merhaba;
Aslında bende salonum için bi duvar ünitesi gördüm siyah kırmızı ve beyaz renklerde çok beğendim bende..
Sizin yazdığınız gibi kırmızı ve beyaz tonlarda koltuk almak istiyorum..
ama hiç bi yerde bu kombinlerde yapılmış koltuk göremedim sizin gördüğünüz varsa resmini eklermisiniz..Fikrim olur en azından..
Kırlentleri siyah zaten de ben mor mu yaptırsam diyorumCADIARZUBir bölümde duvar kağıdı fikride güzel...cnm bende kırmızı siyah uyumunu seviyorum kırlentleri siyah yapabilirisn duvarlarıda bir yere duvar kağıdı koyarsan eminim değişik duracaktır.
benim de koyu kırmızı köşeli koltuğum var.duvarlar krem.perdem gri,kitaplık venge. halım da beyaz üzerinde gri siyah kırmızı halkaları var ama
kırmızı koltuk secımı cok hos
guzel gunlerde kullanın oncelıkle a.s
ben olsam cımento rengıne boyatırdım duvarlarımı yanı o renge yakın bır renk var, rengın ısmını unuttum suan..
ama ınanılmaz rahatlık veren bır renk. goz yormuyor aksıne dınlendırıyor, dıngın sakın bır renk
tabı benım zevkım bu.belkı cazıp gelebılır dıye yazdım
aynı zamanda beyaz rengıde onerebılırım yerimseniben
ben kirmiziya zebra desenini cok yakisitriyorum..hatta leopar deseni (tam kirmizi) ile bile hos durur venge mobilyalarinlada uyum saglamis olur.mor ile kirmizinin tamamlicagini düsünmüyorum gözü yorar.
ben kirmiziya zebra desenini cok yakisitriyorum..hatta leopar deseni (tam kirmizi) ile bile hos durur venge mobilyalarinlada uyum saglamis olur.mor ile kirmizinin tamamlicagini düsünmüyorum gözü yorar.
bu arada turkuaz ve yesilde kirmiziya yakisiyor ne kadar Kulaga hos gelmesede.Renk cemberine baktinizmi kirmizinin karsi rengi..
leopar zebra yada tavuskusu deseni herzaman var olmus ve modasi hic gecmemis renkler cünkü dogada var zaten.bu benim düsüncem tabi..kadinlar leopardeseni giyimden hic vazgecebildimi mesela?zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?