L
LiLey
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardelenes
-
kızlar bunu gözünüze kaçırmadan nasıl sürüyorsunuz..her defasında gözüme kaçıyor..1 hafta kullandım ve bıraktım ..hatta 1 hafta bile olmamıştır..sırf süremediğimden bıraktım..gözümü çok kötü yakıyor..bunu gözüme kaçırmadan sürmenin bir yolu varmı acaba ?
bı adet turp haslanır suyu suzulur turp suyuna yumurta sarısı eklenır cırpılır ve bu suyla sac yıkanır
bunu duydum arkadaslar denesek mı acaba :asigim::asigim:
ben bi hafta boyunca hergün saçıma 1 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 er tatlı kaşığı da hint ve badem yağı ekledim saçım uzasın ve parlasın die bide kırıkları gitsin die gittim kestirdim o arada ben eşimden ayrı bayram için gitmiştim döndüğümde saçımı kestirdim dedim ne kestirmesi saçların daha uzun dedi....bu karişim güzel saçıda yumuşatıyo..
herkes saçından şikayetçi :1shok: arkadaşlar kızmazsanız bi sorum olacak saçlarınızı sürekli uzatmaya çalışıyorsunuz ozaman neden kestiriyorsunuz CADIARZU ben saçlarımı şimdiye kadar üç defa boyattım artık beyazlayana kadar boyatmam insanın doğal saçı gibi yok herkes saçıma imreniyo pırıl pırıl dümdüz ve güçlü kuaförüm bile her zaman soruyo saçını ne ile yıkıyon nasıl bakım yapıyorsun diye :roflol: hiç bir şey yapmıyorum sırrıda burda gizli saçınızı boyatmayın boya saçı kırıyor ayrıca kuaförüm boyalı saç boyaya alışırsa sürekli boya ister boyatmayınca ya dökülür yada matlaşır diyo yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?