- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.141
canım ben 1 ay kullandım badem ve hint yağını sonra bıraktım bir 15 20 gün zaten hemen etkisini görüyorsunuz şimdi sadece hint yağı sürüyorum etkisini 15 günde fark edeceksinn kaydirigubbakcemile5
canım neyle sürüyorsun kirpiklerine??
canım kusura bakma gec gordum yazını.ben her gece suruyorum kırpıklerıme.bıtmıs rımelın varsa onun ucunu yıka guzelce yagı onla sur rımel suruyomus gıbı.sabahta yıkarsın.bır haftada bıle az cok etkısını gorursun.optum
Arkadaşlar sarımsağın gürleştirmede etkisi olduğunu söylüyorlar ya,
Sarımsak yağı denesek sonuç vermez mi acaba ?
teşekkür ederim inşallah işe yarar benim kirpiklerim çok kısa hemen denicemarkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:
Diş,cilt,kaş,kirpik gidiyorum.selamm canımm:jeyyar: valla ben rimelimin içine badem yağı koyuyorum..
Birde şu var kıl kökten beslenir dimi, şimdi kirpiklerimizin diplerine o yağları sürsek gözlerimize zarar verme ihtimalimiz de var..
Ben uçlarına dediğin gibi sarımsak yağı sürüyorum..Hint yağı sürüyorum.. Ama kesinlikle yatarken diil.. Hem heryere dağılıp rahatsız ediyor sonuçta yağ..birde göze kaçma riski var... O yüzden gündüzleri sürmeyi tercih ediyorum..o zamanla yavaş yavaş yayılıyo zaten hafif dibe gidiyor sanırım.Ha tabi çok az etkisini gördüm diyebilirim:1rolleyes:
canım aktarlarda ve eczanelerde bulabilirsin .ya nasıl bir avatar kullanmışsın sen öle hani diğer mesajlarını okumasam erkek diyeceğim ama!...:roflol::roflol::roflol:hint yağını nerden bulcaz kardelens??
kızlar gözünüze kaçırmadan nasıl sürüyorsunuz bu yağları allah aşkına..geçen denyim dedim kör oluyorum sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?