- Konu Sahibi kardelenes
-
canım 3 hafta süresnce her gece yatmadan önce sürüp sabah kalktığımda yüzümü yıkıyorum daha devam da edicem
ya bu avonun düzleştirici şampuanının fiyatı ne kadar?
canım ya etkisini gördünmü peki ne gibi bi değişiklik var saçında ???
kızlar bakın kardeşime öneri yapıonuz yapıonuz parası benden çıkıo olmuyo bak öneri yapacaksanızda ucuz şeyler olsun aaaa
inanmıyorum abim girmiş siteye ve bunları yazmıs sifremi nasıl bulduki uyuz sey bu yaa.ayy şok oldumm yaa:1shok:
hemen şifreni değiştira.s abinde ne meraklıymış kadın sitesine :roflol:
Bu da bir değişiği:
Kirpikleri uzatmak için:
1 bardak suyu kaynatın. 1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı ekleyip karıştırın. Kabı s.cak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın. Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün. Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.
Kirpikleri gürleştirmek için:
Eşit ölçüde hint yağı ve badem yağını bir şişede karıştırıp 15 gün boyunca akşamları yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize dipten uca doğru sürün.
hanımlar alizade kaş ve kirpik losyonu şiddetle tavsiye ediyorum Gürleştirici ve uzatıcı etkileri olan bir çok bitkisel yağların karışımı bir ürün 4. gün oldu yaşanması değer Deneyin memnuniyeti garanti ediyorum
hanımlar alizade kaş ve kirpik losyonu şiddetle tavsiye ediyorum Gürleştirici ve uzatıcı etkileri olan bir çok bitkisel yağların karışımı bir ürün 4. gün oldu yaşanması değer Deneyin memnuniyeti garanti ediyorum
evet geldim Anadolu yakasında oturuyorum hanımlar cavizli tamirhanede Çınaraltı aktar diye bir yerden aldım ama sanırım çoğu aktarda bulunuyor Kesinlikle deneyin inanın pişman olmazsınız bu arada aman yanlış anlaşılmayayım bu ürünü ne satıyorum nede dükyan sahibini tanıyorum yani hanımlar yaşayın bu mutluluğu . Ee bi teşekkür yeter canm Sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?