Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
aktardaki yağlar ne kadar faydalı vücuttdaki yağlar da keşke bu kadar faydalı olsa ne güzel olur bende fazlasıyla var çünkü

forumdan ogrendıgım kadarıyla,hınt yagı badem yagı yılan yagı karısıtırıp uygulayan var maske olarak
entele bıtkısınden de bahsedılıyor secım senın:)
ben hınt yagını uyguladım uzatıyor sacı

bu konuda tecrübeli biri olarak sizleri aydınlatma ihtiyacı duydum... tatlicadiarzu

benim kirpiklerim kısa ve azdı...önce sadece hint yağını sürmeye başladım kirpiklerime...2 katı kadar uzadı kirpiklerim...daha sonra badem yağıyla karıştırıp sürmeye başladım hint yağını...bariz bi gürleşme göremedim ama az biraz daha uzadı gibi oldu...ilk hint yağını 6 ay önce kullanmıştım 1-2 ay kadar...son 2 aydır da ikisini karıştırıp kullanıyorum...

hala beklediğim gürleşme gerçekleşmedi...çetinciimin bile benimkinden güzel kirpikleri var... :çok üzgünüm:

demincek de yeni bi karışım hazırladım...hint yağı,badem yağı,kakao yağı ve saf zeytin yağı...bi süre deneyim haber ederim...umarım işe yarar... :smiley-cool:

kızlar kesinlikle işe yarıyor bende hiint yagı badem yagını karıstırdım içinede bi kac damla yılan yagıda koydum akşamları surdum bazen aklıma geldikçe gunduzleride surdum evde...cok kısa zaman gecti ben pskilojik sandım uzadı gibi geliordu ama tepkileri görmek adına cevreme haber vermemiştim etrafımdakiler rimelmi var diye soruyor:):):)

arkadaşlar gerçekten yarıyo yani ben kendim kullanıyorumm.şimdi şampuanın içine Çamterebentini susam yağı yılan yağı zeytin yağı kattım ve ben çok memnunum saçım dökülmüuo bide ben kıbrısta öğrenciyim buda sular inanılmaz kireçlidir ona rağmen dökülme kesildi. kirpiklerim içinde sadece hint yağı kullanıorum :)) kendimi doğanın ellerine bıraktım:)

kızlar kirpik uzatmak için mavala nın double lash diye bi ürünü var 30 gün içinde kirpikleriniz hem uzuyor hemde yenileri çıkmaya başlıyor fiyatıda 33 ytl bnde şiddetle tavsiye ediyorum!kullandım gerçekten çok etkili..

kızlar bugün size bir formül vereyim bugün çok güvendiğim bir aktardan duydum ve hemen aldım az sonra uygulamaya başlıycam
SAÇ İÇİN:yılan yağı+hint yağı+susam yağı+ badem yağı
KİRPİK VE KAÇ İÇİN:hint yağı+badem yağı+susam yağı+fındık yağı

tavsiye ettiği herkes son derece memnunmuş umarım bendede işe yarar sizi gelişmelerden haberdar edicem

mavalayı deneyenlerın oldugunu duydum nasıl işe yarıyormu?eczanelerde var mı?
badem ve hınt yagı karısımı kırpıklerımnı bırazcık uzattı 1mm gıbı bırsey 1 aydır kullanıyorum:)

bende hint yağı ve badem yağı sürüyorum kaş ve kirpiklerime ama düzenli kullanamıyorum siz neler yapıyosunuz arkadaşlar devam ediyormusunuz?? gelişmeler nasıl

arkadaşlar bende denedim badem yağı ve hint yağı gerçekten uzadı kirpiklerim ama görme bozukluğu yapıyor bende yarım saat falan tehlikeli aslında ama bilmiyorum yaa devam etsem mi?

ben bi göz doktoruna sormuştum bu tür yağları kullanırken göze kaçması zararlı mıdır diye...yabancı madde etkisi yapacağından çapaklanmaya yol açar demişti...

Selamlar arkadaslar.Bende 2-3 gundur hint yagi ve badem yagi karisimina basladim kas,ve kipriklerim icin bakalim soyle bi 10-15 gun gecsin durum belli olur:dance:kipriklerime gece harici gun icindede kullaniyordum ama artik gece harici kullanmayacam cunki gercekten bulaniklik yapiyor gozlerde...ama kaslarima suruyorum surekli gece gunduzsırnaşık şey

sadece hnt yağı mı kullanmaLym krpklerimin uzaması we gürleşmesi içn yda badem yağyla karstrnca dha mı etkili oluor? wede hangi aralklarla oLması grekr.?

uzaması için hint yağı gürleşmesi için badem yağı...her gece yatmadan uygularsan 15-20 günde etkisini görürsün... yerimseniben

şuana kadar kullanmadığım birşey kalmadı. Hiçbirirnin faydasını görmedim. Hatta jiletledim.Kaşlarım 3 yıldır eski halini bile alamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…