Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ben saçlarımı hiç beyenmem.istedim gibi deyil ama loreal elseve kulanmaya başladığımda saçlarım dökülmuyor ve parlıyor arasıra zeytin ya sürerim.ve genelde yalar pis kokmuyor,kolayda ikanıyor ,fazla abartmayın.

arkadaşlar saçınız dökülmesindiye çamterebendi kullanın şampuana katın faydalı benim saçım gürleşti eskisi gibi dökülmüyor ayrıca kaşa gelince bende rimele katacağım çünkü üşeniyorum her akşam uğraşmak istemiyorum hint yağını çok duydum ama bilmiyorum faydası oluyormu

arkadaslar ben hint yagı ve badem yagını karıstırıp her gece rimelle sürdüm yine burdan ögrenmiştim ama tabiki yag oldukları için akıyolardı ve göz altlarımda beyaz yag bezeleri olustu. ama cidden kipriklerimde gürmesame olmuştu. eger yag bezesi yapmasa hiç bırakmazdım(

TALIKA kirpik kökünü güclendiren rimel sekilinde sefahf bir jel ..krpikleri korur dükülmesini önler ve uzatir..ben kullandim vercektn ise yaradi ama cok pahali 28 euroya aldim..ve trde 60 milyon civari olur sanirim..onun gercekten ise yaramasi icin aylarca kullanman gerek ama en fazla bir aylik birsey TALIKA ...
ben acikcasi her ay 28 euro vermem yani o yüzden biraktim..hint yagi cok daha ucuz ve ayni zaman etkisini daha cabuk gösterir parlaklik verir mascara sürdügünde daha güzel olur kirpikler..ben eski rimelimin icini iyice sicak suyla yikadim fircasinida ayni sekilde ve yagi icine koydum gece mascara gibi uygulayip kullaniyorum..eger evde oldugunuzgünler makyaj yoksa kirpiklerde gün icindede yapn nekadar cok okadar iyi :))
:dance:

bende almanyada yasiyorum ve eczaneden her yagi buluyorum...cok farkli olyuor almancaya cevirdinmi yaglarin ismini mesela hint yagi almanca"rizinusöl" demek nekadar farkli degilmi... Belki o yüzden zor buluyorsun...

Arkadaşlar saçınızı uzatmak için 5 tatlı kaşığı badem yağı 5 tatlı kaşıği hint yağı 1 tatlı kaşiği kakobiraz birkaç yamek kaşığı limon veyarım çay bardağı sirkeyi karıştırın maske kıvamına gelinceyedek patates unu katın sonra saçınıza uygulayın 20-30 dk beklemesi yeterlidir.haftada bir uygulayın emin olun saçınız kısa zamanda istediğiniz uzunluğa kavuşacak. ben denedim işe yarıyor.a.s denemeye değer...

kızlar kaşı kalınlaştırmak için jiletlemek işe yaramıyo ya başka bi tarafımı jiletlediğimde kıllar kazık gibi çıkıyo kaşımı jiletledim okadar, hala aynı ya tersliğe bakın. bdem yağını denemiştin yine bi fark olmadı bide bu karışımı deniyim bari umudum yok aslında ama

Son düzenleme:

fındık,yagı badem yagı saç yaglı kalır arınmaz ki kepeklenme süreci hızlanır

fındık,yagı badem yagı saç yaglı kalır arınmaz ki kepeklenme süreci hızlanır

bitkisel yaq katacaqınza sampuana oyle bı sampuan alın daha az masraf edın mesela pro zınco dıe bı sampuan var eczanelerde 10 ytl ve ıcınde fındık e vıtamını vs vs. bitkisel seyler var hem daha az masraf etmıs olursunuz hemde kepek olusmaz zaten uzernde extradn kepeqe karsı etkılı de yazıyo

benm kirpiklerim çok uzun şu takma kirpikler varyaa uzun uzun ve dolgun bi kat maskara sürünce öyle oluyo ben uzun olmasını istemiyorum bırakın kısaaa kalsııııınnnn. ben nasıl azaltabilirim onları

badem,susam,hint,fındık,kakao yağlarının hepsini karıştırıp kirpiklere uygulasam zararı olurmu yoksa daha çabuk ve etkili sonuç mu verir???

nemlendirici kremlerinde kaş ve kirpiğe ii geldiğini okumuştum 3 gündür deniyorum sonuçları bildiririmmyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…