Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
canım ben 1 ay kullandım badem ve hint yağını sonra bıraktım bir 15 20 gün zaten hemen etkisini görüyorsunuz şimdi sadece hint yağı sürüyorum etkisini 15 günde fark edeceksinn kaydirigubbakcemile5

canım neyle sürüyorsun kirpiklerine??

hint yağı
tatlı badem yağı
susam yağı

bunlar karıştırılırsa iyi gelir uzar gürleşir denmiş

ne kadar doğru? kullanan var mı?

bide hangi ölçülerde konmalı? yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar sarımsağın gürleştirmede etkisi olduğunu söylüyorlar ya,
Sarımsak yağı denesek sonuç vermez mi acaba ?

ben sadee badem yagını biliyorum..fakat ne varsa insnaın kendi kirpik yapısında var..sonradan değil doğmadan olma gerek insana...

peki bunu almamız için aktara hint yağı desek yeterli mi yoksa bunun başka bir adı falan varmı?

ya arkadaşlar biraz daha açsanız mesela saclarımın cabuk uzamasını istiyorum hint yagını sacımıza nasıl sürcez yanı diplerınemı nasıl olcak ayrıca kac dk beklıcek ve kacgünde bir?

Arkadaşlar sarımsağın gürleştirmede etkisi olduğunu söylüyorlar ya,
Sarımsak yağı denesek sonuç vermez mi acaba ?

selamm canımm:jeyyar: valla ben rimelimin içine badem yağı koyuyorum..
Birde şu var kıl kökten beslenir dimi, şimdi kirpiklerimizin diplerine o yağları sürsek gözlerimize zarar verme ihtimalimiz de var..
Ben uçlarına dediğin gibi sarımsak yağı sürüyorum..Hint yağı sürüyorum.. Ama kesinlikle yatarken diil.. Hem heryere dağılıp rahatsız ediyor sonuçta yağ..birde göze kaçma riski var... O yüzden gündüzleri sürmeyi tercih ediyorum..o zamanla yavaş yavaş yayılıyo zaten hafif dibe gidiyor sanırım.Ha tabi çok az etkisini gördüm diyebilirim:1rolleyes:

Diş,cilt,kaş,kirpik gidiyorum.
Gerçi seninde benden kalır yanın yok neyse. :jeyyar:
Ya ben 1 aydır badem-hint yağı karışımını uyguluyorum bayağı farketti.
Birkaç yerde daha okudum,fındık yağı diyen var,susam yağı,bide sarımsak yağı yazılıydı.
Hangisi en etkili bilemiyorum ki. fisfisfis
Hala badem-hint kullanmaya devam ediyorum. gamyoncuiremsu

çoğu kuaförler badem yağını saça veya başka bişeye önermiyolar,asitsiz zeytin yağını öneriyolar,ama burda genelde badem yağından bahsediliyor kafam iiice karıştı..

offf yaa arkadaslar sasıorum size kimi 1 gün kimi 2 kere kullandım diosunuz.valla ben düzenli olarak her gece kullanıorum.gözlerim ayrıı yanıo hint yağından.kaşlarım için sarımsak yağının kokusuna ayrı katlanıorum..ama öle abartılı istediğim gibi sonuç alamıorum..niye yaaaaaa...çözüm arkadaşlar...fisfisfis

badem yağına çok güveniyorum denedim ve etkisini gördüm kirpiklrimi dolgunlaştırıp uzatmıştı saçlarım içinde denemiştim ışıltısı mükemmeldi herkese tavsiye ediyorum..

kızlar gözünüze kaçırmadan nasıl sürüyorsunuz bu yağları allah aşkına..geçen denyim dedim kör oluyorum sandım

kullandığınız şampuana 1 kapak çam terebentin 1 kapak da badem yağı koyarsanız saçlarınıza yıkarken daahi bakım yapıyor olacaksınız. Uzama hızına ise şaşacaksınız. Şampuan zamanla sıvılaşıyor ama kesinnn sonuç.

kızlar bende birşey söylemek istiyorum benim saçlarım 6 ayda 2 cm felan uzar çok yavaş uzar bir kuaförün azizline uğrayıp saçımı çok kesti neredeyse erkek gibi baharat dükkanları var onlara sordum onlar bana yılan yağını tavsiye etti 1 ay boyunca her akşam yatarken diplerine sürdüm inanırmısınız 1 ayda küt pozisyonuna geldi tavsiye ederim...

a.s.ben badem yağını kaşıma ve kirpiğime sürüyorum çok faydasını gördüm kaşlarımın rengi koyulaştı kirpiklerim ok gibi oldu valla arkdşlar yalnız gözün yanmaması için kirpikle göz kapağının birleştiği noktaya sürme gibi sürün bol şanssositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…