- Konu Sahibi kardelenes
-
Kozmetikçim sağolsun kaç ve kiprik içinde tek bir ürünle kurtardı beni.hint yağıni görüp bana fayda edermi diye sordum. Daha keskin bir şey vereceğim dedi. İçinde hint yağı badem yağı gibi çeşitli yağlar var. Kaş için ve kiprik için ayrı fırçası var. 2 gündür kullanıyorum gece yatarken sürüyorum. İster istemez gözüme kaçıyor. Ve sabah balon gibi oluyorlar. Bu tür yağları kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiyem gündüz kullanmasınlar ve üzerine makyaj yapmasınlar.
bebish sende cok sey iston yaf:) valla sevgilim kirpkleri benimkinden uzun bende rimelle falan idare ediyorm:)
ya denemek ıstıyorum ben de canım ne kadar zaman kullandın bu vazelınıbu arada benim de kirpiklerin uzaması için bildiğim bişey var.
kuzenim kullanıyodu çok memmun kaldı ben sadece 1 hafta denedim kirpiklerim ucundan sarı sarı uzadı.hastanelerde kullanılan saf vazelinler var halam hemşire olduğu için getiriyo başka nerde bulunur bilmiyorum ama kirpikleri uzattığı bir gerçek ayrıca göze hiçbir zararı da yok kirpikler şeffaf rimel sürülmüş gibi duruyor deneyebilirsiniz.
bu arada benim de kirpiklerin uzaması için bildiğim bişey var.
kuzenim kullanıyodu çok memmun kaldı ben sadece 1 hafta denedim kirpiklerim ucundan sarı sarı uzadı.hastanelerde kullanılan saf vazelinler var halam hemşire olduğu için getiriyo başka nerde bulunur bilmiyorum ama kirpikleri uzattığı bir gerçek ayrıca göze hiçbir zararı da yok kirpikler şeffaf rimel sürülmüş gibi duruyor deneyebilirsiniz.
arkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:
BEN HINT YAGI BADEM YAGI VE SUSAM YAGINI KUCUK BIR KUTUDA KARISTIRDIM,GECELERI YATMADAN GOZLERIME YANI KIRPIK DIPLERIME KULAK PAMUGU YARDIMIYLA SURUYORUM,YAN ETKISI OLDUGU ICIN GOZLERIME KACIRMAMAYA DIKKAT EDIYORUM.UMARIM YARDIMCI OLABILMISIMDIR:):teytey:canım saçımıza ve kirpiklerimize uygulayalım ama ne şekilde uygulamamız gerekio.bende saçım ve kirpiklerim uzasın istiorum
Bende yeni üye oldum kızlar ve bi ay önce bi tv programında bi karışım izledim badem yağı hint yağı ve kakao yağı bunların üçünü bitmiş rimel kabıma doldurdum ve bi ay boyunca geceleri üşenmeden sürdüm ve yattım.Deneyin sonucu sizde göreceksiniz uzadı ve gürleşti kirpimlerim.halada devam ediyorum bakalım nereye kadar uzayabiliyo :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?