Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
hepinize cevaplariniz icin tesekkur ederim ben yaglari 15 gün duzenli kullandim simdide araliklarla suruyorum.Su dediginiz talika lipocilsi burda bulabilirmiyim bilmiyorum (ben almanyada yasiyorum)Tr de her kozmetikcide varmidir temmuzde tr ye gelicemde ilk is onu alirim.simdiden tesekkurler hepinize

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım talika lipocils nerde satılıyo bende denemek istiyorum bu sıra kirpiklerim çok dökülüyo

arkadaşlar herkese slm talika lipocils adlı ürünü ankarada nerelerde bulabilirim acaba? ankaralı arkadaşların yardımlarını bekliyoruma.s.

Bende Almanyada yasiyorum, Talika Lipocilsi Douglas veya Pieper de bulabilirsin canim.bye

bide gercekten faydasini gordunuzmu bu talika lipocilsin uzun süre antibiotik kullanmak zorunda kaldim kasimi kirpigimi inanilmaz doktu:çok üzgünüm:

bnm kirpiklerim hint yağıyla uzadı walla.ama çok dökülüyo nedenini bilen var mı?

Talikanin fiyati 30 €, faydasini ben gördüm insallah herkes icin ayni sonuc olur, canim dökülen kirpik ve kaslar yerine geri cikiyor diye duymustum üzülme, ama uzamasini hizlandirmak icinde böyle ürünlerden yardim almak daha iyi bence.yag karisimlarini cogu arkadas tavsiye ediyo ama ben pek dogru bulmuyorum acikcasi cünkü gözlere zararli oldugunu duydum ve kirpik yapacam derken gözlerimi bozmak istemem.bye

arkadaslar bugun talika lipocil aldim alir almaz surdum bilesırnaşık şey.umarim ise yarar .sizde dua edin kizlar kasim kirpigim ciksin yauw.:sm_cool:

hint yagıyla uzada diyen arkadaşlarım bi resim yollaryıp koyarsanız siteye kipriklerinizi çok sevinirim ya etkisi varmı görmek cok sevindirir ben de suanda hint yagını deniyorum azıcıkta kestim ucundan hadi hayırlısı şimdilik sadece güçlendi daha yeni kullanmaya başladım uzar inş bide kestim ya kısa kalıomus gör sen ozaman şenliği:1shok:

kafamçokkarıştıya üsteki mesaji niye beceremedim bilmem yagmur_tanesi arkadasimdan alinti yapayim dedim ama olmadi umarim ayirt edilebilinir

walla bn memnunum benim kirpiklerim uzadıda gözlerim çok şişiyo kaplumbağa gözleri gibi ouyo.((((((((

Arkadaşlar bu talikayı çok övmüşsünüz ama gerçekten pahalıymış ya Türkiye'de fiyatı ne kadar, euro üzerinden mi satılıyor yoksa? :) Bi de Ankara'da nerede bulabilirim

dudicim yeni okudum inş bi hata yapmamısımdır azıcık kestim pek belli olmuo ama inş uzar bekliorum dört gözle uzasın die 3 gün oldu başlayalı suanlık bi gelişme yok ama güçlendiler fark edilio inş uzarrr:uhm:

heheee arkadasim bende hint ve badem yagini surmeye baslamadan once kirpiklerimin ucundan kesmistim ayni bende senin gibi dusunuyordum ayyy birde uzamassa napicam been diyordum:roflol:bak suan kullanali bir ay oldu kirpiklerim cok guzel uzadi vede dolgunlasti merak etme yani uzuyor....mascara surdugumde dahada bir harika duruyorlar gozlerim kocaman oluyolaelaelaelaelaea.s yani icin ferah olsun uzucaklara.ama kesinnikle diplerden baslayarak kipriklerine dogru sur iyice olurmusengözlerimebaksanab

dipnot:ben hint ve badem yagini karistirip kullaniyorum sanirim siz sadece hint yagi kullaniyosunuz degilmi?badem yaginida karistirin bence inan harika sonuc alicaksiniza.s

Son düzenleme:

canım evet suanlık sadece hint yağı kullanıyorum badem yagıda var ama karıştırmadım şöyle yapıcam 1 gün badem bir gün hint yagı sürmeyi denicem ama suanlık iyi gelişme var gibi gelio bana:dance:

Mrb arkadaşlar. Bende güzellik için çok şey yapanlardanım ama bağzen çok kötü sonuçlar çıkabiliyor. Heves ettim takma kirpik taktırdım yaklaşık 1 ay kullandım halbuki kirpiklerim gür ve uzundu ama takma kirpik kadar değil bide inceydi bu yüzden heveslendim. 1 ay sonunda dipleri acımaya başladı bende çıkarmaya karar verdim zaten bi kaçtane düşmüştü ve çıkan kirpiklerin ucunda tutam tutam kendi kirpiklerimi görünce panikledim. Aynaya baktığımda sonuç faciaydı bağzı yerlerde kirpik kalmamış bağzı yerler yarısından kopmuş ve ve birbirine yapışık formu bozuk bi garip olmuşlardı. Şimdi 4 gündür yağlardan kullanıyorum içinde hint yağı,fındık yağı,bağdem yağı var ama bunları hazır karıştırılmış bi tüp içinde aldım çift taraflı bi tarafı kaş bi tarafı kirpik saçımda kaşımda sorun yok ama kirpiklerim.. kaç gündür ağlıyorum aman kızlar iyi bişey yaparken sonuçlarını iyi düşünelim ki ben baya araştırmıştım güya. Ha bide ben nedendir bilmem pek güvenmediğim için o tüpe ayrıca biraz daha hint yağı ve yılan yağı damlatıyorum fırça üstüne.İlk iki gün formu yerine gelmeye başladı birazda yeni kirpik uçları çıkar gibi oldu ama bilmiyorum artık ne olacak.
Ama yağları kullananlara sorum var ya siz bu yağları kirpiğinize sürdüğünüzde hemen çekiyormuydu ben sürdükten 1 saat sonra yağ namına bişey kalmıyor sanki anında emiyor acaba çokmu ihtiyacı var. Son olarak sizlerde ne kadar zamanda etkisini göstermeye başladı. Offfff çok kötüyüm ya bide bu ayın 20 sinde balo var ben napıcam. senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
canım üzülme ya...yaptığın karışımı bilmiyorum ben ama suna suna dumankaya nın formullerini bir dene istersen.Kirpiklerin kısa sürede uzaması için : 1 çorba kaşığı kuyruk yağı, 5 tane ceviz içi, 5 tane fındık içini bir tencerede benmari usulu eritin. Süzdükten sonra içine birkaç damla parfüm damlatın. Cam kavonozda saklayın. Kulak çubuğu ile kirpik diplerinize sürün.bu formulu onun sitesinden aldım ..inş işine yarar..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…