- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.381
Yav badem yağı ne kadder iğrenç kokuyor. İğğğğğğğğ.Banyodan sonra tüm vücuda sürdüm 1-2 kere ama kokusuna dayanamadım yav. Midem kalkıyor resmen.
kızlar yağları saçlarınıza uyguladıktan sonra ne ile temizliyosunuz?
hani çok fazla yıkamakta saçı yıpratır arındırıcı doğal bir solüsyon falan mı var?
arkadaşlar merhaba,
ben de hint yağı ve badem yağı aldım bugün karıştırıp kirpiklerime ve kaşlarıma sürücem. Bitmiş rimeli temizleyip içine koymak için rimeli kabını temizlemeye çalışıyorum ama ben temizledikçe sanki o rimel yaratıyo deli oldum.. lütfen yardımcı olunnnn(((((
badem ve hint yağını denedim ve sonuç aldım ben canm snde başla bak görürsün...rımel kabıyla değilde bi şişeye ikisini boşaltıp kulak çöpüyle diplere sürsen daha iyi olur rımel fırçası diplere süremeyebiliyo kulak çöpüyle diplere uygulayabilirsin kolaylıkla kolay gelsinopuyorumnanaktan
arkadaşlar merhaba,
ben de hint yağı ve badem yağı aldım bugün karıştırıp kirpiklerime ve kaşlarıma sürücem. Bitmiş rimeli temizleyip içine koymak için rimeli kabını temizlemeye çalışıyorum ama ben temizledikçe sanki o rimel yaratıyo deli oldum.. lütfen yardımcı olunnnn(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?