Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Makyajı Kirpik kopması
- Konu Sahibi esrky92
- Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2018
- 40.370
- 250.765
- 598
- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- 30 Nisan 2021
- 988
- 327
- 33
Karinca yagi ve hindistan cvzi yagi kullanin 15 dk dursun rumel frcasyla surun snrada yikayinBaşlıkta da görüldüğü üzere rimel sonrası çıkarırken her zaman kirpiklerim de kopma oluyor dünde sırayla 4 5 tanesi koptu neye uğradığımı şaşırdım resmen orası boşluk kaldı hemen çıkması için ne yapayım başka önerisi olan var mı
- 6 Mart 2021
- 29
- 14
- 3
- 26
Bunu duymuştum ama zararlıymışLumigan göz damlasını rimel gibi kirpiklerinize sürün zaten bir süre sonra rimele ihtiyacınız olmaz.
Karınca yağı daha çok dökerKarinca yagi ve hindistan cvzi yagi kullanin 15 dk dursun rumel frcasyla surun snrada yikayin
- 30 Nisan 2021
- 988
- 327
- 33
Benim oyle cogaldi amaKarınca yağı daha çok döker
- 21 Temmuz 2018
- 7.112
- 21.374
- 348
Dua edin çoğalmış, yumurta karincasinin asıl amacı tüy dökmekBenim oyle cogaldi ama
göze dökmek uzun sürede zararlı evet 15 gun gıbı kısa surede rimel gibi sürmek zararsız oldu bende.Bunu duymuştum ama zararlıymış
Çok ilginç şuan bir çok insan tüy azaltma için kullanıyor youtube bile çok gündemde.bende bıyık bölgemde 1 kez denedim ve faydası var azaltmadaBenim oyle cogaldi ama
Çok zararlıymış özellikle karaciğereLumigan göz damlasını rimel gibi kirpiklerinize sürün zaten bir süre sonra rimele ihtiyacınız olmaz.
- 20 Ocak 2010
- 45.887
- 162.895
- 798
- 43
Göze damlatmiyorsum diyor ama süruyorsun sadece kirpiklere şu kas kirpik serumuda goz damlasindan türemiş şeyler tesaduf goz tansiyonu için damlalarin uzattığı farkedilmişÇok zararlıymış özellikle karaciğere
Evet biliyorum fakat o şekilde deneyip karaciğeri mahveden çok insan olmuş,araştırabilirsiniz.göz rengindede değişiklik yaşayan varmışGöze damlatmiyorsum diyor ama süruyorsun sadece kirpiklere şu kas kirpik serumuda goz damlasindan türemiş şeyler tesaduf goz tansiyonu için damlalarin uzattığı farkedilmiş
Gozunuze dokersenız UZUN SÜRE KULLANIMINDA zararlı kırpıklerınıze rımel gıbı uyumadan surersenız değil.Çok zararlıymış özellikle karaciğere