Arkadaslar ben daldıgım zaman genelde kirpklerimi koparıyorum. özellikle rimel sürdüğüm zaman bu bende hastalık haline gelmeye basladı kirpiklerim cok azaldılar napmalıyım
kirpiklere sarımsak sürsem tekrar cıkarmı acaba öyle bi duyum almıştım?:çok üzgünüm:
kirpikler rimelli olduğunda daha güzel ele gelir,bir süre rimel kullanma derim..azaltmışsın da kirpiklerini rimelsiz de nasıl olacak..kendine hakim ol..
oo bu saç koparmaktan bile kötü bişeyy :S kesinlikle kendine hakim olmasını bilmelisin gel gelelim kirpiklerinin azlığı hakkında yardımcı olcak formüle :)) badem yağı yada sarımsak sürmelisin ama dikkat etmelisin çünkü gözlerine istemeden zarar verebilirsin
Yaa bendede bu hastalık var ve 5 yıldır devam ediyor. Kirpiklerimi yoluyorum. İlk başladığımda 3 tel koparmştm snra hepsi gitti. Sonra diğer kirpiğe geçtim. Sonra alttakileride yoldum. Halada yoluyorum makyajla kapatıyorum ama ister istemez fark ediliyor gece yastığa başımı koyduğumda stresle beraber başlıyorum yolmaya. Her sabah aynadan bakmak eziyet oluyor. Çünkü hiç bişe yok ve tuhaf görünüyor.. Varmı tedavisi :/