- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- Konu Sahibi Sympathique
şeyy bişey daha soracağım videoyu izledim de bu adam siyah birşey katıyor hamura o nedir merak ettim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ettim ,canim
devamli evinde bulunduruyosan ,bi gunde bu tarifi dene ,ama eksi oluyo, tabi eksi sevenler icin ,cunku icinde kucuk kirmizi meyvelar varya ismini bilmiyorum ,dondurulmuslarda onlar cok olunca oyuzden eksi oluyo
tabi taze olrakta yapabilirisn
cnm bu nasılda gozumden kacmıs cok şık duruyor bırtanem ellerıne emegıne saglık bı yapan olsada yesek yawww.cokacimcoook
e tabi hazir olsada yesen dimi
erinmede kendin yap anam ,okadr guzel pastalar yapiyonda bunumu yapamiyon
begenmene sevindim canim cok tesekkur ettim,tabi zevke bagli ister yap ister ypam belki bi gun lazim olur diye tarif ekliyorum
ee peki begendinmi begenmedinmi nasil bisey oldu
galiba pek begenmemisin
begenmesem zaten yaptim diye yazmazdim tatlisim benim
:kedi:seninki kadar olmasada kendimce yaptim isde:kedi:
cokacimcoooktam benim damak zevkime göre kizimda begendi annemdecokacimcoook
esim henüz deniyemedi aksam yemegini fazla kacirmis cünkü
ben 200grmlik meyveyle yaptim malzemeleride yari yariya
opuyorumnanaktansonuc olarak deydi iyiki eklemissin bir tarifim daha olduopuyorumnanaktan
a.s.tsklerrrrrrrrrrrrra.s.
anammmmm ne guzel yapmisinya sen :1shok:,benimki kadr olmasami ,ne benimki kadari seninki daha iyi olmus ve kabarmis benimki biraz cokmustu ,keske bide dilimlenmis halini koyaydin ne kadar kabarmis gorerdik
denedigin icin tesekkur ederim canim ,begenmene sevindim zaten eksi severim demistin ,eksi sevenler icin cok guzel bi tarif
hele elimizde dondurulmus meyva varsa hemen pratik oluyo
size afiyet olsun canimcokacimcoook
tuanamizada yarasin:CüvCüv: