Sizin izlerde benim ki gibi mi. Tabi özelden atarsanız sevinirim bide nerden alıcamMerhaba dermaroller ve ampül tedavisi denediniz mi acaba ? Denemediyseniz ve maddi imkanınız varsa deneyin mutlaka bi yer var biraz pahalı ampülleri ama çok başarılı özelden atayım bi araştırın bende kullanıyorum hatta 2 ampülüm kaldı bende aknetrend kullandım çok iz kalmadı ama salak gibi solaryuma gittim ve altta ne kadar varsa iz çıkarttım hepsini. Dermaroller ve bi krem seti sayesinde geçtiler tekrar. İkisinin de fiyatları fazla ama isterseniz seve seve yardımcı olurum
Filtre kahve yerine Türk kahvesi içip telvesine birkaç damla limon damlatıp peeling yapsana yağlıymış zaten cildin ona da iyi gelirİnanın hiç fondoten kullanmıyorum bu yaşıma kadar kullanmadım almadım yani. Güneş krem ide sürüyorum. Yurtta kaldığım için yiyecekler maalesef yaglı oluyo bide filtre kahve içiyorum her gün yağ yaksın die
Doktor kontrolünde gerekirse kullanırım. Bahsettiğim kür zaten doğal besinlerden yapılıyor maydanozlu falanKullanan arkadaşlarımın hepsinin ciltleri çok güzel. Biraz sabrecek ve bir süre karaciğer temizleyici besinler tüketeceksin ama kaymağını yiyeceksin sonunda. :) Kür mür bulaşma bence ne varsa doğal gıdada var.
Hiç merak etme o zaman kesin geçer, benimde bir dönem böyleydi sonra cildimi dinlendirdim kendi haline bıraktım geçti, bide güneş kreminin renk açıcı özelliği var mı bilmiyorum ama öyle olması önemliİnanın hiç fondoten kullanmıyorum bu yaşıma kadar kullanmadım almadım yani. Güneş krem ide sürüyorum. Yurtta kaldığım için yiyecekler maalesef yaglı oluyo bide filtre kahve içiyorum her gün yağ yaksın die
Doktor kontrolünde gerekirse kullanırım. Bahsettiğim kür zaten doğal besinlerden yapılıyor maydanozlu falan
Türk kahvesini evde içiyorum ama yurtta yapabilme imkanım yokFiltre kahve yerine Türk kahvesi içip telvesine birkaç damla limon damlatıp peeling yapsana yağlıymış zaten cildin ona da iyi gelir
Benim sizin ki kadar değildi açıkçası ama dediğin kremlerin hemen hemen hepsini kullanıp şu soyan krem varya ondan memnun kalmıştım baya geçirmişti sonra birden sivilce bastı suratım ve aknetrend kullanmak zorunda kaldım o dönem çıkan büyük sivilceler izler bıraktı tam onlarda geçti bi şekilde derken ben solaryuma gittim işte güneş kremi filan hiç bişey sürmeden ( çünkü salaklık) altta ne kadar varya kahverengi çıktı resmen. Çok zaman geçmeden hatta çıkar çıkmaz bu dedijlerimle müdahale edince çok şükür geçti. Ama dediğim gibi çok zaman kaybetmedimSizin izlerde benim ki gibi mi. Tabi özelden atarsanız sevinirim bide nerden alıcam
Merhaba madécassol u hergün mü kullandınız siz? Ben tek tük çıkan sivilcelerime sürüyorum kurutuyor gibi. Cildim dökünce hergün kullanıyorum sivilcem geçince bırakıyorumCanım bence kafana taktığın kadar yok inan ki yazını okuduğumda çok daha kötü bir cilt düşünmüştüm güneşe çıkarken muakkak güneş kremi sür bende roaccutane tedavisi oldum yaklaşık 9 ay yüzüm berbattı leke tedavisi için medicassol ve bepanthen kullandım asla yüzüne fondoten sürmw makyajını bebek şampuanı ile temizle zamanla ten rengi açılacak limon falan dahada beter yapmıştı yüzümü
Merhaba medicassolu ilaç bittikten sonra yüzdeki lekeler için her akşam kullandım bepanthen ise gündüzleri sürdümMerhaba madécassol u hergün mü kullandınız siz? Ben tek tük çıkan sivilcelerime sürüyorum kurutuyor gibi. Cildim dökünce hergün kullanıyorum sivilcem geçince bırakıyorum
Merhaba arkadaşlar. Başlıktan anlaşıldığı gibi sorun sivilce izlerim. Hem kırmızı hem kahverengi izler. İnanın o kadar çok araştırma yapıyorum ki herkes kendine göre bişeyler söylemiş. Her kafadan bi ses çıkıyor. Yok limon yok kükürtlü sabun yok sudocrem tonlarca şey. Acaba hangisini deneyince geçecek DİE düşünmekten sıkıldım. Hormonlarım normal onu söylim. 3kere cildiyeye gittim. Kullandığım kremler sadece yeni çıkan sivilceyi söndürdü geriye iz bıraktı. Yasak mı bilmiyorum ama kullandığım ürünleri söylim.
Benzamiyn
Sebamed sabun
Celotien_t
Acnemix
Sudocrem
eczanenin özel hazırladıgı alkollü su
Onun dışında gül suyu, limon, maden suyu falan
Ya arkadaslar 19 yaşındayım yüzüm çok kötü moralim bozuluyor bide yağlı.
Ne yapabilirim bu arada belki karaciğerimde yağlanma olabilir DİE doktora randevu aldım ama öle belirtilerim yok. Bide sigara kullanıyorum sizce onun etkisi olur mu
Resim yükleyemiyorum arkadaslar neden acaba hata verdi
Bende de aynı dert var. Doktorun verdiği ilaçlardan memnun kalmadım. Bir güzellik merkeziyle görüştüm geçenlerde. Ama şuan için ücreti biraz fazla geldiğinden yaptıramıyorum maalesef. İnşallah güzel öneriler gelir. Takipteyim..
.Merhaba arkadaşlar. Başlıktan anlaşıldığı gibi sorun sivilce izlerim. Hem kırmızı hem kahverengi izler. İnanın o kadar çok araştırma yapıyorum ki herkes kendine göre bişeyler söylemiş. Her kafadan bi ses çıkıyor. Yok limon yok kükürtlü sabun yok sudocrem tonlarca şey. Acaba hangisini deneyince geçecek DİE düşünmekten sıkıldım. Hormonlarım normal onu söylim. 3kere cildiyeye gittim. Kullandığım kremler sadece yeni çıkan sivilceyi söndürdü geriye iz bıraktı. Yasak mı bilmiyorum ama kullandığım ürünleri söylim.
Benzamiyn
Sebamed sabun
Celotien_t
Acnemix
Sudocrem
Ne yapabilirim bu arada belki karaciğerimde yağlanma olabilir DİE doktora randevu aldım ama öle belirtilerim yok. Bide sigara kullanıyorum sizce onun etkisi olur mu
Cozum bulabildin mi bilmiyorum ama ben estetisyen ve cilt uzmaniyim sana bi onerim var elmayi rendele suyunu sık puresini at icine bir tane yumueta aki koy karistir hergun yap kuruyica yika hem cildinin yag dengesini duzenler hemde izler yok olurMerhaba arkadaşlar. Başlıktan anlaşıldığı gibi sorun sivilce izlerim. Hem kırmızı hem kahverengi izler. İnanın o kadar çok araştırma yapıyorum ki herkes kendine göre bişeyler söylemiş. Her kafadan bi ses çıkıyor. Yok limon yok kükürtlü sabun yok sudocrem tonlarca şey. Acaba hangisini deneyince geçecek DİE düşünmekten sıkıldım. Hormonlarım normal onu söylim. 3kere cildiyeye gittim. Kullandığım kremler sadece yeni çıkan sivilceyi söndürdü geriye iz bıraktı. Yasak mı bilmiyorum ama kullandığım ürünleri söylim.
Benzamiyn
Sebamed sabun
Celotien_t
Acnemix
Sudocrem
Cozum bulabildin mi bilmiyorum ama ben estetisyen ve cilt uzmaniyim sana bi onerim var elmayi rendele suyunu sık puresini at icine bir tane yumueta aki koy karistir hergun yap kuruyica yika hem cildinin yag dengesini duzenler hemde izler yok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?