Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
merhaba kızlar ben sağ gözümden katarakt ameliyatı oldum 12 yaşında kirpiklerimi kesti hemşire zaten normalde uzundur ama o kesilen kirpiklerim daha sık ve daha uzun çıktılar şimdi çok güzeller :)))

Kizlar bende su kirpikleri kiviran makasdan kullandim bir aysonra baktim ki kirpiklerimi kesmisim badeem yagini kulak coounun pamuguyla kirpiklerime sueye basladim uzamaya baskadi ama daha fazla uzaasini istyorummm

Kizlar bende su kirpikleri kiviran makasdan kullandim bir aysonra baktim ki kirpiklerimi kesmisim badeem yagini kulak coounun pamuguyla kirpiklerime sueye basladim uzamaya baskadi ama daha fazla uzaasini istyorummm

cnm hıc o kıvrıstırıcıları kullanma vala seyreltıyo da artı ben kendım surdugum zaman daha guzle duzenlı kıvrılıyo makasla yapamıyorum asıl ben de denedım bı kac kez bı ıkı tuy cıkınca aman aman dedım uzak dursun bu arada hınt yagını onerebılırım cnm benım acayıp uzadı hele altlar :) hala da devam edıyorum ama ıkı gundır surmuyorum ya fınaller basladı bı yorgunluk var kı ustumde anlatamam yarın son fınalım surmeye tekrar devam

arkadaşlar merhaba bende güdük kirpikliyim çocukken kesmiştim de bu hint yağı ve badem yağını ne oranda karıştırıyoruz... bir de ben karışıma e vitamini de kırmayı dşünüyorum... gerçi clinique maskara aldım e vitaminli bi işe yaradığı yok...

kullandığınız yağın içine sarımsak koyun.ben küçük parcalar halinde koydum biraz gözüm yakmayacak kadar. fena değil gibi.bi deneyin sizde isterseniz..saçı gürleştiriyor,cıkartıyor aynı sekılde kası da cıkartıyor ise kiriğe de bi faydası olsun di mi

valla boyle yaptığını bilseydim hiç kullanmazdım.. badem yağı uzattı biraz ama hint yağını alcam teşşkür edrm canım :*

valla boyle yaptığını bilseydim hiç kullanmazdım.. badem yağı uzattı biraz ama hint yağını alcam teşşkür edrm canım :*

evet tatlı badem yagı uzatıyomus ben de ender saractan dınlemıstım ama hınt yagı bana sankı daha ıyı uzatıyo gıbı geldı cnm onemlı degıl :)

Öyle tabi de bazı ürünler var çok uzatıyor fakat sonra uçları yine dökülüp eski halini alıyor kullanmadığın zaman biraz pahalıda bir ürün ondan demiştim :))

pahalı urunlerde zaten yanıltmaca var bızlerde ıkı haftada bı ayda yay gıbı kırpıkler dıye reklamalara kanıyoruz ıster ıstemez kanmak ıstıyoruz aslında :) sonra bı bakıyoruz fosss en ıyısı gec ama guc olamdan zararı olmayan bıtkısel urunlerı kullnamak zararaı da yok hem ucuz da ama sabır gerektırıyo

kirpiklerim yaş gittikçe daha da kısaldı sanki benim de ya badem yağı kullandım bi ara ama gozlerimi yakıyordu bırakmıştım beceriksizim bu konuda sanırım

canım o şekilde hint yağı gözüne girmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…