S
selin_17
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardelenes
-
arkadaslar daha yazdığım soruya cvp gelmemiş ama ben hint yağı badem yağı we susam yağı aldm ama daha kullanmadm hepsi de küçük şişedeler bunlar yetiyo mu ya gözüme çok az geldi bide sadece saçımızın dibine mi sürcez yoksa her tarafına mı acilen uzaması gerek bu saçların lütfen kullanan varsa ayrıntılı bi şekilde nasıl kullandığını yazsın...bu arada herkese paylaşımları için çok teşekkür ediyor ve öpüyorum:)
hint yağını saç diplerine sürüyorsun zaten çok yoğun bir yağ her yere yayılıyor.ben sürdükten sonra 15 dakika kadar güneşe çıkıyorum daha iyi oluyormuş.bir de bu hint yağını ben bir kaç kere kirpiklerime sürdüm ama o kadar endişelenecek bir şey yok o kadar da dikkat ederek sürmedim kirpiklerime.
çok saol cnmcm tesekkür ediyorum sen ne kadardr kullanıyosn bunu uzadı mı saçların ???öptm
canım kirpikleri gerçekten uzatıyor ben bir kaç kere denememe rağmen uzadığını fark ettim.saçım için almıştım zaten ama benim saçlarım çok berbattı kırıklarım tepemdeydi resmen yağ falan da fayda etmezdi o derece o yüzden bana pek bir etkisi olmamıştı.kestirdim saçlarımı 2 hafta önce kullanıyorum hala bakalım bir etkisi olacak mı?
ya kızlar bu hınt yağı nası bişi biri tarıf edebılırmı biri?benımkının kıvamı koyu ve şeffaf renkte yağ gbi..siiznkide böylemi?birisi pğembe renklı surup gbi demiş ama anlamadım yaww ufff
arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç okudum cvplarınızı yılan yağı saç için saç derinize masaj yaparak uyguluyorsunuz 1 ile 3 saat arasında beklitiyorsunuz benim saçıma etki etti omzumdaydı bayağı uzadı tavsiye ederim ama daha hızlı uzatan bişey olsa keşkee! =)
yaa yok mu bu konuda bilgisi olan ilgilenen biri bi yardmcı oluverin arkadaslar ya ylang ylang yağı mı:S:S:S
selincim merhaba canım evet ylang ylang yağı doğru.
ben de kullanıyorum ondan. gerçekten diğer yağlara nazaran çok tatlı kokuyor, hoş bir kokusu var. ben bazen yapıyorum yani aklıma geldiği zaman. aslında hergün bile kullanılabilir. yağların saçlara hiç bir zararı yok.
bu arada hint yağı süper bişey. sadece de saçlara sürüp 2 saat beklet çok güzel ve yumuşacık bir saç oluyor. tavsiye ederim.
iyi güzellleşmeler canım
hadi bay
kafamçokkarıştı:sm_cool::1hug:
cok saol cnmcm yaw bn her gece yatmadan önce yapıyorm sen sacını uzatmak için mi kullandn ne kadar sürede uzuyo bi fikrin war mı ayda kaç cm nese cnm tekrar saol sana da iyi güzelleşmeler:1hug:
kaşda uzatıyormu bu
kızlar ben badem yağı ve hint yağı karışımı kullanıyorum.bunları kullandıktan sonra da çam terebentinli şampuanımla yıkıyorum.görenler şaşırıyorlar senin saçlarına ne oldu diye.kullanmanızı tavsiye ederim.ayrıca bu yang ylang yağı vücutta masaj için kullanılmıyor mu ben öyle biliyorum.cevaplarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?