- Konu Sahibi kardelenes
-
ben saçımı bu zamana kadar 2 veya 3 kez boyattım ve yaklaşık 1,5 yıldır boyatmıyorum senin gibi artık doğallıktan yanayım ama bi konuda uyuşmuyorum herkesin saçı serninki gibi güzel olmuyo ben şaçımı sık kestiriyordum çünki çok kuruydu kestirdikten bi hafta sonra bile saçlarımda kırıklar olurdu o yüzden bakıma ihtiyacı vardı ve bakım yapıyorum artık ve saçlarım kendine geldi yani diyeceğim oki herkes senin kadar şanslı değil ama senin adına sevindim öle saçlara sahip olduğun için
efla naz bencede haklısın cnm ben bu hafta sonu saçıma bakım yaptırcam ve bi daha hiçbi kimyasal ürün kullanmıcam kullansam bile önmli derecede azaltmaya çalışcam :)
kızlar yaklaşık 3 haftadır kirpik ve kaşlarıma hint yağı uyguluyorum acayip uzadı erkek arkadaşım artık yeter takma kirpik gibi oldular diyo ama ben devam edicem süper bişey kesinlikle deneyin
kızlar yaklaşık 3 haftadır kirpik ve kaşlarıma hint yağı uyguluyorum acayip uzadı erkek arkadaşım artık yeter takma kirpik gibi oldular diyo ama ben devam edicem süper bişey kesinlikle deneyin
ben sac diplerime hint yag surdugumde sac diplerim yaniyor sizin de yaniyor mu?
bir de yilan yagini kaca aldiniz? ben sordum gercekten cok ufak bir siseyi 15 liraya satiyoruz dediler. almadim cunku cok ogrenci icin.
canım benim normaldi uzunda değildi ama kısa da değildi kullanmaya devam et bence benim 3 haftada uzadıysa seninde 1 ayda uzar ama sakın bırakma devam et
:hooray:
bende ilk kullanmaya başladığımda 1 tatlı kaşığı kakao yağıyla 1 çay kaşığı hint yağını karıştırıp kullanıyordum ama artık hint yağının içine çok az kakao yağı karıştırıyorum hint yağı fazla olunca daha çok işe yarıyor gibi geldi bana
ya kızlar bu hınt yagı felan yatarken yastıga felan gecmıyo mu ben sursem hemen cıkar galıba cunku donup duruyorum o da bı etkısı olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?