Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bihterclk gürleştimi eminmisin sana öle gelmiyo dimi eğer gürleştiriyosa bende yapimm çok zayıf benimkiler

arakdaşlar bu hint yağı eczanede de satılıyo hbrnz olsun yani ben 2.inci kere aldım ama saçımda uzama var mı yok mu anlıyamadım acaba ben mi yanlış yapıyorum. sürüyorum 2 veya 3 saat beklettikden sonra yıkıyorum sizce doğrumudur..

kızlar çok güzel saçlarınızın uzaması için bi tarif buldummm:
1 yemek kaşığı çörek otu ve susam otunu, 1 yumurta sarısı ile karıştırıp saçınıza sürün, 15 dakika bekletin. Sonra saçlarınızı ılık su ile durulayın. Bu kürü, haftada 1 kez uygulayabilirsiniz.

peki canıım bu tarifi nerden buldun bi yerde filan mı okudun yoksa birimi önerdi sonuçları bellimi:)

bende hint yağı kullanıyorum ama 2 saat bekliyorum acaba daha fazlamı beklesem ve ben saçlarım için uyguluyorum.

Arkadaşlar
gerçekten gürleştirdi benim saçlarımı. 2 aydır yapıyorum yaklaşık çok memnunum. Tarif edeyim hemen: 1 litre sirkenin içine (üzüm veya elma farketmez) bir başa yakın sarımsağı dövüp koyuyosunuz ve 1 yemek kaşığı toz mayayı ekliyosunuz. 2 gün kapalı bi kapta bekletiyosunuz. Sonra açıp şööle bi karıştırıyosunuz. banyodan 2 saat önce filan pamuğu bu suya batırıp saç diplerine sürüyosunuz. Bu kadar basit. Sürdüğünüz zaman biraz kokuyo ama yıkayınca çıkıyo kokusu merak etmeyin:)

ben kirpiklerime hint yağı ve badem yağı karıştırıp sürüyorum acaba sadece hint yağı mı kullansam daha mı etkili olur???

pelinss cnm bu tarifi internetten buldum ama benm yağ karışımımda olan şeyler var içinde yani bence yararlı olur bide şampuanın fiyatı için saol

bende 6 gündür kullaniyorum hint yagini.. aksam yatarken kaslarima ve kirpiklerime sürüyorum.. kirpiklerimin uzadigini 2.günden itibaren fark ettim, arkadaslarimda fark ettiler, hem cogaldilar da.. fakat kaslarimda uzama ve cogalma fark edemedim.. bence denemeye deger kizlar ben cok faydasini gördüm.. denemenizi tavsiye ederim

slm kızlar ben defneli zeytinyağlı şampuan aldım çok iyi dediler saçları dökmez dediler içinede çam terebentin koydum evet saçları dökmüyo fakat ben saçlarımın parlak olmasını ve hızlı uzamasını istiyorum bu şampuan uzatır mı bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin...sengözlerimebaksanab
şimdiden teşekkürler.......:teselli:

arkadaşlar aranızda bepanthene ile entele kullanan varmı bi kaç sorum olacak
1- su ilemi yoksa sirke ilemi kaynatıyosunuz enteleyi ve nekadar miktarda su
2- içine ne kadar yağ atıyorsunuz ben hint yağı ve bademyağı düşünüyorum
3- bepantene kaç ampül katıyosunuz? ayrıca evigen ve bemiks ampülde düşünüyorum sizce olurmu lütfen cvp bekliyorum

kızlar benim kirpiklerde biraz uzama oldu sanki yani bana mı öle geliyo yoksa gerçekten uzadımı bilmiyorum :sm_confused:

ya kızlar benim kahküllerim bvar onların yanlarınada kısa yani çene hizasında biraz saç kestirmiştim ama şimdi onlar toplanmıyo ve açık bırakıncada çok kötü duruyo napıyım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…