- 8 Ekim 2015
- 193
- 40
- 13
- 28
- Konu Sahibi Jelibontadinda
-
2 aydır mi var doktora gidin o zaman siz birsey yapmayın mikrop kapar daha fena olur.alt kirpiğimin dibinde yağ bezesi var nokta gibi beyaz. sanırım daha bi iki günlük bişey çünkü önceden farketmedim bugün dokununca anladım nasıl geçer? Bi fikri olan var mı ? Rimelden dolayı olabilir mi Korkuttu beni büyür mü diğer gözümün de üst kirpik dibinde var tam yağ bezesi gibi beyaz değil ama (kirpik var da çıkamamış gibi)bi şişlik. İki aydır var oda Böyle bişey başınıza geldimi? Aldırılıyomuş sanırım ama korkuyorum tam gözümde çünkü ikisi birden olunca napcağımı şaşırdım
Göz makyajımı hep onla cıkarıyorum yani günde bir kez yıkıyorum mutlakaBrbek sampuaniyla yika gozunu hep
Büyürse gidin demişlerdi öyle küçük olunca şey yapmadım bende2 aydır mi var doktora gidin o zaman siz birsey yapmayın mikrop kapar daha fena olur.
Geçer umarımm benimkide sanırım gideceğmbenimde tam kalem çektiğim yerde çıkar bazen batıyor sonra geçiyor her ihtimale karşı bir doktora gitmek gerek aslında
O zaman evet doktora git...Göz makyajımı hep onla cıkarıyorum yani günde bir kez yıkıyorum mutlaka
Göz bu canım ihmale gelmez en yakın zamanda git derim.Büyürse gidin demişlerdi öyle küçük olunca şey yapmadım bende
EvetO zaman evet doktora git...
Makyaj malzemelerini de hep degistir sıklıkla...hassas baya demek ki
Doğal şeyler denicem biraz baktm olmazsada gideceğim annemde de vardı da o geçti ondan beklesem dedim maalsef istanbulda değilim. Teşekkürler buaradadermatologa gorundunuz mu? eger istanbulda yasiyorsaniz Gayrettepe F. Nightingale hastanesi'nden eda tiftikci hanimi tavsiye ederim. goz egzamasi yahut alerjik bir hadise de olabilir. urun kullanmadan muhakkak bir dermatologa danisin. sabah ve aksam da ilik cayla islattiginiz pamukla gozlerinizi silin. acil sifalar dilerim.
Yağ bezesine ve diğer şeye de mi hangisi için kullanmıştınızthiocilline göz pomadı var dene istersen, aynı durumla karşılaştığımızda iyi gelmişti.
rica ederim. gecmis olsun.Doğal şeyler denicem biraz baktm olmazsada gideceğim annemde de vardı da o geçti ondan beklesem dedim maalsef istanbulda değilim. Teşekkürler buarada
Anladım soracağım teşekkürler:)kızımın gözünde olmuştu, hafif bir pomad, denenmeye değer.
Susam yagini deneyin hem onun iltihap kurutucu etkisi var,hemde gurlestirir kirpiklerinizi tabi yinede bi hekime gorunmenizi tavsiye ederim goz bu canim ihmale gelmez..alt kirpiğimin dibinde yağ bezesi var nokta gibi beyaz. sanırım daha bi iki günlük bişey çünkü önceden farketmedim bugün dokununca anladım nasıl geçer? Bi fikri olan var mı ? Rimelden dolayı olabilir mi Korkuttu beni büyür mü diğer gözümün de üst kirpik dibinde var tam yağ bezesi gibi beyaz değil ama (kirpik var da çıkamamış gibi)bi şişlik. İki aydır var oda Böyle bişey başınıza geldimi? Aldırılıyomuş sanırım ama korkuyorum tam gözümde çünkü ikisi birden olunca napcağımı şaşırdım
Lavanta yağı da duymuştum onada bakayım ama bi yandan emin olamıyorum sonuçta bi 'yağ' diye.. Sirke felan sürsem gözüme zarar verir mi acabaSusam yagini deneyin hem onun iltihap kurutucu etkisi var,hemde gurlestirir kirpiklerinizi tabi yinede bi hekime gorunmenizi tavsiye ederim goz bu canim ihmale gelmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?