Yok cnm çok şükür kist vs birşey demedi doktorum, sadece damla verdi geçer dedi.. benm sormak istedğm hassasiyet oluşan gözde kısıklık olurmu ya da gözün kapağını çok açamama gibi bi durum? Onu merak ediyorm normal midir ve damlalarla geçermi acaba?Canım merhaba ben iki üç yıl önce geçirdim ben de kistleşti ve bir gözümde beze şeklinde kaldı damla çay sarımsak aklına ne gelirse denedim sonra doktora gittim geçmediğini görünce şalazyon ameliyatı yapıcam dedi lokal anestezi ile uyuşturdu hiç bişey hissetmedim aldı kisti kirpik dibinden ayakta hemen taburcu oldum çok şükür eğer kist oluşmadıysa eline beze gelmiyorsa yeşil çay demle ve gözüne 4-5 dakika pansuman yap kistleşmeden biter
Sende de gözlerde farklılık oluşmuşmuydu bu arada?Canım merhaba ben iki üç yıl önce geçirdim ben de kistleşti ve bir gözümde beze şeklinde kaldı damla çay sarımsak aklına ne gelirse denedim sonra doktora gittim geçmediğini görünce şalazyon ameliyatı yapıcam dedi lokal anestezi ile uyuşturdu hiç bişey hissetmedim aldı kisti kirpik dibinden ayakta hemen taburcu oldum çok şükür eğer kist oluşmadıysa eline beze gelmiyorsa yeşil çay demle ve gözüne 4-5 dakika pansuman yap kistleşmeden biter
Çok iyi o zaman yok canım olmaz pansumanını yap havluna dikkat et yastık kılıfına falan 7 günde geçer senin benden kist alındıda bişey olmadı aklın kalmasın hiç çay pansumanıda iyi gelir aklında bulunsunYok cnm çok şükür kist vs birşey demedi doktorum, sadece damla verdi geçer dedi.. benm sormak istedğm hassasiyet oluşan gözde kısıklık olurmu ya da gözün kapağını çok açamama gibi bi durum? Onu merak ediyorm normal midir ve damlalarla geçermi acaba?
Kuzum geçer sıkma canını normal daha iki gün büyürse de korkma yavaş yavaş iner bir hafta sabretHanımlar pazar gününden beri bir gözüm kısık diğeri daha iri durumda, geçicidir bu dimi gerçi damla kullanmaya daha iki gündür başladım. Bakın şu şekilde;
İnşallah iner cnm farkı bi ben anlıyorum zaten dışardan kmse anlamıyor nedense..Kuzum geçer sıkma canını normal daha iki gün büyürse de korkma yavaş yavaş iner bir hafta sabret
Benim yerimde olsan napardın 6 ay umursamadım kullanmadım ilaçları bir gözüm kocaman gezdimİnşallah iner cnm farkı bi ben anlıyorum zaten dışardan kmse anlamıyor nedense..
Tamam canım çok sağolBenim yerimde olsan napardın 6 ay umursamadım kullanmadım ilaçları bir gözüm kocaman gezdimtakma kafana bir haftaya bişeyin kalmaz Yeşilçay pansumanı da muhakkak yap
Rica ederim canım :))Tamam canım çok sağol
Peki sence ikisi arasında çok büyük fark varmı?Rica ederim canım :))
Ben hiçbir fark görmedimPeki sence ikisi arasında çok büyük fark varmı?
Benim de aynı sorunum var. Sağ gözümde blefarit var ve bir gözüm diğerinden farklı görünüyor.Merhabalar burda daha önceki konumda vardı bi sabah uyandığımda göz kapağımdaki sorunla ilgili yazmıştım konuyu güncellememe rağmen farklı yanıtlar gelmemişti, neyse bugun doktora gittim hassasiyet hissettiğim(yani gözümü küçük hissettiğim) gözüm iltihaplıymış doktor kirpik dibi iltihabı var dedi ikişer göz damlası verdi günde 3 kere sabah öğle akşam.
Size sormak istedğm bu iltihap gözün birini büyük, iltihaplı olanı ise daha kısıkmış gibi gösterir mi herkes fark yok aynı diyor fakat ben anlıyorım maalesef hergün sürekli aynaya bakan biri olarak. Geçmeyecek diye çok korkuyorum fikri olan varsa içimi rahatlatırsa çok sevinicemŞimdiden teşekkürler.
Bebe şampuanı dahil herşeyi kullandım hepsi gözlerimi yaktı kavurdu mahvetti. Önce Dalin'i sonra Johnson and Johnson'ı denedim. İkisi de gözlerimi kızarttı kuruttu kesinlikle tavsiye etmem.damlalarin yanisira bebek sampuanida kullanmalisiniz.Bir dönem kirpik dibi kepeklenme sorunu yasadigimdan biliyorum. Uzun bir sure bebek sampuani kullandim ben
epey bir donem kullandim oyle br sorun olmadi bende.doktorum tavsiye etmisti hic sorun yasamadimBebe şampuanı dahil herşeyi kullandım hepsi gözlerimi yaktı kavurdu mahvetti. Önce Dalin'i sonra Johnson and Johnson'ı denedim. İkisi de gözlerimi kızarttı kuruttu kesinlikle tavsiye etmem.
epey bir donem kullandim oyle br sorun olmadi bende.doktorum tavsiye etmisti hic sorun yasamadim