kırmızı mutfağımdan sonra evimin diğer yerleri :)

bunlar benim gözüme batan ufak detaylar sonuc olarak düzenli tertemizgüzel bir ev içinde sağlıkla mutlulukla oturmanı dilerim..[/QUOTE]

fayanslarım ve kalebodurlarımın hepsi kırmızı resimde fuşya gibi çıkmış ama hepsi kırmızı :) önerin için çok saol sade bi banyo paspası ve sade masa örtüsü alıcam evimde sadece banyo ve mutfagım kırmızı diğer yerler pastel rengi :)

evin çok güzel canım sağlıkla huzurla oturun inşallah, orta sehpa da farklı bir tarz olmuş onu ayrıca bi beğendm :34:

güle güle otur.

ev tadilattan geçti sanırım.çok güzel olmuş.

mutfak banyo özellikle çok güzel.

güle güle otur canım ferah ve sade ve çok hoş olmuş:)Açık renk mobilyaya özellikle halı ve koltuk takımına cesaret edememiştim ama içim gidiyor:)

gürcümüsün yoksa :) ben gürcüyümde mecidiye köy armutlu babaannemler orada :) halının numarasına bakamadım ama cnm :((:( söz yrn yazıcam sana

Evine ve ayrıntılara bile gösterdiğin özene bayıldım,hele o ay yıldızlı objelere amaaaa bence banyona o paspaslar hiç olmamış ya serme yada tek renk daha sade bi paspas uydur:))
güzel günlerde yaşaaa:)

işte ev budur...
ne yalan soylıyeyım ben encok senın evini begendım eklenenler arasında...sanırım zevklerımız uyuyor ondan;)
güle güle otur....saglıkla huzurla

Back
X