Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaslar ACİL YARDIM istiorm
ya benin uzun kipriklerim vardı ama birazdaha uzasın ve sık olsun die
2 hafta boyunca BADEM + HİNTYAĞI karısımı yaptım
sonuç BERBAT
yaa cok üzülüorm kipriklerm sürekli dökülüo yaa ve
regide acayip acıldı
BİRİ BİSE SÖYLESN TAVSİE ETSİN BUNALM OLDUM YAA

arkadaşlar bu badem yağının sarımsak yağının faln kokusu önlemek için herhangi başka bişey katılıyor mu? böle bişey hiç duydunuz mu? çok feci kokuyor çünkü -tatlicadiarzu-

asassa'nın mesajı üzerine ben de aldım Bosphorus kas ve kirpik losyonundan..gerçekten de inanamadım..şimdiye kadar kullandığım bütün yağlardan daha etkili.badem yağıydı, hint yağıydı, kako yağıydı vs vs vs hepsini karıştırıp karıştırıp denemiştim bi yere kadar uzadı çok da çoğalmadı kirpiklerim ondan sonra ne yaptıysam daha ileri gidemedim zaten..ama bahsettiğim losyondan 1 hafta kullandım bariz uzadıklarını gördüm 2 hafta sonrada gürleşmeye başladılar..daha da devam ettiğim takdirde tam istediğim sonuca ulaşacakmışım gibi görünüyor.. a.s

kızlar gerçekten Bosphorus işe yarıyomu ya ben de geçenlerde akdarda gördüm sordum nası bişey diye çok iyi dedi kullanan memnun sonuncu kaldı bu dedi 20ydi ama 15e vereyim dedi, ben pek inanmamıştım acıkcası şimdi burda görüyorumda alsamıydım acaba gerçekden işe yarıyomu,bir sürü yağ var yazıyodu içinde ben o kadar yağ göze zararlıdır demiştim bide benim gözler alerjik acaba napsam ya şöyle gür kirpiklere sahip olmayı çok istiyorum ama gün geçtikce inceliyolar gerçekten zararsız ve etkilimi fisfisfis

20 çok demiş yavvv..12 veya 13 lira olması gerek...adam kazıklıcak yer arıyolar çık çık çık..gözlerin alerjikse kullanman doğru olur mu bilmem ama fırçası yardımıyla göze kaçırmadan sürebiliyorsun zaten..

herkes de aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama artık uzamayan ve çoğalmayan kirpiklerime faydası oldu..ben de hemen koşuym da kızlara haber veriym dedim.. a.s

valla beni de heveslendiriyosun çünkü benimde artık ne uzuyo ne çoğalıyo aksine ha bire dökülüyo,hatta uzunca bi süre belki kıvırmakdan ve maskaradandır diye sürmedim kendi haline bıraktım ama gene aynı dökülmeye devam ettiler,:sinifsinif:
bi yerde sürme işe yarıyo diyo okudum doğalmış göze çok yararlıymış hatta baya araştırdım zaten izinli tek marka varmış geçen hafta onu aldım bi haftadır kullanıyorum kalem yerine çok güzel yıkama derdide yok ama bilmiyorum uzatıp çoğaltacak mı ,olmadı artık bende bu yağları deniycem hihoyyyt

evet sürme acaip yararlıymış ama orjinalini bulmak gerek..hangi sürme o senin bahsettiğin..

Hasmı kajal diye bi marka,zaten türkiyede araştırdığım kadarıyla başka markanın izni yokmuş,zaten pakistan sürmesi gerçek olan diyolar bu aldığımında üzerinde pakistan yazıyo burdan bi firma ithal ediyo sadece başka firmaların yetkisi yokmuş,internette de öyle yazıyodu, üzerinde bi logosu var ordan anlarsın dediler gerçek olduğunu ben baya araştırdım o logoda var aldığımda zaten bazılarında çin diye yazıyo onlar tamamen sahteymiş ,artık bilmiyorum inş gerçeğidir daha da zarar vermeyiz, hiç yıkamıyorum bile güzel bişey gibi ,ben normalde akşama kadar makyajla zor dururdum gözlerimde alerji yaptığından bunda öyle bi problem olmadı

canım çok sevindim verdiğin bilgileri okuyunca çünkü geçenlerde ben de aldım ve pakistan yazıyo üzerinde ve uhu tüpü gibi bir tüp içerisinde. seninki de o şekilde mi?

canım çok sevindim verdiğin bilgileri okuyunca çünkü geçenlerde ben de aldım ve pakistan yazıyo üzerinde ve uhu tüpü gibi bir tüp içerisinde. seninki de o şekilde mi?

evt cnm benimki de öyle ,zaten 3 çeşidi vardı toz,kalın kalem gibi bide işte bu uhu gibi olanı en kolay o kullanılıyo dediler hele de daha önce hiç denemediysen önce bunu al dediler,bide açık olanlarınada bakmıştım diğerleri zor gibi hakkaten bu çok güzel ne etrafa dağılıyo ne de zahmetli ben çok begendim bide sanırım biraz yağ var bunda kendinden ondan kolay sürülüyo,zamanla daha iyi beceririm heralde
sen memnunmusun cnm ben beğendim gözlerimde hassayiyet yaratmıyo gibi gerçeği heralde dedim o yüzden, inşallah da öyledir :1rolleyes:

benim de şikayetim yok şimdilik bi kaç sefer kullandım hem siyahı gayet belirgin kaleme göre hem de akıp bulaşmıyo. gözü kirpiği de besliyomuş düzenli kullanınca oh oh yandan sositososito

asıl ismid sürmesi kirpikleri ve gözlere iyi gelen sürmedir peygamber efendimiz kullanırmış zaten ama orjinalinden bulmak zor galiba..şahsen şimdiye kadar başarılı olamadım..arabistan'dan getirtebilcek varsa şansını denesin bence..

bosphorus'la ilgili bişey yazayım..bugun yeni tanıştığım biri kirpiklerimin çok güzel kıvrık kıvrık olduğunu söyledi..duyunca çok mutlu oldum tabi..objektif birinden de işe yaradığını öğrenmiş oldum kullandığım yağ karışımının.. a.s

kızlar bşey solycem aynısı szdede oluomu merak edyorm:
ben 2 hafta hç makyaj yapmadan gece yatmadan hint agı sürdüm sanki kirpklerm kıvrıldı uzadı gbi geldi
dün makyaj yaptm silerken 3 kirpk dökldü ve sonra söndü resmen kirpiklerm düzdz ve kısa duruyor?
rimelmde kötü deildr lorealndi
acaba rimeldenmi oldu?

ya arkadaşmn biri kirpiklerimi kestikten sonra uzadı dedi kökünden kestim bile o arada ne bulduysam sürdüm uzamadı ama eski hali kadar uzadı:umursamaz:

ya herkes baska birsey söylüyo kafam karisti benim. simdi kirpigi uzatmak ve gürlestirmek icin hint yagi mi en iyisi lütfen yardim edin

göz torbalarına değil ama beyaz içi yağ dolu birikimlere sebep oluyo,yani minik yağ torbaları oluşuyomuş,çünkü göz çevresinin derisi çok ince yapısı normal deri gibi değil emilemiyo tamamen buda deride yağ birikmesine sebep oluyomuş, hatta yağlı göz çevresi kremleri bile aynı etkiye sebep oluyo diyolar...

kızlar benim cildim yaglı hiçbir makyaj yüzümde kalmıyor kajal marka sürmeyide kullandım oda akıyor ne yapmalıyım nasıl kullanmalıyım yardımcı olun lütfen...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…