- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
- Konu Sahibi kardelenes
-
Badem yagini bende kirpiyim de denedim kizlar biraz uzadi
devamli uygulamak lazim
hint yagini da deniyeceyim
yazdıklarınızın hepsini roman okur gibi okudum :1rolleyes: ve anladığım kadarıyla genel olarak entele den başka bişey yararlı olmuyor saçların çabuk uzaması ve daha gür çıkması için :1no2: ama onuda kullanmaya ben cesaret edemiyorum senağlamasenağlama yok mu zararsız ve kesin bi çözüm yaa Kötü Kazen
ben badem yağı kullanıyorum ama gözüme kaçmadı hiç yani bilmiyorum benim gözüm hiç acımadı çünkü çokta dibine sürmüyorum kızlar bişi olurmu?
bence sen yinede sürmemeye calıs. Doktorun dediğine göre sonucu baya ciddi
ya ben kipriklerini iki haftada bi kisaltip makasla kesiorum yani...sanki uzayinca daha iri yari oldunu his ediorum...ve yawas yawasda uzunluguda daha uzun oluo...aranizda hic bu yöntemi deniyen oldumu? gecenlrede buraya hint yagsi yazdiniz icin denedim...ve gözüme kacdi acitmadi ama basim biraz agrimaya basladi ve yagdan rahatsiz oldum sahsen........
avrılcım benım kırpıklerımde daha once dokuluyordu...
bır sure rımel surmedım ve halıs zaytınyagı surdum sende dene cok ıse yarıyor...
bu arada sac ıcın sana ve dıger arkadaslara bır onerım var.ç..
saclarım boyadan dolayı cok dokuluyorduu.lorealın bır ıslak saca uyguulanan kremı var.saclara cok canlılık verıyorç..kırıkları nerdeyse yok dıyor...fecı sekılde tavsıye ederım...
seren ve senem teşekkürler kızlar kesinlikle denicem dediklerinizi çok saolun öptümm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?