Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
benmde kipriklerim sık ama kısa uzasa hiç fena olmazkaydirigubbakcemile3..
karışım yağlardan arada aklıma gelirse sürüyorum içinde çeşitli yağlardan e vitaminine kadar var aslında düzenli kullansam etki etcek ama:umursamaz:..
insanın gözüne kaçıyo ve yakıyo bide ben lazer ameliyat olmuştum çok korkuyorum..:bbo:

kızlar benim kirpiklerim cok kısa yaa nasıl uzatıcam ? rimel sürsemde kalkık durmuyo sinir oluyorum. hint yağı demişsinzi. anlatırmısınız ne şekilde uyguluyosunuz ? sonucu ne kadar zamanda alırım ? herşeyi detaylıca anlatrmısınızzz bana.

tuğbaçabuk arkadaşım sen denedinmi peki o yöntemi?ve tam anlayamadımda bana tekrar açıklayabilirmisin,çamterebentinidemi şampuanın içine koyuyosun cvp için şididen teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

Kızlar ben kaşlarıma zamanında badem yagı sürmüştüm faydasını görmüştüm. Kirpiklerim normal uzunlukda ve düz saçlarıma uyguladığım sinamekili karışımı kirpiklerime kulak pamugu yardımıyla sürüyorum. 3 kere falan uyguladm fark var sanki yada bana öyle geliyor bilemiyorum. Kirpiklerimi kıvırdıgımda sanki daha uzunmuş hissi verdi. Ayrıca arkadaşlar kesmek belirli bir yasdan sonra pek işe yaramıyor onuda denedim. Bir arkadasımın çok uzun ve güzeldi kirpikleri sordugumda annesi çocukken kestiğini söyledi bende şimdi deniyim dedim eski uzunluguna yine gelmişdi ama daha da fazla uzamadı. o dönem kısa kirpiklerle dolaşmak zorunda kaldım birdeohaoldumsmile

kızlar yağları saçlarınıza uyguladıktan sonra ne ile temizliyosunuz?
hani çok fazla yıkamakta saçı yıpratır arındırıcı doğal bir solüsyon falan mı var?

canım evet çok yıpratır o yağlardan arındırırken. ama ben bi çözüm buldum saçımı ıslatmadan şampuanlıyorum. böylece çok fazla şampuan yapıp da saçlarımı yıpratmamış oluyorum.. ıslatınca yağ bidaha yapışıyo ve çıkmıyo..lmaz:

ben badem yağını kullanmıstım,temiz bi rimelle kirpiklerime sürüyordum acıkcası hicbir faydasını görmedim. bana uzatan birşey lazım hint yağını denicem!

Arkadaşlar, ben daha önce badem yağı fln uyguluodum zaten bi ara sanki faydasını da görmüştüm gibi..
Ama aynı zamanda o dönem sanki gözaltlarımda ufacık yağ bezecikleri hani olurya küçük küçük göz altlarınzda beyaz noktacıklar, işte onlardan oluşmaya başlamıştı. Acaba bundan olabilirmi?

geçenlerde de ya nası oldu anlamadım ama farkında olmadan kirpiklerimi ya yaktım, ya da her iki gözümde aynı bölgedeki kirpikler kendi kendine kısalıverdi??? bunu nası çözeebilirim çok komik duruyo kimi uzun kimi kısa kirpikler, hele de bu kısalar gözün sonlarına doğru, yani aslında kirpiklerin daha uzun olması gereken bölge...

arkadaslar ben karısımımıma hint yağı yılan yağı tatlı badem yağı kakao yağı susam yağı buğday yağı koyuyorum hepsinden az az ve kırpiklerıme uyguluyorum gercekten ıse yarıyor onerırım ama gozunuze kacırmayın yakıyor kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhaba,
ben de hint yağı ve badem yağı aldım bugün karıştırıp kirpiklerime ve kaşlarıma sürücem. Bitmiş rimeli temizleyip içine koymak için rimeli kabını temizlemeye çalışıyorum ama ben temizledikçe sanki o rimel yaratıyo deli oldum.. lütfen yardımcı olunnnn(((((

badem ve hint yağını denedim ve sonuç aldım ben canm snde başla bak görürsün...rımel kabıyla değilde bi şişeye ikisini boşaltıp kulak çöpüyle diplere sürsen daha iyi olur rımel fırçası diplere süremeyebiliyo kulak çöpüyle diplere uygulayabilirsin kolaylıkla kolay gelsinopuyorumnanaktan

bende hint yagi aldim ancak

SAC BAKIMI icin yaziyor terettüde kaldim :S
sac bakimi yazarken kiprigime uygulamam bisey olurmua acaba? mafoldumben
uzasinlar ya :Saruboceq:

imdaaat'ın da dediği gibi kulak pamuğuyla daha rahat sürülüyor ama dikkat et gözüne fazla kaçırma çünkü ben sürdüğüm zaman böyle flu görüyorum etrafı bazen.kaydirigubbakcemile3

Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.. Bir saatlik uğraş sonucunda rimelimi temizleyebildim ama mahvetti beni Ben 2-3 gündür kullanıyorum bilmiyorum psikolojik olarak etkilendimmi nedir bir farklı geliyorlar gözüme:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…