• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kırmızı köşe takımı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
marka vermek yasak mı bilmiyorum ama yataş corners kırmızı köşe takımı kullanan var mı? sağlam ve rahat mı? köşe takımı kullananlar avantaj ve dezavantajlarını yazabilir mi? çok soru sordum galiba:)

ben yataşın ilk çıkardığı tina köşe takımını kullanıyorum yataşın servisi mükemmel her aradığımızda geldiler sorunu giderdiler yerin varsa köşe alma asker gibi diziliyo gelenler bi salonun varsa oturma odası olarak düşünüyosan süper

633632119909212504.jpg

bahsettiğin köşe takımı bu değilmi canım...bende aynısı var...çok memnunuz...çok şık...çok rahat...hele misafirin geldiğinde çok iyi oluyor...konforlu kocaman bir yatağa dönüşüyor... köşe takımı almayı düşünüyorsan tavsiye ederim...

viyole senin köşe takımının kumaşı nasıl?

canım benim köşe takımım kırmızı süet... üzerine birşey döküldüğünde hemen müdale etmen lazım...
mesela akşam yanlışlıkla tükenmez kalemle çizildi...
ıslak mendille hemen sildik...
şuan iz bile yok ama dediğim gibi kurumasına izin vermezsen çıkıyor...

Bende günlerdir arıyorum .Yataşınkiler çok güzel ama bana pahalı.Ama almışkrende şu kırmızıdan alacaksın tam benlik. boggie yani kahveyi bir arkadaşım aldı oturması rahatlığı süper. pufunu alırsanız birleştirince yatak oluyor.fiyat olarak uygun bulduğunuz varsa lütfen msj atın....

bizde cronos köşe takımını almayı çok istiyoruz..geçenlerde 1.100 e düşmüştü outletinde yataşın..almak nasip olmadı o sıra :( ama çok güzel bir köşe takımı..

benimki de bunun kırmızısı canım...ama yatak olmuyor
633380938285396250.jpg

firsday h.sonu bende yataşda bu takımı aldım okadar kararsız kaldıkki nişanlım rahat bişiyler aroyırdu, yatak olanların süngeri cok sert oluyor en son boogie baktık yatak olmuyor ama pufu var ailem uzakda sürekli yanımıza kalmaya gelecekler puf kayarmı rahat ederlermi cok şüpelerim var aldım ama değiştirsem diye düşünüyorum

kıslar puf lu köşe kullanan varmı aranızda yatmak için kullanışlımı ?

benimki de bunun kırmızısı canım...ama yatak olmuyor
633380938285396250.jpg

öncelikle merhaba siteye yeni üye oldum. yataşın bu köşe takımından biz de almayı düşünüyoruz hatta sipariş verdik ama bazı tereddütler yaşadık sonradan. sorularıma cevap vererek bize yardımcı olursan çok mutlu olacağım... öncelikle yatak olmaması bizim için sorun değil.bizim için önemli faktörlerden birisi ergonomisi yani otururken ya da tv izlerken uzanırken rahat mı sence?özellikle uzanma konusunda rahatlığı nasıl bir sorun yaratır mı?

633632119909212504.jpg

bahsettiğin köşe takımı bu değilmi canım...bende aynısı var...çok memnunuz...çok şık...çok rahat...hele misafirin geldiğinde çok iyi oluyor...konforlu kocaman bir yatağa dönüşüyor... köşe takımı almayı düşünüyorsan tavsiye ederim...

peki hangi renk perde ve hali ile kombine ettin acaba bende çok beğendim içerisine beyaz siyah minder ile renklendirmeyi düşündüm

ben de yataş corners kullanıyorum. boogie nin kırmızısını yaptırdım. harika oldu. hem çok konforlu hem de ben ayaklarımı toplyıp otumayı çok severim yastıkları kaldırdığımda rahat rahat kıvrılıp oturabiliyorum... tavsiye ederim. yatak olarakta rahat...

Salonun yeterince büyük değilse veya spor bir salon görüntüsü elde etmek istiyorsan köşe takımı güzel bir seçim olacaktır.

Back
X