Lekeler, Çiller Kırmızı sivilce lekeleriyle ilgili... Yardımlarınızı bekliyorum lütfen..:(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
Kızlar benim yüzümde pek sivilce kalmadi fakat kırmızı lekeler kaldı biraz onları nasıl geçirebilirim .. Bildiginiz krem yada evde yapabilecegim şeyler varmı işe yarayacak ? :/

güzelim benimde sivilce lekerlerim var ben madecassol kullandım hafifletti amaaa tamamen grçmedi onun içinde expigment 4 başladım soyulursa ii olacak inşaallah.
şöleee duru bi cildim olurmu acep....
bende takip ederim bu konuyu belki tacrübeli arkadaşlar vardır. bende yararlanırım bende kırmızı kahverngi hangi tonda leke ararsan var daakaydirigubbakcemile3
umarım bi çare vardır

ya aslında bu sorunla ilgili bir sürü ilaç var ama acaba hangisi size iyi gelir... ben 2 haftadır tretin diye bir krem kullanıyorum... gözle görünür bir değişme var... ama artık başlardaki gibi soyulmadığı için dün acnelyse kremi kullanmaya başladım... aslında roaccutane diye bir hap var benim görümcem kullandı yüzünde 1 nokta bile iz kalmadı ama o tretin yada acnelyse gibi gidip eczaneden kolayca alabileceğiniz bir ilaç değil... doktor kontrolü lazım...

hexee ben eritretin(tretinin türü) kullandım istediğim gibi soymayınca bıraktım dahada var expigment ve eritretini kullansam nası olur kii

valla tatlım expigment kullanmadım tretin ilk zamanlar soyma yaptı bende yüzüm biraz düzeldi sonra pek soyma yapmadığı için acnelysee başladım... acnelysee daha kuvvetli bi krem olduğu için... şimdi acnelysee kullanmaya devam edeceğim bir süre eğer yüzüme çok ağır gelirse bir gün tretin bigün acnelysee sürmeyi düşünüyorum... ama expigment kullanmadığım için bi yorum yapamam...

hexee teşekkür ederim.eritretin bendede aynı şeyi yaptı, istediğim gibi olmadı yani.neyse araştırmaya devam

Ben hergun kursa gittigim icin deneeme gbi bi sansimda olmuyo yüzümde soyulmalardan dolayı kötü bi görüntü olursa disari cikamam :/ :/ Evde kükürtlü sabun kayısı sabunu kullanıyorum sivilce cikmasin diye... lekelerin üzerine de soda elma sirkesi sürüyorum ... Biraz bekleyecegim bakalim yazin doktora gidecegim olmazsa...:/

kızlar benimde suan tek sorunum bu..roaccutane biteli 1ay oldu ama yüzümde kırmızı sivilce lekeleri kaldı..birkaç dermatolog muayenesiden sonra şunu söyleyebilirimki doktorlar bu izler zamanla geçer diyor ama dediklerine göre 6aydan 1seneye kadar uzayabilirmiş ve deri zamanla kendi rengini alırmış..bana sadece nemlendir,koru ve yüzünle fazla oynama dediler zaten hala hassas benimde tretin acnelyse kullanmak gibi bi amacım yok suanda..ama tek istediğim gerçekten doktorlara inanabilmek çünkü geçsinde isterse 1sene sürsün önemli değil..aranızda kırmızı lekeleri olanların lekelerinin süresi ne kadar? 1seneden baya bi fazla süredir hiç değişmeden duruyor kırmızı lekelerim diyebilcek olan varmı?

plasure bence doğru demişler bir yılı geçkin kırmızı leke kalacağını sanmam en azından benim öyle oldu.
yalnız tek sorunum benimkiler kahverengi oldu.çenem esmerleşti falan bende rek açacm diye uğraşıyrm eritretin ve expigmenti birlikte kulanıcm.doktor yazmıştı bunları bana.
sen en güzelini yapıp doktora gitmişin hasassa cildin dikkat et.doktorun verdiği süreyi bekle ama ben olsam üç ay sonra tekra gidip durumlarını öğrenirdim gelişme varsa beklersin yoksa elbet bişeyler verirler. geçmiş olsun iii günler.........

Plaruse canim benim bu kırmızı izler gecen sene bu zamanlar arkadasimin yüzümdeki sivilceleri sıkmaya calismasi sonucu olmustu.. bende doktora gittim ve gecer dediler ama hala gecmedi fakat eskisi kadar belli bir kırmızılık yok bayaa azaldi ... ben buraya bu yazıyı gönderdiğimden beri yüzümü ELMA SıRKESı ile temizliyorum günde 1 defa ve ise yariyor gercekten ... Cildini ölü hücrelerden arindirmak icin maskeler yap ki cabucak o lekeler kaybolsun ben öyle yapiyorum.. KÜKÜRTLÜ SABUN VE KAYISI SABUNU da cok ise yariyor ÖZELLıKLE KAYISI SABUNU cildi nemlendirip yumusacık yapiyor ve HÜCRE YENıLENMESıNE yardimci oluyormus... Günde 2 ser defa sabah-aksam bu sabunları kullanıyorum ben ve faydasini görüyorum :)

Plaruse canim benim bu kırmızı izler gecen sene bu zamanlar arkadasimin yüzümdeki sivilceleri sıkmaya calismasi sonucu olmustu.. bende doktora gittim ve gecer dediler ama hala gecmedi fakat eskisi kadar belli bir kırmızılık yok bayaa azaldi ... ben buraya bu yazıyı gönderdiğimden beri yüzümü ELMA SİRKESİ ile temizliyorum günde 1 defa ve ise yariyor gercekten ... Cildini ölü hücrelerden arindirmak icin maskeler yap ki cabucak o lekeler kaybolsun ben öyle yapiyorum.. KÜKÜRTLÜ SABUN VE KAYISI SABUNU da cok ise yariyor ÖZELLİKLE KAYISI SABUNU cildi nemlendirip yumusacık yapiyor ve HÜCRE YENİLENMESİNE yardimci oluyormus... Günde 2 ser defa sabah-aksam bu sabunları kullanıyorum ben ve faydasini görüyorum :)

sana katılıyorum kaısı sabunu mukemmel hatta daha mükemmelini söyleyeyim kayısı yagı ve esmer sekerı karıstırın yuzunuze dairesel hareketlerle 1 dk yedırın sonra gulsuyu ıle masaj yapın cıldı hucre yenılenmesne cok faydalı.... ya bu kayısı yokmu mukemmel bır ılaçççç yerimseniben

Ben de geçen sene tretin kullanmıştım siyah noktalar içindi ama genel olarak iyi gelmişti sonra niye hatırlamıyorum ama ara vermiştim bi süre.Tekrar başladığımda hiç etki etmemişti.
Eritretin kullandım ama cildime yapışuıyor hiç bi işe yaramıyor gibi geldi yani ne soyma var ne birşey bilmiyorumkismile hemen kuruyor ve dökülüyor akannehir
sonra clindoxly ve nadixa verdi doktor bu lekeler için.2 ay kullandım hiç etkisi olmadı açıkçası :umursamaz:
şimdi tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum ben beyaz tenliyim ama esmerlerştim resmen çenem filan :1ninca: :bbo:

arkadaslar benımde sivilce ve çil lekelerim var cok rahatsz oluyorum.ama gecen gün nette gezinirken ozon yağı tedavi gördüm bu soruna cok ii geliyomuş.sipariş verdim kullanmaya başladım azalma gördüm devam ettikçe kaybolacaklarınada emınım cok işe yarıyo..:) sizlerde bi araştırın

Bende beyaz tenliyim canim o yüzden ne olsa hemen belli oluyor :/

ozon yagi kirmizi lekeleride gecirirmi acaba bilmem denemek lazim .. Su sinavlarim bitsin yogun bi bakima girecegim :KK70:

bilim ilim konusunda okadar ilerleme kaydettik şu sivilce lekelrine bi çare bulamadılarkaydirigubbakcemile3

X