Sivilceli Ciltler Kırmızı sivilce izleri (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Merhaba dermaroller ve ampül tedavisi denediniz mi acaba ? Denemediyseniz ve maddi imkanınız varsa deneyin mutlaka bi yer var biraz pahalı ampülleri ama çok başarılı özelden atayım bi araştırın bende kullanıyorum hatta 2 ampülüm kaldı bende aknetrend kullandım çok iz kalmadı ama salak gibi solaryuma gittim ve altta ne kadar varsa iz çıkarttım hepsini. Dermaroller ve bi krem seti sayesinde geçtiler tekrar. İkisinin de fiyatları fazla ama isterseniz seve seve yardımcı olurum
Sizin izlerde benim ki gibi mi. Tabi özelden atarsanız sevinirim bide nerden alıcam

İnanın hiç fondoten kullanmıyorum bu yaşıma kadar kullanmadım almadım yani. Güneş krem ide sürüyorum. Yurtta kaldığım için yiyecekler maalesef yaglı oluyo bide filtre kahve içiyorum her gün yağ yaksın die
Filtre kahve yerine Türk kahvesi içip telvesine birkaç damla limon damlatıp peeling yapsana yağlıymış zaten cildin ona da iyi gelir

Kullanan arkadaşlarımın hepsinin ciltleri çok güzel. Biraz sabrecek ve bir süre karaciğer temizleyici besinler tüketeceksin ama kaymağını yiyeceksin sonunda. :) Kür mür bulaşma bence ne varsa doğal gıdada var.
Doktor kontrolünde gerekirse kullanırım. Bahsettiğim kür zaten doğal besinlerden yapılıyor maydanozlu falan

İnanın hiç fondoten kullanmıyorum bu yaşıma kadar kullanmadım almadım yani. Güneş krem ide sürüyorum. Yurtta kaldığım için yiyecekler maalesef yaglı oluyo bide filtre kahve içiyorum her gün yağ yaksın die
Hiç merak etme o zaman kesin geçer, benimde bir dönem böyleydi sonra cildimi dinlendirdim kendi haline bıraktım geçti, bide güneş kreminin renk açıcı özelliği var mı bilmiyorum ama öyle olması önemli

Doktor kontrolünde gerekirse kullanırım. Bahsettiğim kür zaten doğal besinlerden yapılıyor maydanozlu falan

Tabii ki o ilaç kendi kendine alınabilecek bir ilaç değil o yüzden doktordan randevu almanın iyi olduğunu söyledim.

Sizin izlerde benim ki gibi mi. Tabi özelden atarsanız sevinirim bide nerden alıcam
Benim sizin ki kadar değildi açıkçası ama dediğin kremlerin hemen hemen hepsini kullanıp şu soyan krem varya ondan memnun kalmıştım baya geçirmişti sonra birden sivilce bastı suratım ve aknetrend kullanmak zorunda kaldım o dönem çıkan büyük sivilceler izler bıraktı tam onlarda geçti bi şekilde derken ben solaryuma gittim işte güneş kremi filan hiç bişey sürmeden ( çünkü salaklık) altta ne kadar varya kahverengi çıktı resmen. Çok zaman geçmeden hatta çıkar çıkmaz bu dedijlerimle müdahale edince çok şükür geçti. Ama dediğim gibi çok zaman kaybetmedim

Canım bence kafana taktığın kadar yok inan ki yazını okuduğumda çok daha kötü bir cilt düşünmüştüm güneşe çıkarken muakkak güneş kremi sür bende roaccutane tedavisi oldum yaklaşık 9 ay yüzüm berbattı leke tedavisi için medicassol ve bepanthen kullandım asla yüzüne fondoten sürmw makyajını bebek şampuanı ile temizle zamanla ten rengi açılacak limon falan dahada beter yapmıştı yüzümü
Merhaba madécassol u hergün mü kullandınız siz? Ben tek tük çıkan sivilcelerime sürüyorum kurutuyor gibi. Cildim dökünce hergün kullanıyorum sivilcem geçince bırakıyorum

Merhaba madécassol u hergün mü kullandınız siz? Ben tek tük çıkan sivilcelerime sürüyorum kurutuyor gibi. Cildim dökünce hergün kullanıyorum sivilcem geçince bırakıyorum
Merhaba medicassolu ilaç bittikten sonra yüzdeki lekeler için her akşam kullandım bepanthen ise gündüzleri sürdüm

Merhaba arkadaşlar. Başlıktan anlaşıldığı gibi sorun sivilce izlerim. Hem kırmızı hem kahverengi izler. İnanın o kadar çok araştırma yapıyorum ki herkes kendine göre bişeyler söylemiş. Her kafadan bi ses çıkıyor. Yok limon yok kükürtlü sabun yok sudocrem tonlarca şey. Acaba hangisini deneyince geçecek DİE düşünmekten sıkıldım. Hormonlarım normal onu söylim. 3kere cildiyeye gittim. Kullandığım kremler sadece yeni çıkan sivilceyi söndürdü geriye iz bıraktı. Yasak mı bilmiyorum ama kullandığım ürünleri söylim.
Benzamiyn
Sebamed sabun
Celotien_t
Acnemix
Sudocrem
eczanenin özel hazırladıgı alkollü su
Onun dışında gül suyu, limon, maden suyu falan
Ya arkadaslar 19 yaşındayım yüzüm çok kötü moralim bozuluyor bide yağlı.
Ne yapabilirim bu arada belki karaciğerimde yağlanma olabilir DİE doktora randevu aldım ama öle belirtilerim yok. Bide sigara kullanıyorum sizce onun etkisi olur mu
Resim yükleyemiyorum arkadaslar neden acaba hata verdi

Ben birçok işlem yaptırdım ve ilaç kullandım. Artı bunlara ek olarak evde birçok doğal yöntem denedim ve hepsinin sonucu olumsuzdu. Doktor izlerin en az 2 yıl sonra geçeceğini belki de hiç geçmeyeceğini söylemişti. Cilt derim o kadar hassas olmuştu ki eczanede satılan en doğal bebek ve cilt kremleri bile cildimi yakıyordu. Ancak doğal bir firmanın 2 tane kremini kullanmaya başladım hem izlerim 1 ayda ciddi düzelme oldu hem de cilt hassasiyetim düzeldi. Hala probleminiz devam ediyorsa yardımcı olabilirim.

Bende de aynı dert var. Doktorun verdiği ilaçlardan memnun kalmadım. Bir güzellik merkeziyle görüştüm geçenlerde. Ama şuan için ücreti biraz fazla geldiğinden yaptıramıyorum maalesef. İnşallah güzel öneriler gelir. Takipteyim..

Ben birçok işlem yaptırdım ve ilaç kullandım. Doktor bana da en az 2 yıl sonra geçeceğini belki de hiç geçmeyeceğini söylemişti. Cilt derim o kadar hassas olmuştu ki eczanede satılan en doğal bebek ve cilt kremleri bile cildimi yakıyordu. Ancak doğal bir firmanın 2 tane kremini kullanmaya başladım hem izlerim 1 ayda ciddi düzelme oldu hem de cilt hassasiyetim düzeldi. Hala probleminiz devam ediyorsa yardımcı olabilirim.

Merhaba arkadaşlar. Başlıktan anlaşıldığı gibi sorun sivilce izlerim. Hem kırmızı hem kahverengi izler. İnanın o kadar çok araştırma yapıyorum ki herkes kendine göre bişeyler söylemiş. Her kafadan bi ses çıkıyor. Yok limon yok kükürtlü sabun yok sudocrem tonlarca şey. Acaba hangisini deneyince geçecek DİE düşünmekten sıkıldım. Hormonlarım normal onu söylim. 3kere cildiyeye gittim. Kullandığım kremler sadece yeni çıkan sivilceyi söndürdü geriye iz bıraktı. Yasak mı bilmiyorum ama kullandığım ürünleri söylim.
Benzamiyn
Sebamed sabun
Celotien_t
Acnemix
Sudocrem
Ne yapabilirim bu arada belki karaciğerimde yağlanma olabilir DİE doktora randevu aldım ama öle belirtilerim yok. Bide sigara kullanıyorum sizce onun etkisi olur mu
.
Bepanthen
Madecassol
Hametan
.
Bu ucunu Elinde karistir sur canım.süper ötesi cilt yenileyici kremdir bu karışım.Tecrübeyle sabit..Kremleri araştır bak.Eczanede satılıyor ve ucuz..Bana dr vermişti..

Doktora gidip kan tahlili yaptırmalısın ve sakın sivilcelerinle oynama. Bende de aynı sorunlar vardı doktorum bana Zoretanin ilacı verdi ama tabiki çok kuvvetli bir ilaç olduğu için doktor kontrolü şart. Birde ek olarak sivilce çıktığı zaman ben sivilcemin üzerine kulak çubuğu yarımıyla Batticon sürüyorum (yaraların üzerine sürülen kahverengi solüsyon) 1 hafta boyunca her akşam sadece sivilcene sür ve yat 1 hafta içinde kurutuyor ben denedim ve işe yaradı ;)

Seninle aynı dertten muzdariptim ki hala sayılırım, ben bu yüzden Roaccutane kullandım ama şahsi fikrimi sorarsan önermiyorum çünkü izleri eser miktarda pembeleştiriyor tedavim biteli 8 ay oldu sivilcelenmem arttı yani ilginç bir şekilde öncekinden daha fazla izlerim var. Roaccutane hasarlı bir cilt bırakıyor çok büyük sorunu olanlar genelde memnun ayrılıyor ilaçtan. Yine seninle doktorunun bileceği iş. Ama bu iz durumlarında krem takviyesi daha çok işe yarıyor benim fikrim, arkadaşların bahsettiği gibi madecassol falan

Benzamiyn
Sebamed sabun
Celotien_t
Acnemix
Sudocrem
Cozum bulabildin mi bilmiyorum ama ben estetisyen ve cilt uzmaniyim sana bi onerim var elmayi rendele suyunu sık puresini at icine bir tane yumueta aki koy karistir hergun yap kuruyica yika hem cildinin yag dengesini duzenler hemde izler yok olur

Cozum bulabildin mi bilmiyorum ama ben estetisyen ve cilt uzmaniyim sana bi onerim var elmayi rendele suyunu sık puresini at icine bir tane yumueta aki koy karistir hergun yap kuruyica yika hem cildinin yag dengesini duzenler hemde izler yok olur

gerçekten izleri yok eder mi? Ne kadar süre zarfında geçer sizce? Önerdikleriniz de işe yaradı mı?

Lekelerin çok fazla değil. Benim cildimi görsen bi sen... en etkili yöntem şu: dermaroller. Netten alabilirsin. Evde uygula. Uygulama sonrası cildine serum ya da krem sürmen gerek. Çok işine yarar

Back
X