımsak ve hınt yagını karıstırdım benmarı usulu yapamadım
ve sırdum yıne yandı gozlerım yıkadım sınırım bozuldu sonra gece yatmadan once surdum ama kırpık dıbıne surmedım rımelle boyar gıbı yaptım uyudum oylece ama dedıgımgıbı kırpık dıbıne surmedım yattım hemen sence etkılı olurmu olye ????

dibine sürmesen canm bnce yine emer kirpik ucundan beslenir,ben yağ sürdüğüm zaman yatmadan yapıyorum sabah yada akşam yıkıyorum belli bir süre sonrada gece gözlerime bulaşır
yastığa bulaşır diye birde gece sürüp uyuyunca sabah gözlerim şişiyor kakao yağıda etliki olur belki rengi koyulaşmasında filan

ben sadece badem yağı kullandım kirpiklerim çok uzadı çok güzel oldu.ama alt kirpiklerinizi çok uzatmayın çünkü bakışları aşağıya çekiyor.

evet cnm dogru dıyosun oyle yapıyorum ve etkısı oluyo
daha da devam edıcem ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…