Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
canim hint badem birde bugday yagini karistir sur hatta içine e ve b vitaminide kirabilirsin :) ben hazir yagini aldim içinde e vitamini vardi hint yagini ben ekledim digerleri var zaten :)))) kullan en azindan çok guçlu saglikli kalin ve koyu kirpiklerin olur oneririm canim

bugün aldım hint yagını 5 tl ye fiyatı iyi mi ? Birde bişey sorucam bu badem yagının iki türlüsü var bi tatlı bi de acı badem yağı hangisini kullanıcaz fark ediyor mu ??

30'ar gram hint yağı ve kınaya 1-2 gram kadar bergamot karıştırılıp saç diplerine ovarak sürülürse faydası görülür. Hint yağı, badem yağı ile birlikte saçlara ve kirpiklere sürülebilir. Bu karışım saçları parlatır, kirpikleri uzatır ve gürleştirir. Saça ve kirpiklere sürerken göze kaçmamasına dikkat etmek gerekir.:smiley-cool:

Kirpikleri uzatmak için

1 bardak suyu kaynatın.
1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı (1 yemek kaşığından biraz az) ekleyip karıştırın.
Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın.
Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün.Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.

Kirpikleri gürleştirmek için
Eşit ölçüde hint yağı ve badem yağını bir şişede karıştırıp 15 gün boyunca akşamları yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize dipten uca doğru sürün.
dogadangelenguzellik.com bu iki taraftan herhangi birini tam olarak anlatıldığı gibi kullanan ve ben fayda gördüm memnun kaldım diyen var mıCADIARZU

ahh ben kullanıyorum ama daha 4 gün mü ne oldu ikinci yöntemi kullanıyorum ve gözlerime aşırı derecede kaçıyo dikkat ediyorum ama yinede olmuo gözlerim bulanıo açamıorum bulanık görüyorum zarar gelcek diye korkuyorum ama sabaha kadar geçiyor bi fark da göremedim kirpiklerim hala yerinde sayıyo

kızlar badem yağının markasınada bağlı ben önceleri bi badem yağı kullanıyordum aşırı yakıyordu gözlerimi ama yeni başka bi marka aldım hiç ama hiç yakma olmadı

cnım benim kullandığımın üzerinde karden yazıyor markası karden aktarlara sor bilirleronlar muhteelen bunu al canım hiç yakma falan olmuyo göze kaçsada

görmem mi canım fazlaıyla gördüm çoğaltıyo ve yoğunlaştırıyo hergece yatmadan önce sür mutlaka ertesi gün belli ediyo kendini zaten=)

3 gündür önce badem yagı ardından hint yağını kulak çöpü ile hem kasıma hemde kirpiğime sürüyyorum.ancak 1 saat sonra felaket bas ağrısı yapıyor.acaba cokmu sürüyorum.yada sizde de aynı etkiyi gösteriyormu?kullanan arkadaslar ilk günden etkisini gördüklerini söylemişler,ben henüz bi değişiklik fark etmedim.

ayricada topik actim ama dikkat cekmedi sanirim. yinede burayada yazmak istedim cünki cok mutluyum yüzüme sürmek icin aldigim ozon yagi (ozonlanmis zeytinyagi) 10 günde kirpiklerimde uzama sagladi ve iki haftayi gecti suan ve kesin kanaat getirdim uzadiklarina. hepsi ayni anda uzamiyor bazilari kisa bazilari öne gecti bu sekilde daha net farkediyorum.
Ayni dertten müzdarip arkadaslara duyurulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…