- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.621
kaliteli ve pahalı hint yağı bulmak lazım
kalitesiz ucuz yağlarda fayda yok.
awe cemre diye bir marka var, %100 doğal ürünler sattıkları iddiasındalar. ben ordan aldım hint yağını, 15ml'lik bir şişesi 27 lira gibi bir şeydi. şişesi de ilaç şişesi gibi lacivert. ama yüzüme iğneli epilasyon yaptırmaya başladığım için düzenli kullanamıyorum, o yüzden sonuçları konusunda kefil olamam.
kızlar yağları saçlarınıza uyguladıktan sonra ne ile temizliyosunuz?
hani çok fazla yıkamakta saçı yıpratır arındırıcı doğal bir solüsyon falan mı var?
Kızlar ben hint yağı,badem yağı ve çamterebentin esansını karıştırıp kaş ve kirpiklerime sürüyorum 1 haftada etkisni gördüm bu arada kaşa sürmek kolayda kirpiklere bir kulak çöpüyle likit çeker gbi kirpik diplerine sürüp uyursanız hiç bişey olmaz zaten göze felan kaçmıyo bende sabah akşam sürüyorum.
Kızlaaar ben de aldım sonunda.. Hint yağı ve tatlı bağdem yağını karıştırdım ve eski rimelimi boşaltıp içine koydum. Rimel kutusunu da temizleyene kadar ne lavabo kaldı ne banyo. temizle temizle bitmiyor içindeki boya. Kaynatmak bir nebze de olsa işe yaradı. Dün başladım kaşıma kirpiğime sürmeyeGelişmeleri paylaşıcaam.
Bu hint ve tatlı badem yağı gözün altınada degecegi icin yağ bezesi yapar mı ? Bu yüzden korkuyorum kullanmaya
hınt yagı ve tatlı badem yagı duznelı kullnıldıgında kırpıklerı koyulastırıyo benım dah acık bı renktı koyulastı bayagı
ama kıroık uclarına takılmayın cunku kırpık ucları normal kırpık rengınızden daha cıak olurmus normal olanı o yanı zaten rımel surunce koyulasıyo cok takılmayın o mevsuya derım
bende halen uzatmaya calısanlardanım bugun yıne ıstemeyerek de olsa ( gozumu cok yakmıstı cunku ) tatlı badem yagına basladım ıkı haftadır hınt ygı suruyodum ona ara verdım
kulak copuyle surunce gozume akmadı ama bakalım
bırde burdan ogrendıgım bı bgılyı paylasım ıstıyorum kızlar sureklı aynı yagı surmeyın gozunuze mesela ıkı hafta bırını surun ıkı hafta bırını ben bı aydır hnt yagı surmustum ama bı baktım ıkı haftadan sonra etkı yok neden ? bagısıklık kazanmıs kırpıklerım artık hınt yagın alkısmıs etkı gostermıyo da ondan bende ıkı hafta ara verdım tekrara basldım hınt yagına uzama oldu cok cok az ve de ıkı haftam doldu bu sefer aynı yagı surmeyın dıye badem yagıma gectım bakalım yay gıbı kırpıkler olsun ınsallah hepımızın
Yağları mağları bilmem ama kısa yoldan loreal lashes 40 kata kadar kirpikleri dolgun gösteren rimelim var tavsiye ederim bol bol sürüyorsun benim gibi seyrek kirpiklerinin bile gür çarpıcı gösteriyor. Yani uzatıyor. O yağdan sonra o rimeli kullanın ekstra dolgun kirpiklere kavuşursunuz inşallah.
badem yağı tatlı mı acı mıben badem yagi kullanmaya basladim...ne kadar zamanda gorurum acaba faydasini ???:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?