• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirpi ipten yaptığım tül...

:)))
teşekkür ederim ben yeni evleneceğim yapıp çeyizimde götürcem hihoyyyt
oturma odasına takacağım çeyizimi havası olsun kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

:)))
teşekkür ederim ben yeni evleneceğim yapıp çeyizimde götürcem hihoyyyt
oturma odasına takacağım çeyizimi havası olsun kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

süper olur canımkaydirigubbakcemile5

inşallah Rabbim tamamına erdirsin tüm mutluluklar senle olsun tüm işlerin de gönlüne göre olsun canım:1hug:

süper olur canımkaydirigubbakcemile5

inşallah Rabbim tamamına erdirsin tüm mutluluklar senle olsun tüm işlerin de gönlüne göre olsun canım:1hug:

:Saruboceq: amin hepimiz için :Saruboceq:

valla canım nediiim harikalar yaratmışın süper olmuşş, ellerine sağlıkalkisalkisalkis

yaptım bence hos oldu ama dugmelerını dıkıp pencereye taktıgımda fotosunu cekebılırım ancak
yaparken her ne kadar evı kırletse de astıgımda sık duracagını dusunuyorum

kızlar işte eltime yaptığımız kirpi ipleri sık aralıklarla taktığımız tülkaydirigubbakcemile4

dsc05728.jpg

dsc05729t.jpg

dsc05731.jpg

dsc05732b.jpg

dsc05733.jpg

dsc05734g.jpg

Son düzenleme:
öpücem bu ne güzel bişiy ya yaratıcı türk hanımı işte ya kızımın odasına yapmak istedim şimdiiiiiii anneme gidince gösterim sağol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla canım nediiim harikalar yaratmışın süper olmuşş, ellerine sağlıkalkisalkisalkis

yaptım bence hos oldu ama dugmelerını dıkıp pencereye taktıgımda fotosunu cekebılırım ancak
yaparken her ne kadar evı kırletse de astıgımda sık duracagını dusunuyorum

öpücem bu ne güzel bişiy ya yaratıcı türk hanımı işte ya kızımın odasına yapmak istedim şimdiiiiiii anneme gidince gösterim sağol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hepinize çok teşekkür ederim kızlarrŞeniz

kalimero resmini bekliyoruz tatlımkaydirigubbakcemile5

yağmurcum bende seni öpüyorum bitirince bizlere de göster emiŞeniz

canım ellerine emeğine sağlık şunu sormak istiyorum taşları nasıl bağladın düğüm yerleri hiç belli olmuyo?

harika olmuş ya ellerinize sağlık inanılmaz

teşekkür ederimmmbuyrunnnnnnnnn

canım ellerine emeğine sağlık şunu sormak istiyorum taşları nasıl bağladın düğüm yerleri hiç belli olmuyo?

teşekkürler canımm
taşları ipe geçirdim ve ipin ucunu yakarak yapıştırdım düğüm atmadım yani hiç belli olmadı o yüzdenkaydirigubbakcemile5

ellerine sağlık çok güzel olmuş
ama nasıl yıkanırki bu bozulmazmı

teşekkür ederim
yok canım bozulmuyor iki üç yerinden tülbentle bağlayıp makineye atan da var
koslalı suda 10 dk bekletip durulayıp suyu sarkınca asıyorum ben pırıl pırıl oluyor valla

delikafaduldendelikafadulden
:teytey:

çok güzel olmuş yaa süperr

teşekkürler kardelencimŞeniz

süperr olmuş canım çok hoş ve çok şık duruyo ellerine sağlık

Back
X