- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.321
20 çok demiş yavvv..12 veya 13 lira olması gerek...adam kazıklıcak yer arıyolar çık çık çık..gözlerin alerjikse kullanman doğru olur mu bilmem ama fırçası yardımıyla göze kaçırmadan sürebiliyorsun zaten..
herkes de aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama artık uzamayan ve çoğalmayan kirpiklerime faydası oldu..ben de hemen koşuym da kızlara haber veriym dedim.. a.s
Hasmı kajal diye bi marka,zaten türkiyede araştırdığım kadarıyla başka markanın izni yokmuş,zaten pakistan sürmesi gerçek olan diyolar bu aldığımında üzerinde pakistan yazıyo burdan bi firma ithal ediyo sadece başka firmaların yetkisi yokmuş,internette de öyle yazıyodu, üzerinde bi logosu var ordan anlarsın dediler gerçek olduğunu ben baya araştırdım o logoda var aldığımda zaten bazılarında çin diye yazıyo onlar tamamen sahteymiş ,artık bilmiyorum inş gerçeğidir daha da zarar vermeyiz, hiç yıkamıyorum bile güzel bişey gibi ,ben normalde akşama kadar makyajla zor dururdum gözlerimde alerji yaptığından bunda öyle bi problem olmadı
canım çok sevindim verdiğin bilgileri okuyunca çünkü geçenlerde ben de aldım ve pakistan yazıyo üzerinde ve uhu tüpü gibi bir tüp içerisinde. seninki de o şekilde mi?
evt cnm benimki de öyle ,zaten 3 çeşidi vardı toz,kalın kalem gibi bide işte bu uhu gibi olanı en kolay o kullanılıyo dediler hele de daha önce hiç denemediysen önce bunu al dediler,bide açık olanlarınada bakmıştım diğerleri zor gibi hakkaten bu çok güzel ne etrafa dağılıyo ne de zahmetli ben çok begendim bide sanırım biraz yağ var bunda kendinden ondan kolay sürülüyo,zamanla daha iyi beceririm heralde
sen memnunmusun cnm ben beğendim gözlerimde hassayiyet yaratmıyo gibi gerçeği heralde dedim o yüzden, inşallah da öyledir :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?