Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

1 cm cok fazla arkadasım ya ,ıcıme bır umıt dogdu..inşallah benımkıde uzar
hint yagı kullanıyorum 4 gundur ...

kızlar birde talika varmış bi,len varmı eczanelerde satılıyormuş 15 günde uzatuyormuş ve gürleştiriyormuş kirpikleri hem yakma filan da yapmıormuş..duyan varmı aranızda yada kullanan..

evet kivilcim, ben alipda denedim. gercektende kirpikleri uzatiyor. arkadaslarimda uzadiklarini fark ettiler. fakat benim gözlerim cok hashas oldugundan gözlerim yandi. bu yüzdende birakmak zorunda kaldim.

kızlar kirpikleri dolgunlaştıran bişey yokmu bildiğiniz?benim kirpiklerim uzun zaten ama sık değil.bide kirpikleri kıvıran etkili bi alet biliyosanız yazarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar Kaşlarım ve kipriklerim çok az ve ince kaşlarıma doğru düzgün şekil bile veremiyorum. Hal böyle olunca yüzümün şeklinide çok değiştiriyor. Aktara gidip badem yağı ve hint yağını soracağım bana fayda eder mi acaba ? Saçlarım için de kozmetikten bi ürün aldım içinde 12 tane bitki yağı var. Şuan isimlerini tam hatırlamıyorum. faydasını görürsem hemen paylaşacağım sizinle.

bu kadar bitkinin karışması ile acaba birbirlerinin etkisini azaltması gibi bir durum varmıdır.
Hepinize çok teşekkür ederim hakikaten çok faydalı bilgiler.

kızlar kirpikleri dolgunlaştıran bişey yokmu bildiğiniz?benim kirpiklerim uzun zaten ama sık değil.bide kirpikleri kıvıran etkili bi alet biliyosanız yazarsanız sevinirim.

tr de varmi bilmiyorum ama panasonic in kirpik kivirmaya yeni aletleri var.

bi bu var ( insallah linkler acilir)

http://www.produkte.panasonic.de/index.asp?sStr=4@-@1@19@328@339@@@@@@Wimpernzangen@

birde bu var

http://www.produkte.panasonic.de/index.asp?sStr=4@-@1@19@328@329@@@@@@Wimpernformer@

birincisi rimel sürmeden önce kullaniliyor
ikincisi ise rimel sürdükten sonra. bu ikincisini ( baska bi markanindi) derya gibidede göstertmislerdi. ama bunlarida fazla kullanmak iyi degil. nasil saclar sürekli fönlemekten kiriliyor ve kopuyorsa kirpiklerdede aynisi olucagini düsünüyorum.

evet kivilcim, ben alipda denedim. gercektende kirpikleri uzatiyor. arkadaslarimda uzadiklarini fark ettiler. fakat benim gözlerim cok hashas oldugundan gözlerim yandi. bu yüzdende birakmak zorunda kaldim.
ne kadar uzadı canım kırpıklerın merak ettım ıyıyse bende alırım .hınt yagına devam edıyorum
komık olan yanı ,gece hınt yagı surup yatıyorum o sırada mesaj gelıyor,mecbur gozumu acıp bakıyorum ve gozume kacıyor:)))))))))))))))))

Arkadaşlar şuan kullandığım ürünün için de ki yağları yazıyorum

1. zeytin yağı

2. badem yağı

3. susam yağı

4. defne gar yağı

5. çörek otu yağı

6. menekşe yağı

7. hindisatn cevizi yağı

8. ceviz yağı

9. biberiye yağı

10. kekik yağı

11. çam terebentin yağı

12. papatya yağı

13. mersin yağı.

2. kez kullanımda bile saçlarımdaki etkisini gördüm daha yumuşak ve parlak. Yıpranma ile ilgili onarımını görmek için sanırım biraz daha kullanmam lazım.

ya fazla uzamadi, belki 1-2 mm arasinda bisey. tabi kirpikde hemen fark ediliniyor. talika epey bi pahali. ondan ben birdaha almayi düsünmüyorum. gerci fiyati uygun olsa yinede almazdim, cünkü gözlerim kipkirmizi uyaniyordum.
bende epey bi zaman hint yagi kullandim. yaglari kirpiklerine uygularken dikkatli olmani tavsiye ederim. benim cünkü gözüme kacan yaglar yüzünden gözümün derecesi bozuldu.

aysegulcum yanıtın ve tavsıyen ıcın tesekur ederım.ben bır kerelıgıne talıkayı denemek ıstıyorum .hıntyagından daha ıyıdır cunku hıntyagı gozume mecbur kacıyor

badem yagı benım kırpıklerım kara kara yaptı:)zaten benım kırpıkler gür ama ben uzasın ıstıyorum
ya erkeklerın benden daha guzel kırpıklerı var
hınt yagına devam,yan etkı olarak gozlerım yasarıyor ve sabahları kırmızı uyanıyorum

arkadaşım bana yardım edermisin bnm kaşlarımın kalınlaşmaya ihtiyacı warrr badem yağı tatlımı acımı olcak bide ne kadar bekletiosunn:uhm:

Kozmetikçim sağolsun kaç ve kiprik içinde tek bir ürünle kurtardı beni.hint yağıni görüp bana fayda edermi diye sordum. Daha keskin bir şey vereceğim dedi. İçinde hint yağı badem yağı gibi çeşitli yağlar var. Kaş için ve kiprik için ayrı fırçası var. 2 gündür kullanıyorum gece yatarken sürüyorum. İster istemez gözüme kaçıyor. Ve sabah balon gibi oluyorlar. Bu tür yağları kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiyem gündüz kullanmasınlar ve üzerine makyaj yapmasınlar.

bebish sende cok sey iston yaf:) valla sevgilim kirpkleri benimkinden uzun bende rimelle falan idare ediyorm:)

merhaba kızlar size saç için karışımımı veriyorum öncelikle uçlarda kırıklar varsa aldırın ve her hafta düzenli olarak zeytinyağı(saçın gürlüğüne göre çay bardağıyla benim saçlarım baya gür 1.5 çay bardağı),3 tatlı kaşığı tatlı badem yağı,1 ampul e vitamini ve 1 ampul bepantene hepsini karıştırıyorsunuz ve saçınıza sürüp 1.5 saat bekletiyorsunuz sonra streçle saçlarınızı sarın üzerinede sıcak havlu sarın ben yıkarken vichy nin saç dökülmesine karşı olan şampuanını kullanıyorum saçlarım boyadan naylon gibi olmuştu hem yumuşadı hemde uzamasında farketti,size müthiş hızlı uzatıyor diyemem ama uzatıyor çünkü benim saçlarım yavaş uzar ve uzadı diyebiliyorum a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…