- 20 Kasım 2010
- 5.006
- 9.920
- 398
- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.641
slam kızlar ben blue ocean ı kullanıyorum kaşlarım çok seyrektı ve şimdi baya kalınlar kirpiklerimden memnundum ama bu üründen sonra çok daha memnunum inanın=) tavsiye ederim..fiyatıda 15tl kadar birsey çok pahalı bir üründe değil..Eki Görüntüle 407740
hımm bakım yağının içinde hangileri varmış ki
biz onları aktardan alsak :26:
erguwan ben eczaneden aldim kaslarimada suruyorum yine yatmadan once...baktim kaslarimin ilk baslangic yerindeki bosluklar bayagi dolmus..devam edicem bakalim...[
çok teşekkür ederim ben de alıp hemen kullanacam
kızlar benim sol kirpiğim çok güzel uzun kıvrık ve gür ama sağ kirpiğimde tam aksine kısacık her hafta badem yağı sürüyorum uzamıyo rimel sürdüğümde aradaki fark çok belli oluyo nasıl dengeleycem?? acaba susam yağı fln mı denesem a101 de bakım yağları vardı hepsinin arkasında ne işe yaradığı yazıyodu badem yağı için saçla ilgili seyler yazarken susam yağıda kaş ve kirpik bakımı için yazıyodu hiç kullanan var mı??
aktardan mı alıyosunuz ben biraz tedirgin oldum ya aktardaki yağlar biraz kalitesiz gibi geldi ya başka bir yerde orjinal yağları bulamayabilirim
ben de badem yağı kullandım bir süre ama bir değişiklik olmadı gibi kaşlarıma da sürdüm biraz gürleşti gibi
kızlar benim sol kirpiğim çok güzel uzun kıvrık ve gür ama sağ kirpiğimde tam aksine kısacık her hafta badem yağı sürüyorum uzamıyo rimel sürdüğümde aradaki fark çok belli oluyo nasıl dengeleycem?? acaba susam yağı fln mı denesem a101 de bakım yağları vardı hepsinin arkasında ne işe yaradığı yazıyodu badem yağı için saçla ilgili seyler yazarken susam yağıda kaş ve kirpik bakımı için yazıyodu hiç kullanan var mı??
ben bugün yılan yağı aldım aktar olan kadın hint yağından daha etkili olduğunu söyledi
kakao yağı ve hint yağını karıştırdım..hem uzaması hem gürleşmesi hem de daha koyu kirpiklerim olması için..2 hafta gece düzenli olarak kullanın farkı farkediceksiniz..çıkmayan yerlerden kirpik çıkıyor,kirpikler uzuyor ve daha siyahlaşıyor..ben çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?