Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Yağları gece yatmadna önce kulak pamuğu ile kaırşımın içine batırıp kaş veya kirpiğe uygulam en doğrusu...

Badem yağı kaş kirpik için tek tavsiye
Ve evde bitmiş rimerleriniz varsa onun içine hint yağı katarak kullanmanızıda tavsiye edebilirim bu arada saçlara oldukça iyi geliyor hint yağı ....

fındık yağının bir etkisi var mı kaş ve kirpikte ?

Fındık yağının kirpiklerde pek işe yaradığını şöyle söyleyebilirim besleyicidir ama genelde kuru ciltler üzerinden maske olarak kullanılıabiliyor ...Ve yemeklerde bile kullanıldığı görülmüştür...
Kirpiklerini sağlıklı uzatmak istiyorsan hint yağını tavsiye ediyorum...

Sevgiler...a.s

kirpik dökülür mü sizce kızlar? sanki benim kirpiklerim seyreldi? ne önerirsiniz? badem yağı sürdüm bi kere çok rahatsız edici?

kızlar benim kirpiklerim çok dökülüyor kökleri zayıf sanırım.bu yüzdem seyrek görünüyorlar bende biraz gürleşşin ve güçlensin istiyorum.bir haftadır dediğiniz gibi yatmadan hint yağı ve badem yağını karıştırıp kulak pamuğuyla kirpiklerime sürüyorum henüz bi değişiklik görmedim.bu yağları sürmeye ne kadar devam edilmeli?

iyide cnm yağların saf olup olmadıını nerden bilecez ben onlarada güwenemiyorm ki aktara gittim kendiside işe yaramaz dedii

herqün mü uyquluosun biraz açıklarmısın

benden de bir tavsiye sizlere:) çevremdeki herkese önerdim çok memnunlar...5 yaprak ıspanak saplarıyla birlikte,bi okadar göz kararı maydonoz yine saplarıyla birlikte,bir tutam nane,bir tutam kekik bu bitkileri 1 su bardağı kaynamiş suya ekleyip altını hemen kapatın çay gibi 20 dakika demleyin sogumaya bırakın ve süzün.bu bitki suyunun içine yarım limon suyu sıkın ardından 3 yemek kaşıgı bal ve 3 yemek kaşıgı zeytin yagı ekleyin bu karısımı kücük bi şişeye alıp çalkalayın işte bu mucize karısımı sac kreminizin içine karıştırın.saclarınızın nasıl parladıgını ve uzadıgını farkedeceksiniz.ayrıca bunun dısında aynı karışımı saçlarıma surup yarım saat sıcak havluya sarıp bekletıyorum saca daha ıyı gelıyor..deneyın kızlar cok faydasını goreceksiniz...

bu sabahtan beri moral bozukluğu içindeyim ne yapacağımı bilemedim,bilmiyorum ...
ben uzun zamandır max factor 2000 calorie rimel kullanıyordum.3 defadır maybelline sarı renkli rimelini aldım.bu sabaha kadar da memnundum.ta ki bu sabah rimelimi sürerken bir baktım ki benim kirpikler kısalmış ya ne olursunuz kirpik nasıl kısalır neden kısalır bana bir akıl verin...ayna elimde bakıp duruyorum moralim çok bozuk
Arkadaşlar ne önerirsiniz düzelir mi eskiye döner mi???

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de, bir gsm opertörünün ücretsiz servisinden aldıgım bir sms le öğrendim ve birkaç gündür kirpiklerime rimel gibi sürüp, diplerine yedirmeye çalışıyorum. Uzayıp uzamadığını anlayamıyorum ama daha belirgin olduğunu biliyorum. Bu belirginlik uzunluktan mı geliyor yoksa yağın verdiği ışıltı mı bilemiyorum.Sms te bri hafta hergün uygulayın demişti. Öyle yapıyorum. Kesin bir sonuç alırsam tekrar yazarım. Küçük bir şişeyi 2 tl ya aktardan almıştım. Ayrıca Şampuanıma badem yağı ekledim. Nurgül Yeşilçay ile yapılan bir röportajda da saçlarının parlaklığını şampuanına 1/10u kadar bal katmış olmaya borçlu olduğunu söyledi. Saç kremime de jojoba yağı kattım. O da 2,5 tl.
Saçlarım yumuşak,parlak ve çok canlı. Eğer siz de benim gibi saçlarınızı siyahtan açtırıp kumrala kadar 3 defa işlem yaptırdıysanız en kısa şekilde boyle toparlanıyor.

hint yağını 6 ay boyunca hergün kullanmış biri olarak söyleyebilirimki kesinlikle kirpikleri uzatıyor ve gürleştiriyor yani yeni kirpik çıkartıyor ama yapısı biraz kıvamlı bu yüzden sürünce biraz ağırlık yapıyor sanki o yüzden ben eski bir şeffaf rimel kabına eşit miktarda hint yağı susam yağı ve badem yağını karıştırdım artık böyle devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…