Sinek çok var zaten kendi beşiğinde sineklik var ama artık beşikte de yatmak istemediği için yanıma alıyorum bu sefer de sinekten koruyamiyorum malesefMaşallah kuzum benimsinek ısırığı gibi duruyor
Uçan karıncaya benzeyen sinekler var burda çok fazla bende onlardan şüphelendim ama bizi isirdiginda sinek olduğu belli oluyor da bebeklerde demek böyle gün yüzüne vuruyor klima da olunca kalın giydirince üşütmesin diye korkarken isilik olmasına neden olduysam diye korkuyorumIsilik katlanti yerlerinde, en çok terleyen yerlerde olur. Bunlar ısırık gibi duruyor. Karınca var mı evde hiç baktınız mı?
Gerdirdigimde kayboluyor inşallah dediğiniz gibidirKırmızı noktayı iki parmağınızla gerdirdiğinizde kayboluyorsa önemsiz kaybolmuyorsa önemlidir diyordu doktor
Ah bu sinekler ne yapacağımı şaşırdım valla vücudunu kontrol etmekten deli olacam sonundaMaşallah kuzum benimsinek ısırığı gibi duruyor
Kaka etmiyor ki zorla ettiriyoruz kendimiz onda da sarı kakası kakassinda değişik bişey farketmedim dikkat de etmedim doğrusuisilik değil sinek ısırığına benziyor alerji olsa kakasından belli olurdu
Cibinlik alsanız belki işe yarar camlara sineklik yaptırın oda iyi olur internette yapışkanlı satılanlar var ucuz baya yaz bitene kadar iş görürAh bu sinekler ne yapacağımı şaşırdım valla vücudunu kontrol etmekten deli olacam sonunda
Gerdirdigimde kayboluyor inşallah dediğiniz gibidir
İsilik olursa fito krem sürebilirsiniz. Alerji değil o böyle olmuyor daha yayvan kabartılı gibi oluyor bu normal kızarıklık sinek yemiş gibi.Gerdirdigimde kayboluyor inşallah dediğiniz gibidir
Camların hepsinde var bir balkon kapısı açtığımizda giriyor işteCibinlik alsanız belki işe yarar camlara sineklik yaptırın oda iyi olur internette yapışkanlı satılanlar var ucuz baya yaz bitene kadar iş görür
Gözünün yanını tirnağiyla çizdi evet uyuz şuan çok yaygın bu ihtimal üzerinden de düşünüp kontrol edeceğim teşekkür ederimSizi korkutmak istemem ama çok yakınım yaşadığı için yazma gereksinimi duydum. Bebeği 1,5 haftalıken bu şekilde döküntülerle başladı sonra ilerledi. Alerji de diyemediler değilde diyemediler. Anneye yediğine içtiğine dikkat etmesi gerektiği söylendi sonra daha da ilerledi vücudun her yerine yayıldı ve bacaklarında kabuklu yaralar oldu. Arkadaşım başka doktora götürdü bu doktora götürmeden bir gece öncesinde de kendisinde kaşıntı ve kızarıklıklar oluştu doktor da görüp cildiye ye yönlendirdi ve deriden örnek alıp bakıldığında uyuz olduğu ortaya çıktı. Şu an tedavilerini oldular şükür iyileştiler. Bebeğinizin şakağına yakın göz kenarında çizgi şeklinde bir kızarıklık gördüm genelde uyuz böyle bir hat şeklinde olabiliyor. Tırnağıyla çizmediyse eğer. Arkadaşımda sebebini bulana kadar bebek çok huzursuzdu o sebeple anlatmak istedim
İsilik olsa vücudunda da yayilirdı bende sinek ısırığı diye tahmin ediyorum bakalım bugünden o kırmızılıklar biraz söndü renkleriİsilik değil. Sinek ısırığı gibi