- 9 Eylül 2018
- 5.474
- 24.411
-
- Konu Sahibi Diktorya Secret
Merhaba, ne yaptiniz acaba cocugunuz okula basladi mi?Maltepe mini renk anaokuluya gorustuk buyuk ihtimal oraya vericez kizimizi kirmizi sekeri cok begendim fakat cocugun alisma surecinde veliyi kabul etmediklerini solediler benim pek aklima yatmadi bu sistemleri.. bizim okul olarak ilk deneyimimiz olucak bu sekilde kizim okula alisamaz alissa bile mecburi alisir severek olmaz o sebeple mini renkle gorustuk onlar alisma surecinde anne yada babayi kabul ediyolar cocuk alisana kadar daha samimi geldiler bana..
evet kreşe gidiyor hala ama ben devletin gündüz çocuk bakım evine veriyorum oradaki öğretmenler 4 senelik meuzun oluyorlar ve atanarak geliyorlar daha tecrübeli oluyorlar.. özel kreşte kızım travma yaşadı pedagoga götürdüm almamızı söylediler okuldan aldık.. biraz ara verdik ve devlete bağlı gündüz çocuk bakım evi kreş olarak geçiyor her bölgeninde mevcut kendi bulunduğum bölgeye ait olana verdim çok aşırı memnunum gerçekten öğretmenler çok profesyöneller çok aşırı memnun kaldım travma yaşadığını söyledim daha önce ona göre yaklaşımları oldu ilgi alakaları çok iyi gerçekten :)Merhaba, ne yaptiniz acaba cocugunuz okula basladi mi?
sakincasi yoksa nasil bi travma yasadi ve hangi okulda paylasabilir misiniz?evet kreşe gidiyor hala ama ben devletin gündüz çocuk bakım evine veriyorum oradaki öğretmenler 4 senelik meuzun oluyorlar ve atanarak geliyorlar daha tecrübeli oluyorlar.. özel kreşte kızım travma yaşadı pedagoga götürdüm almamızı söylediler okuldan aldık.. biraz ara verdik ve devlete bağlı gündüz çocuk bakım evi kreş olarak geçiyor her bölgeninde mevcut kendi bulunduğum bölgeye ait olana verdim çok aşırı memnunum gerçekten öğretmenler çok profesyöneller çok aşırı memnun kaldım travma yaşadığını söyledim daha önce ona göre yaklaşımları oldu ilgi alakaları çok iyi gerçekten :)
benim amacım okul karalamak olmasın ama yaklaşımları ve kızımın yaşadığı travmayı özelden anlatabilirim sana..sakincasi yoksa nasil bi travma yasadi ve hangi okulda paylasabilir misiniz?
Bana da özelden yazar mısınız okulu ve sorunubenim amacım okul karalamak olmasın ama yaklaşımları ve kızımın yaşadığı travmayı özelden anlatabilirim sana..
tabii geç görmüşüm kusura bakmayın yazıyorum hemen :)Bana da özelden yazar mısınız okulu ve sorunu
Ben de maltepe de anaokul arıyorım da
Merhaba ben de kreşimden memnun değilim arayıştayım ...eğer mümkünse kreş adını ve sorunu paylaşırsanız çok sevinirimMaltepe mini renk anaokuluya gorustuk buyuk ihtimal oraya vericez kizimizi kirmizi sekeri cok begendim fakat cocugun alisma surecinde veliyi kabul etmediklerini solediler benim pek aklima yatmadi bu sistemleri.. bizim okul olarak ilk deneyimimiz olucak bu sekilde kizim okula alisamaz alissa bile mecburi alisir severek olmaz o sebeple mini renkle gorustuk onlar alisma surecinde anne yada babayi kabul ediyolar cocuk alisana kadar daha samimi geldiler bana..
Merhaba ben de kreşimden memnun değilim arayıştayım ...eğer mümkünse kreş adını ve sorunu paylaşırsanız çok sevinirim
Çok uzun süre ara verdiğim için buraya yazılarınızı yeni gördüm kusura bakmayınMerhaba acaba hangi okulla sıkıntı yaşadınız acaba bana da bilgi verirseniz sevinirim