Kekler - Pastalar Kirmizi meyveli tart gorunumlu degisik bi tarif (resimli)

şeyy bişey daha soracağım videoyu izledim de bu adam siyah birşey katıyor hamura o nedir merak ettim de

canimsin harikasin sen ya ben bu meyveleri dondurulmus hep aliyorum buzlugumda daima vardir cünkü vanilyali dondurmanin üzerine sicak sos yapip kullaniyorum

tskler mutlaka denicem bu tarifi ellerine emegine saglik canim benima.s.:nazar:

tesekkur ettim ,canim
devamli evinde bulunduruyosan ,bi gunde bu tarifi dene ,ama eksi oluyo, tabi eksi sevenler icin ,cunku icinde kucuk kirmizi meyvelar varya ismini bilmiyorum ,dondurulmuslarda onlar cok olunca oyuzden eksi oluyo
tabi taze olrakta yapabilirisn

tesekkur ettim ,canim
devamli evinde bulunduruyosan ,bi gunde bu tarifi dene ,ama eksi oluyo, tabi eksi sevenler icin ,cunku icinde kucuk kirmizi meyvelar varya ismini bilmiyorum ,dondurulmuslarda onlar cok olunca oyuzden eksi oluyo
tabi taze olrakta yapabilirisn

biliyorum canim eksi oldugunu seviyorum acucuk ucundan burusa burusa yerim artik mutlaka denicem emin olopuyorumnanaktan
insallah becerebilirsemde hem resmini hemde fikrimi paylasirimopuyorumnanaktan
dedigim gibi sanada tavsiye ederim seviyosan bu tadi ben o dondurulmuslardan aliyorum biraz tencereye bosaltip cok az su koyuyorum resmen kaynayana kadar pisiriyorum sonrada dondurmanin üzerine sos olarak döküyorum hemde sicakken nefis bi lezzet canimcokacimcoooktavsiye ederim bizim burda cok meshur extra restorana giderdim yemek icin sonra isi bi cözdüm evimde yapiyorum:teytey:

cnm bu nasılda gozumden kacmıs cok şık duruyor bırtanem ellerıne emegıne saglık bı yapan olsada yesek yawww.cokacimcoook

cnm bu nasılda gozumden kacmıs cok şık duruyor bırtanem ellerıne emegıne saglık bı yapan olsada yesek yawww.cokacimcoook

e tabi hazir olsada yesen dimi
erinmede kendin yap anam ,okadr guzel pastalar yapiyonda bunumu yapamiyon
begenmene sevindim canim cok tesekkur ettim,tabi zevke bagli ister yap ister ypam belki bi gun lazim olur diye tarif ekliyorum

e tabi hazir olsada yesen dimi
erinmede kendin yap anam ,okadr guzel pastalar yapiyonda bunumu yapamiyon
begenmene sevindim canim cok tesekkur ettim,tabi zevke bagli ister yap ister ypam belki bi gun lazim olur diye tarif ekliyorum

yapmayı ısterım cnm ama su ara fırını pek sık kullanmamaya bakıyorum.pastalarımı da o yuzden hazır kekle yapıorm daha ucuza gelıo.yoksa burada her pastaya kek pısırsem elektrık parasına yetısemem.ıste boyle cnm...zor geldıgınden degıl yani...ama elbet fırın acılacak bırseyler ıcın o gun yaparım allah ızın verırse.senın ellerıne saglık cicimopuyorumnanaktan

canim buarada bu tarifinide denicem en kisa zamanda aklimda cünkü yani hamuru dedigin sos kivaminda
önce meyveleri dizip sosu bosaltiyoruz firina atip pisiriyoruz dimi???

aynen oyle apiyoruz canim mevalari koy sosu dok firina ver
birinci sayada bi video verdim orda yapilisini gosteriyo yapcagin zaman bu videoyu izlersen daha guzel uygularsin

ee peki begendinmi begenmedinmi nasil bisey oldu
galiba pek begenmemisin

begenmesem zaten yaptim diye yazmazdim tatlisim benim
:kedi:seninki kadar olmasada kendimce yaptim isde:kedi:
cokacimcoooktam benim damak zevkime göre kizimda begendi annemdecokacimcoook
esim henüz deniyemedi aksam yemegini fazla kacirmis cünkü
ben 200grmlik meyveyle yaptim malzemeleride yari yariya
opuyorumnanaktansonuc olarak deydi iyiki eklemissin bir tarifim daha olduopuyorumnanaktan
a.s.tsklerrrrrrrrrrrrra.s.

CtNO-1ql-1.jpg

begenmesem zaten yaptim diye yazmazdim tatlisim benim
:kedi:seninki kadar olmasada kendimce yaptim isde:kedi:
cokacimcoooktam benim damak zevkime göre kizimda begendi annemdecokacimcoook
esim henüz deniyemedi aksam yemegini fazla kacirmis cünkü
ben 200grmlik meyveyle yaptim malzemeleride yari yariya
opuyorumnanaktansonuc olarak deydi iyiki eklemissin bir tarifim daha olduopuyorumnanaktan
a.s.tsklerrrrrrrrrrrrra.s.

CtNO-1ql-1.jpg

anammmmm ne guzel yapmisinya sen :1shok:,benimki kadr olmasami ,ne benimki kadari seninki daha iyi olmus ve kabarmis benimki biraz cokmustu ,keske bide dilimlenmis halini koyaydin ne kadar kabarmis gorerdik
denedigin icin tesekkur ederim canim ,begenmene sevindim zaten eksi severim demistin ,eksi sevenler icin cok guzel bi tarif
hele elimizde dondurulmus meyva varsa hemen pratik oluyo
size afiyet olsun canimcokacimcoook
tuanamizada yarasin:CüvCüv:

anammmmm ne guzel yapmisinya sen :1shok:,benimki kadr olmasami ,ne benimki kadari seninki daha iyi olmus ve kabarmis benimki biraz cokmustu ,keske bide dilimlenmis halini koyaydin ne kadar kabarmis gorerdik
denedigin icin tesekkur ederim canim ,begenmene sevindim zaten eksi severim demistin ,eksi sevenler icin cok guzel bi tarif
hele elimizde dondurulmus meyva varsa hemen pratik oluyo
size afiyet olsun canimcokacimcoook
tuanamizada yarasin:CüvCüv:

kabarmaya kabardida cokda kalin diil tatlisim
bulrsam ekliyeyim
ben 200gramlik meyveyle yaptim ve harci göz karari koydum acikcasi
ilk denemem oldugu icin az olsun dedim
ama begendik hemde cok hele esim bayildi
birdahakine 500gramlik yapicam
ben üzerine sekerde serpdim cünkü tadi hafif olmusdu ama cok begendik inankicokacimcoookopuyorumnanaktan

iyi iyi bundan sonra yaparsiniz iste
aslinda ilk yaptigimiz tariflerin yari malzemesini yapmak daha dogru cunku sevilmeyince kaliyo
sevilirse zaten tam malzemeden yapilir

X