Canım bence kafana taktığın kadar yok inan ki yazını okuduğumda çok daha kötü bir cilt düşünmüştüm güneşe çıkarken muakkak güneş kremi sür bende roaccutane tedavisi oldum yaklaşık 9 ay yüzüm berbattı leke tedavisi için medicassol ve bepanthen kullandım asla yüzüne fondoten sürmw makyajını bebek şampuanı ile temizle zamanla ten rengi açılacak limon falan dahada beter yapmıştı yüzümüEvet arkadaslar yükledim
Makyaj yapmıyorum sadece rimelCanım bence kafana taktığın kadar yok inan ki yazını okuduğumda çok daha kötü bir cilt düşünmüştüm güneşe çıkarken muakkak güneş kremi sür bende roaccutane tedavisi oldum yaklaşık 9 ay yüzüm berbattı leke tedavisi için medicassol ve bepanthen kullandım asla yüzüne fondoten sürmw makyajını bebek şampuanı ile temizle zamanla ten rengi açılacak limon falan dahada beter yapmıştı yüzümü
Lazerden başka çözüm yok mu. Bide fiyatı ne kadar sizceyuzunle cok oynamıssın...
butun o ılacları kremlerı kullanmadan cok daha once kan tahlılı yapılmalıydın canım benım
sigarayı da lutfen bırak
19 yasında cılt zaten yaglı olmalı normalı budur
kurutmaya calısma yagı
o ızler lazerle gıderılıyor
bı tahlıl sonucun cıksın ek yardım olarak guvenılır bır guzellık merkezıne veya cıldıye de lazer ıslemıne gıdersın
fıyatını bılemem lazerın cesıtınden makınanın cesıtınden hastane merkez acısından degısıklık gosterırLazerden başka çözüm yok mu. Bide fiyatı ne kadar sizce
Ya o ilacın cok yan etkileri varmis umarım karaciğerimde sorun yoktur. Hatta ben karaciğer yenileyen kür var onu kullanırım DİE düşündümLimon falan aman diyeyim belki de bir sürü kullandığın abuk madde bu hale getirdi cildini. Doktordan randevu aldığın iyi olmuş belki R ile başlayan malum ilacı kullanırsın.
Hiç dokunmadığın zaman geçer mi diyorsunuz25 yaşıma kadar sivilceliydim,o yaşta kendiliğinden geçti.
Sigara ben de içiyorum,canına okuyor cildinin.
Bende öğrenciyim o zaman hiç yaptırmam lazer :/Bende de aynı dert var. Doktorun verdiği ilaçlardan memnun kalmadım. Bir güzellik merkeziyle görüştüm geçenlerde. Ama şuan için ücreti biraz fazla geldiğinden yaptıramıyorum maalesef. İnşallah güzel öneriler gelir. Takipteyim..
Yüzümün yarısından çoğunda vardı,seninki de geçer.Hiç dokunmadığın zaman geçer mi diyorsunuz
İnanın hiç fondoten kullanmıyorum bu yaşıma kadar kullanmadım almadım yani. Güneş krem ide sürüyorum. Yurtta kaldığım için yiyecekler maalesef yaglı oluyo bide filtre kahve içiyorum her gün yağ yaksın dieCanım yaşın daha küçük geçer yani muhtemelen ama sana şu tavsiyeleri verebilirim;makyaj yapıyorsan iyi temizlemeden uyuma cildi yağlandırır, o izleri kapatacağım diye sakın fondöten falan kullanma, yağlı yiyeceklerden uzak dur ve en önemlisi iyi bir güneş kremi al ve sakın sürmeden dışarı çıkma
Ya o ilacın cok yan etkileri varmis umarım karaciğerimde sorun yoktur. Hatta ben karaciğer yenileyen kür var onu kullanırım DİE düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?