- Konu Sahibi kardelenes
-
kızlar bende saçlarım için yağ karışımı yaptım benim karıştırdığım yağlar:
-tatlı badem yağı
-hint yağı
-safzeytinyağı
-çörek otu yağı
-sarmısak yağı
-susam yağı
bu karışıma bide ısırgan otu yağı eklicem ayrıca menekşeyağıyla ceviz yağıda düşünüyorum sizce bu kadar yağı karıştırmamın bi sakıncası zararı varmıdır???
ya aslın da eklemek istiyorum özellikle çamterebentini ama bu kadar çok yağın karışması bi zarar vermezmi bütün yağlar birbiriyle karışabiliyomu yani !!!Isırgan ve menekşe de ekleyebilirsin, benim karışımım da bu şekilde. Ayrıca keten tohumu yağı ve çam terebentini yağı da var
ya aslın da eklemek istiyorum özellikle çamterebentini ama bu kadar çok yağın karışması bi zarar vermezmi bütün yağlar birbiriyle karışabiliyomu yani !!!
siz hiç kobra yılanı yağını duydunuzmu süper kaş kirpik çıkarıyor ama göze kaçmasın dikkat edin
yılan yagını nasıl kullanıyorsunuz şampuana falan mı katıyorsunuz yoksa direkt sac diplerine mi uyguluyorsunuz?
canım ya etkisini gördünmü peki ne gibi bi değişiklik var saçında ???Ben 3 aydır hepsini birlikte kullanıyorum, bir sorun yaşamadım
şekerşş bende sarımsak yağının kokusundan korkuyodum ama şampuanladıktan sonra hemen çıkıyo korkma bence tatlımbu sarımsak yağı çok kötü kokuyo saçıma sürmeye cesaret edemiyorumm berbatt saçtan kokusu çıkarmı acabaaa bi yolu varnıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?