• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kirpik dibimdeki şeyler napıcam:(

Lavanta yağı da duymuştum onada bakayım ama bi yandan emin olamıyorum sonuçta bi 'yağ' diye.. Sirke felan sürsem gözüme zarar verir mi acaba
Hayir canim sirke gozunu yakar kullanma,lavantada yakiyo bildigim kadariyla ama susam yagi gercekten harika bisey ben cildime,kulak agrisina,saclarima kirpiklerime kisacasi herseye kullaniyorum cokta memnunum tavsiye ederim,yanliz orjinal olmasina dikkat et alirken;)

Hayir canim sirke gozunu yakar kullanma,lavantada yakiyo bildigim kadariyla ama susam yagi gercekten harika bisey ben cildime,kulak agrisina,saclarima kirpiklerime kisacasi herseye kullaniyorum cokta memnunum tavsiye ederim,yanliz orjinal olmasina dikkat et alirken:KK66:
Yok ona kesinlikle dikkat ederim kurutuyorsa süper :) teşekkürler

Şalazyon olabilir.

Henüz değilse de Şalazyona dönüşebilir.

Doktor muhtemelen kompres önerecek.

Ama doktora gitmeden kompres ya da başka bir yöntem, tedavi tavsiyesi vs uygulamasını kimseye özellikle de hassas ciltli birine hiç tavsiye etmem.

Aksi halde ameliyata kadar gidecek ve yıllarca sürecek, tekrarlayacak bir probleme sahip olabilirsiniz.

Tecrübeyle sabit.

Şalazyon olabilir.

Henüz değilse de Şalazyona dönüşebilir.

Doktor muhtemelen kompres önerecek.

Ama doktora gitmeden kompres ya da başka bir yöntem, tedavi tavsiyesi vs uygulamasını kimseye özellikle de hassas ciltli birine hiç tavsiye etmem.

Aksi halde ameliyata kadar gidecek ve yıllarca sürecek, tekrarlayacak bir probleme sahip olabilirsiniz.

Tecrübeyle sabit.
Ya bende hep olur yap bezesi ama tam gözümde ikidir olunca korktum.. Şimdi daha bi korktum Dermatoloğa mı gitmeliyim? Ilık havluyla yapsam kötü mü olur ki ? Sizde de mi böyle olmştu

Ya bende hep olur yap bezesi ama tam gözümde ikidir olunca korktum.. Şimdi daha bi korktum Dermatoloğa mı gitmeliyim? Ilık havluyla yapsam kötü mü olur ki ? Sizde de mi böyle olmştu

Göz doktoruna gitmenizi öneririm.

Dediğim ihtimalleri bertaraf edin de o gerekirse sizi dermatolaga yönlendirir.

Umarım yaşadıklarımı yaşamazsınız.

Back