Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
kızlar merhaba ben yenı kullanıcı sayılırım 1 - 2 aydır forumu takıp edıyorum burada yazılan her tarıfı yaptım sacım ıcın yuzum ıcın kırpıklerım ıcın :))))) sacla yuzu ayrıntılı yazmayım burda ama kırpık ıcın hınt yagı demıslerdı ben ıkı hafta oldu sanırım kullanalı ve etrafımdakıler artık rahatsız olmaya baslamıstı kırpıkleerım uzamıs mı saclarım uzamısmı sureklı tacız edıyorum en son artık gorrur gormezz aa sacların uzamıs kırpıklerın uzams demeye basladılar .D en son ümidimi kesmeye başlamıştım kiiiiiiiiiiiiii :))) dün aksam eşiiim senin kirpiklerin çoğalmış uzadıgını bılmem ama onceden kırpık kırpıktı seyrek duruyordu deyııınce mutlulugumu anlatamam yanı :))))))) hint yağı dıyorum her aksam dıyorum :))))

kaliteli ve pahalı hint yağı bulmak lazım
kalitesiz ucuz yağlarda fayda yok.

awe cemre diye bir marka var, %100 doğal ürünler sattıkları iddiasındalar. ben ordan aldım hint yağını, 15ml'lik bir şişesi 27 lira gibi bir şeydi. şişesi de ilaç şişesi gibi lacivert. ama yüzüme iğneli epilasyon yaptırmaya başladığım için düzenli kullanamıyorum, o yüzden sonuçları konusunda kefil olamam.

merhaba konu başlığı ilgimi çekti okuyordum ki iğneli epilasyon yaptırdığınızı gördüm.bende randevu aldım pazartesi için gideceğim ama korkuyorum direk yüzümde başlamaktan ya iz kalırsa ya kıllarım kalınlaşırsa falan diye. sizde nasıl bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız?

Kızlar ben hint yağı,badem yağı ve çamterebentin esansını karıştırıp kaş ve kirpiklerime sürüyorum 1 haftada etkisni gördüm bu arada kaşa sürmek kolayda kirpiklere bir kulak çöpüyle likit çeker gbi kirpik diplerine sürüp uyursanız hiç bişey olmaz zaten göze felan kaçmıyo bende sabah akşam sürüyorum.

ben de kaşlarımın seyrekliğinden ve kirpiklerimin kısalığından şikayetçiyim....
yaklaşık 2 haftadır hint yağı ve tatlı badem yağını karıştırarak kaş ve kirpiklerime sürüyorum. bire bir oranda karıştırdım bunları. eski bir rimel kutusunu temizleyip içine doldurdum. rimel fırçasıyla sürmek rahat oluyor :) sadece gözünüze kaçırmamaya özen göstermeniz gerekiyor. çünkü ilk denememde ben kaçırmıştım ve gözümde batmalar olmuştu :/

2 haftanın sonunda çok olmasa da kirpiklerimin uzadığını fark ettim. özellikle de rimel sürünce fark daha çok ortaya çıkıyor.
bu arada badem yağında gülşah, hint yağında mecitefendinin ürünlerini aldım...

bakalım günler geçtikçe daha da çok uzayacak mı? bir gelişme olursa buradan yine paylaşırım.

Son düzenleme:

bende kaslarim cogalsin istiyor ya bu dediklerin ya da mayonz sarimsak falan da etki edervmi

genelde herkes faydasınıgoruyo emınım sende goruceksın
ben bı hafta aradan sonra tekrara basladım bu sefer kulak copuyle sadece dıplerıne duruyorum bol edaha mı ıyı oldu ne bı de bole denıcem bakalım

Bu hint ve tatlı badem yağı gözün altınada degecegi icin yağ bezesi yapar mı ? Bu yüzden korkuyorum kullanmaya

Ben de çörek otu yağı kullanmıştım, daha sonra hint yağıyla karıştırdım bir süre öyle kullandım kirpiklerimde uzama oldu bir iki tane de tüy çıktı ama hala sarı kirpiklerim ve de çok ince.. Bu gün badem yağı hint yağı karışımı yapıp uygulamaya başlayacağım kızlar hadi bakalım

hınt yagı ve tatlı badem yagı duznelı kullnıldıgında kırpıklerı koyulastırıyo benım dah acık bı renktı koyulastı bayagı
ama kıroık uclarına takılmayın cunku kırpık ucları normal kırpık rengınızden daha cıak olurmus normal olanı o yanı zaten rımel surunce koyulasıyo cok takılmayın o mevsuya derım
bende halen uzatmaya calısanlardanım bugun yıne ıstemeyerek de olsa ( gozumu cok yakmıstı cunku ) tatlı badem yagına basladım ıkı haftadır hınt ygı suruyodum ona ara verdım
kulak copuyle surunce gozume akmadı ama bakalım
bırde burdan ogrendıgım bı bgılyı paylasım ıstıyorum kızlar sureklı aynı yagı surmeyın gozunuze mesela ıkı hafta bırını surun ıkı hafta bırını ben bı aydır hnt yagı surmustum ama bı baktım ıkı haftadan sonra etkı yok neden ? bagısıklık kazanmıs kırpıklerım artık hınt yagın alkısmıs etkı gostermıyo da ondan bende ıkı hafta ara verdım tekrara basldım hınt yagına uzama oldu cok cok az ve de ıkı haftam doldu bu sefer aynı yagı surmeyın dıye badem yagıma gectım bakalım yay gıbı kırpıkler olsun ınsallah hepımızın

Yağları mağları bilmem ama kısa yoldan loreal lashes 40 kata kadar kirpikleri dolgun gösteren rimelim var tavsiye ederim bol bol sürüyorsun benim gibi seyrek kirpiklerinin bile gür çarpıcı gösteriyor. Yani uzatıyor. O yağdan sonra o rimeli kullanın ekstra dolgun kirpiklere kavuşursunuz inşallah.

cnm tavsıyen ıcın cok tesekkur edrım ama hanı hayvan uzerınde denye yapılıyo denıldıgı ıcın almak ıstemıyorum loreal zaten ıstesemde alamam ogrencıyım bı rımelı 40 tl
vala
10 lıraya pastel varmıs onu almayı dusnuyorum dısı turunculu olanı bakalım nerde ucuz orda ben
bu arada tekrar hınte donudm sol kırpıgım kıvrılmaya basladı ama seyrek bellı olmuyo hıc surunce bellı oluyo
sag tarafım daha kısa gıbı bakalım

bende kasş kirpik uzatmk için burda n okuduugm bi karışımı aldımblue ocean 15 tl rimel kutusu içinde inş işe yarar sonuları yazarım kendim yapamk istemedim zaten üşeniyorum bide yag miktarları tutmazsa falan die hazır alıdk bakalım nasıl olcacak sonuç

ben badem yagi kullanmaya basladim...ne kadar zamanda gorurum acaba faydasini ???:44:
badem yağı tatlı mı acı mı
acı badem sızlatır gözlerini de
etkisi de kişiden kişiye değişiyor devam ediyor musun???
bu arada badem yağı kirpikleri koyulaştırır
kirpikleri uzatacak olan hint yağı ...

Son düzenleme:
slam kızlar ben blue ocean ı kullanıyorum kaşlarım çok seyrektı ve şimdi baya kalınlar kirpiklerimden memnundum ama bu üründen sonra çok daha memnunum inanın=) tavsiye ederim..fiyatıda 15tl kadar birsey çok pahalı bir üründe değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…