- Konu Sahibi kardelenes
-
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım talika lipocils nerde satılıyo bende denemek istiyorum bu sıra kirpiklerim çok dökülüyo
Bende Almanyada yasiyorum, Talika Lipocilsi Douglas veya Pieper de bulabilirsin canim.bye
hint yagıyla uzada diyen arkadaşlarım bi resim yollaryıp koyarsanız siteye kipriklerinizi çok sevinirim ya etkisi varmı görmek cok sevindirir ben de suanda hint yagını deniyorum azıcıkta kestim ucundan hadi hayırlısı şimdilik sadece güçlendi daha yeni kullanmaya başladım uzar inş bide kestim ya kısa kalıomus gör sen ozaman şenliği: N1shok Valla seni korkutmak istemem ama senin yaptigin su kesme isini bende birilerinden duyup sag gözümün alt kirpiklerinde denemistim sonucmu:çok üzgünüm: hüsran.Zaten az olan kirpiklerimi kendi ellerimle tamamiyle yok ettim:a015:burayada yazmistim 15 gun kadar yaglardan kullandim pek bi sonuc elde edemedim simdide üc dört gundur talika lipocils kullaniyorum sanki hafif kipirdamalar var gibi yada oyle olmasini diliyorum.Valla minicik bi seseye 30 euro verdim ya,ciksinlar yani artiklaelaelaelaelae
dudicim yeni okudum inş bi hata yapmamısımdır azıcık kestim pek belli olmuo ama inş uzar bekliorum dört gözle uzasın die 3 gün oldu başlayalı suanlık bi gelişme yok ama güçlendiler fark edilio inş uzarrr:uhm:
heheee arkadasim bende hint ve badem yagini surmeye baslamadan once kirpiklerimin ucundan kesmistim ayni bende senin gibi dusunuyordum ayyy birde uzamassa napicam been diyordum:roflol:bak suan kullanali bir ay oldu kirpiklerim cok guzel uzadi vede dolgunlasti merak etme yani uzuyor....mascara surdugumde dahada bir harika duruyorlar gozlerim kocaman oluyolaelaelaelaelaea.s yani icin ferah olsun uzucaklara.ama kesinnikle diplerden baslayarak kipriklerine dogru sur iyice olurmusengözlerimebaksanab
dipnot:ben hint ve badem yagini karistirip kullaniyorum sanirim siz sadece hint yagi kullaniyosunuz degilmi?badem yaginida karistirin bence inan harika sonuc alicaksiniza.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?