bnde 2-3 aydr kullanıyorum onu bnm sivlcelerime etki etmedi fazla.yüzü yıkadıktan sonra o kırmızılklar yeniden gözükür cünkü ürün kapatcı gibi bnde ilk sürdüğümde kırmzılıklar gecti die sevinmiştim
arkadaşlar dün cildimdeki kırmızı sivilceler yüzünden dermatolojie gittim.normalde çok sivilcem çıkmaz ama buaralar sıkıntıdan mı bilmiyorum kırmızı sivilcelerim çıktı..
imex die bir krem verdi sivilcelerimin üzerine sürdüm sadece 1 kerede kızarıklığı aldı!!!bu ilacı sadece sivilcelerin üzerine sürüyosunuz bütün cildinize değil.
eczaneden 20 ytl ye aldım.tavsiye ediyorum.Arkadaşlar bir de yüksek faktörlü bir güneş koruyucu yaz kış kullanmamız gerekiyo.Çünkü güneş ışınları inanılmaz zarar veriyo cilde.
bir tavsiye daha çinko hapı cildi düzgünleştiriyo.bu sayede de sivilcelenmeyi önlüyo ayrıca saç dökülmesine de ii geliyo.
bilginize....a.s.
arkadaşlar her duyduğumuz hapı cilt güzel yapıyor deyip alıp yutmayalım lütfen ...bol sebze yeşillik ve maydonoz özellikle tüketin her akşam bir kase yoğurdunuzu yiyin işte cildiniz nasıl güzelleşiyor ..
Çinko hapının bi adı varmı verebileceğin???
ya arkadaşlar ben de imex kullanıyorum ama dediğiniz gibi bana yaramadı..tam tersi yüzümün heryerinde sivilce var şu anda :çok üzgünüm:
baktım tarihine cnm geçmemiş..şimdi yeni bi ilaca başladım.bakalm o düzeltecek mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?