Kirpik dibi iltihabı! bakarmısınız?

Benim de aynı sorunum var. Sağ gözümde blefarit var ve bir gözüm diğerinden farklı görünüyor.
Benim geçti neyse ki, çok fazla değildi herhalde iltihap bir hafta damla kullandm düzeldi. Farkı bir tek ben anlıyordum zaten nedense anlamıyodu kimse.

Aaa kırmızı mı olmuştu? Benm hiç öyle olmamıştı hafifti demekki

Merhaba bu kepeklenme gecti mi sizde?kirpik dökülmesi yaptı mı acaba?
ben de 2 yıl önce birden oluştu, ağlamaklı bir haldeyken kastım ağlamadım üst göz kapaklarım şişti, 1 ay şişti indi sürekli. dr a gittim artık, damla ve özel şampuan verdi. 6 ay dr a gittim geldim geçmedi tamamen. bununla yaşayacaksın dedi. şişmeler sabah kalktığımda ödemli gibi devam ediyor, gözlerimde büyük zaten, pörtlek gibi oluyor, 1-2 saatte iniyor, canı sıkılınca gün içinde tekrar şişiyor, bazen tek göz şişiyor, çok rahatsız edici.

araştırmalarıma göre tedavisi yok, kronikmiş. kirpik dibi tıkanıyormuş. bir kere ayarı bozulan kirpik dibi bir daha düzelmiyormuş ordaki hücreler bezler filan. yağlı ciltlerde yağ salgısı nedeniyle, makyaj silmeme filan hijyen nedeniyle oluyormuş.

ben yakalandığım günden 2 gün önce 20 tane göz kalemi denemiştim renkleri denemek için. acımıştı artık hatta abartmışım üst göz kapağım. sonra tıkandı herhalde kirpik dibi, doktora dedim ameliyatla temizleyin, iltihabı alın, öyle alınan bişi değil dedi, ben şırıngayla çekilir falan sanıyordum, şişlik öyle iner tamamen diye düşünmüştüm.

insanlar acillik oluyormuş bu rahatsızlık yüzünden, herkeste farklı semptomlar gösteriyormuş, bende şişlik oluyor işte genelde sabahları göz üst kapakta, malesef görsel olarak çok kötü

Merhaba iyi akşamlar dilerim bende doktora gitmiştim bendede kirpik dibi iltihabı var dedi sen tecrübelisindir diye yazmak istedim geçti mi acaba iltihabın ve geçtiyse ne yaprın da geçti acaba size zahmet yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba iyi akşamlar ben size bişey sormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim doktorum bana da kirpik dibi iltihabı var dedi özellikle göz kapagımda aynı sizin bahsettiğiniz gibi bir şişlik var ve ne yaptıysam da geçmedi doktora randevu da alamıyorum dolu çünkü

Merhaba sorununuz geçti mi bilmiyorum ama aynı durum bende de var ve üstüne suan göz kuruluğuda çıktı gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum damlalar bir ise yaramıyor ve bir göz kapağım daha şiş ancaK IPL diye yeni bir tedavi çıkmış ve kapaklardan yağı ısıtıp dışarı çıkmasını sağlıyormuş siz böyle bir şey yaptırdınız mı ? Ya da sizin gecti mi

ben hiçbir tedavi olmadım. doktora gitmeyi bıraktım, damlaları bıraktım, ilk zamanlardaki kadar sık şişmiyor, sabahları uykudan uyanınca ki şişlik 1-2 saate iniyor, makyajlı yatarsam temizlik dikkat etmezsem filan ertesi sabah bayağı şişiyor ve geç iniyor, makyajımı göz şampuanıyla temizliyorum, alıştım yani bunla yaşamaya, o dönem çok araştırdım bişey elde edemedim bıraktım sonra, ıpl duymadım, lazer tedavisi olsa gerek, eğer sonuç veya bilgi elde ederseniz haber verin lütfen, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…