kırmızılı halı deseni;bakarmısınız lütfen

gulcanby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
82
0
36
Ordu
arkadaşlar mutfağımı siyah beyaz yaptırdım,şimdi sıra halı ve perdede,perdeyi seçtim ama halı desenine karar veremiyorum,siyah beyaz kırmızı renklerden oluşsun istiyorum,bir tane royalden beğendim sizce bu halı nasıl linkini ekliyorum 1511E
Royal.Hali

Verdiğin linkte bi sürü halı çıkıyor cnm hangisini beğendiğini bilemedim ama benim sana önerim çok fazla beyaz ya da açık renk barındırmasın halın. Mutfak halısı çok çabuk kirleniyor çünkü, ben de alırken öyle söylemişlerdi dinlememiştim şimdi pişman oldum. Açık renk olan bölümleri bütün lekeleri belli ediyor. Eğer shaggy düşünürsen düz kırmızı bir shaggy de güzel olur bence siyah beyaz mutfağa netten ilk gördüğüm modeli ekliyorum Avgrd Krmz, SARAY HALI SHAGGY, SARAY HALI, Bulut Hal : Saray Hal Showroom Carpetus, Confetti ve El Dokuma Hal sat, Bulut Hal böyle bi şey mesela :26:

Verdiğin linkte bi sürü halı çıkıyor cnm hangisini beğendiğini bilemedim ama benim sana önerim çok fazla beyaz ya da açık renk barındırmasın halın. Mutfak halısı çok çabuk kirleniyor çünkü, ben de alırken öyle söylemişlerdi dinlememiştim şimdi pişman oldum. Açık renk olan bölümleri bütün lekeleri belli ediyor. Eğer shaggy düşünürsen düz kırmızı bir shaggy de güzel olur bence siyah beyaz mutfağa netten ilk gördüğüm modeli ekliyorum Avgrd Krmz, SARAY HALI SHAGGY, SARAY HALI, Bulut Hal : Saray Hal Showroom Carpetus, Confetti ve El Dokuma Hal sat, Bulut Hal böyle bi şey mesela :26:
canım çok teşekkür ederim linkteki ilk halı,yuvarlak desenli kırmızılı siyahlı halı benim beğendiğim..shaggy düşünmüyorum canım mutfakta zor oluyormuş

Aslında mutfakta tüylü,yünlü halı kullanılması hiç sağlıklı ve uygun değil bence bunu gözardı etmeyin.

Ama beğendiniz halı gayet güzel ve modern duruyor...:126:

Güle güle kullanın.

1. halı 2. halı ve 1.halının altındaki çok hoş benim koltuklarada uyuyor:1:

evet mutfakta açık renk sakın sakın almayın ben aldım bin pişman oldum
beğendiğiniz halı güzel beyaz ve siyah mutfaktata harika durur ayrıca bende evimi alınca inşallah siyah beyaz yaptırıcam mutfağıda banyoyuda bayılıyorum çünkü :52::52:

Beğendiğiniz halı çok hoş ve modern duruyor bende çok beğendim kırmızı sihay beyaz mutfağınıza hareket katacaktır güle güle kullanın

evet mutfakta açık renk sakın sakın almayın ben aldım bin pişman oldum
beğendiğiniz halı güzel beyaz ve siyah mutfaktata harika durur ayrıca bende evimi alınca inşallah siyah beyaz yaptırıcam mutfağıda banyoyuda bayılıyorum çünkü :52::52:

tşk ederim,inşaallah güzel durur ama,gerçeğini görmedim,halıcı getittirirse almam gerektiğini söyledi,bilemiyorum,başka beğendiğiniz kırmızılı siyahlı halı varsa paylaşımları bekliyorum:)

benim mutfağımdaki halıda senin beğendiğin halı canım.Açık renk olunca azcık kullanımı zor ama güzel duruyor.Ben çok beğeniyorum.

benim mutfağımdaki halıda senin beğendiğin halı canım.Açık renk olunca azcık kullanımı zor ama güzel duruyor.Ben çok beğeniyorum.

canım teşekkür ederim yanıtın için,beyaz gibi görünen renk kısmı kremmi beyazmı,mutfağım siyah beyazya kapalı dururmu,birde senin halın kaç m2,benim mutfak 11 m2 2.5 m2 mi alsam 3.5 mu,cevabın için şimdiden teşekkür ederim

canım çok teşekkür ederim linkteki ilk halı,yuvarlak desenli kırmızılı siyahlı halı benim beğendiğim..shaggy düşünmüyorum canım mutfakta zor oluyormuş

Ben bu halıyı aldım salonuma ama 1 gün kullanabildim iade ettim çok tüy toplıyo bildiğin gibi değil belki bebek olmasa evde kullanırdım ama küçük kızım var o yüzden kullanmaya cesaret edemedim shaggy aldım bende

Ben bu halıyı aldım salonuma ama 1 gün kullanabildim iade ettim çok tüy toplıyo bildiğin gibi değil belki bebek olmasa evde kullanırdım ama küçük kızım var o yüzden kullanmaya cesaret edemedim shaggy aldım bende

ya gerçektenmi almasammı acaba mutfakta kullanışlı olmazmı,benimde 1.5 yaşında oğlum var,napsam kızlar,shaggy leride tavsiye etmiyorlar

ya gerçektenmi almasammı acaba mutfakta kullanışlı olmazmı,benimde 1.5 yaşında oğlum var,napsam kızlar,shaggy leride tavsiye etmiyorlar

Ben oturma odasına aldım ama olmadı iade ettim tüyleri çok belli etti üstünde krem olan kısmına kırmızı ve siyah rengin tüyleri siyah olan yerinde kırmızı ve krem tüyler belli oluyodu karmakarışık bişey oluyo yani anlayacağın ama içimde de kaldı açıkcası çok üzüldüm . şimdi shaggy halı bekliyorum aldım ama henüz gelmedi bende daha önce hiç shagyy kullanmadım insallah iyi çıkar halı

Ben oturma odasına aldım ama olmadı iade ettim tüyleri çok belli etti üstünde krem olan kısmına kırmızı ve siyah rengin tüyleri siyah olan yerinde kırmızı ve krem tüyler belli oluyodu karmakarışık bişey oluyo yani anlayacağın ama içimde de kaldı açıkcası çok üzüldüm . şimdi shaggy halı bekliyorum aldım ama henüz gelmedi bende daha önce hiç shagyy kullanmadım insallah iyi çıkar halı

canım ya çok teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için,kararımı alttaki kırmızı halıdan yana kıldım,inşaallah güzel olur,herkese de çok teşekkür ederim:)

$59857CF_1798.webp

rica ederim ne demek ben teşekkür . Bende o halının yerine bu halıyı aldım umarımdaha fazla hayal kırıklığı yaşamam :50:

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim halımı aldım,1516A sade kırmızı olan,yuvarlak desenliyide eşim koridora almış,kırmızı halı öyle güzelki bayıldım,mutfağıma çok zengin bir hava verdi,düşünen arkadaşlara tavsiye ederim,kırmızısı çok canlı,çok beğendim:52:

Back
X