• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Kırmızı sivilce izleri yüzünden okula gitmek istemiyorum artık :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

phoenix99

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
4
0
6
35
Bilecik
merhaba kızlar liseye gidiyorum ve suratımda kırmızı kırmızı sivilceler ve izler var :( bıktım artık şunlardan tenefüse bile çıkmak istemiyorum açıkçası en kısa sürede şu yüzümü pürüzsüz yapmam lazım suratımda kırmızı sivilce izleri var öncedende vardı fakat bu kadar çok yoktu şimdi gözlerimin alt tarafı ve yanaklarım da dolu var bazıları iz gibi bazılarıda ucu olmayan kırmızı sivilceler var :( okul baŞLADIKTAN sonra dahada çoğaldı benim gibi sivilceleri olan varmı ve varsa nasıl en kısa sürede geçiriyolar.bana en kısa sürede geçirme yöntemi lazım maske veya bakım kremleri v.s kükürtlü sabun kullanıyorum fazla işe yaramasada idare ediyor.. sizin bunun içişn kullandığınız maske varmı? lütfen bana çoook acil lazım yoksa bu gidişle tenefüslere hiç çıkamaycağım :(((

Lisedeyken benimde kırmızı lekelerim vardı çoğunlukla yanak bölgemde, hatta soğuk havalarda mosmor olurlardı. Yaklaşık 2-3 ay kadar her akşam düzenli olarak elma sirkesi+suyu eşit oranda karıştırıp pamukla yüzüme iyice sürüp sürüp yattım. Sanah uyanınca duru suyla yıkayıp nemlendirici sürdüm. Tüm lekelerden kurtuldum hatta hala adet dönemim yaklaşırken yüzüm sivilcelenirse bu maskeyi yaparım. Benim yüzümde şu an hiç leke yok umarım bu maske sana da yarar, geçmiş olsun :)

* Her akşam için 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 yemek kaşığı musluk suyunu karıştırıp sürmen yeterli olacaktır bu maskeyi uygulamak için. Kokusu biraz berbat ama dayanabilirsin ;)

Lisedeyken benimde kırmızı lekelerim vardı çoğunlukla yanak bölgemde, hatta soğuk havalarda mosmor olurlardı. Yaklaşık 2-3 ay kadar her akşam düzenli olarak elma sirkesi+suyu eşit oranda karıştırıp pamukla yüzüme iyice sürüp sürüp yattım. Sanah uyanınca duru suyla yıkayıp nemlendirici sürdüm. Tüm lekelerden kurtuldum hatta hala adet dönemim yaklaşırken yüzüm sivilcelenirse bu maskeyi yaparım. Benim yüzümde şu an hiç leke yok umarım bu maske sana da yarar, geçmiş olsun :)

* Her akşam için 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 yemek kaşığı musluk suyunu karıştırıp sürmen yeterli olacaktır bu maskeyi uygulamak için. Kokusu biraz berbat ama dayanabilirsin ;)

Erkekler içinde olur dimi benim kuzeninde öyle sorunları varda :) cevap için çoook teşekkürler deneyeceğim

Erkekler içinde olur dimi benim kuzeninde öyle sorunları varda :) cevap için çoook teşekkürler deneyeceğim

Erkek bir yakınım hiç uygulamadığı için pek emin olarak bir cevap veremeyeceği ama eğer cilt tipi normal veya yağlıysa birkaç defa uygulasın derim, kızarıklık, alerji vs. yaratmazsa devam edebilir. Ama mutlaka maskeyi uygulayıp ertesi sabah yüzünü yıkadıktan sonra nemlendirici sürmeyi unutma :)

Back
X