• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı koltuk aldık diğer renklerde zorlanıyorum yardımcı olurmusunuz kızlar..

tilsim2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
668
0
96
İstanbul
Eşimin zoruyla açık kırmızı ,metal ayaklı, siyah yastıkları olan koltuk takımı aldık tv konsolum ve sehpam venge.Halı ve duvar rengine karar veremiyorum şu anda duvarlarım kum beji kızlar ama sanki beyaz görmek istiyorum.Renk uzmanlarıda turkuaz yada yeşil demiş...Koltuk yastıklarınıda mormu yaptırsam diyorum çok kararsızım kızlar bilgili arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim...

benimde yaza düğünüm var. kırmızı koltuk düşünüyorum. daha doğrusu kırmızı-siyah-beyaz düşünüyorum salonumu. duvarlar beyaz, mobilyam siyah, koltuklarım kırmızı.
koltuklara aslında zebra desenli kırlentler yaptırabilirsin oda çok yakışıyo. nacizane benim fikrim bu bakalım ben nekadarnı gerçekleştirebilecem. çünkü kararım durmadan değişiyo:)))
güle güle kullan bu arada.

kırmızı koltuğa krem yada bej duvar daha iyi olur bence..gri,siyah aksesuarlarla da tamamlayabilirsin.klasiktir zatn o tonlar.aksesur bulmaktada zorlanmazsın.ben kırmızıyı griyle daha çok yakıştırıyorum nedense

Renk uzmanlarının yazılarından dolayı tereddütte kaldım.Kırmızıya turkuaz yada yeşil boya demişler ama düşününce renk cümbüşü olur ve gözüm yorulur gibi geldi.Duvarlarım zaten bej krem gibi ve farklı bir renk istiyor gibi...Gri yi hiç düşünmemiştim enteresan bir fikir yastıklarda olabilirmi acaba:uhm:

merhaba;
Aslında bende salonum için bi duvar ünitesi gördüm siyah kırmızı ve beyaz renklerde çok beğendim bende..
Sizin yazdığınız gibi kırmızı ve beyaz tonlarda koltuk almak istiyorum..
ama hiç bi yerde bu kombinlerde yapılmış koltuk göremedim sizin gördüğünüz varsa resmini eklermisiniz..Fikrim olur en azından..

merhaba;
Aslında bende salonum için bi duvar ünitesi gördüm siyah kırmızı ve beyaz renklerde çok beğendim bende..
Sizin yazdığınız gibi kırmızı ve beyaz tonlarda koltuk almak istiyorum..
ama hiç bi yerde bu kombinlerde yapılmış koltuk göremedim sizin gördüğünüz varsa resmini eklermisiniz..Fikrim olur en azından..

Düz renk alsan daha iyi olmaz mı yastıkları farklı renk olan...

cnm bende kırmızı siyah uyumunu seviyorum kırlentleri siyah yapabilirisn duvarlarıda bir yere duvar kağıdı koyarsan eminim değişik duracaktır.

kırmızı koltuk secımı cok hos
guzel gunlerde kullanın oncelıkle a.s
ben olsam cımento rengıne boyatırdım duvarlarımı yanı o renge yakın bır renk var, rengın ısmını unuttum suan..
ama ınanılmaz rahatlık veren bır renk. goz yormuyor aksıne dınlendırıyor, dıngın sakın bır renk
tabı benım zevkım bu.belkı cazıp gelebılır dıye yazdım
aynı zamanda beyaz rengıde onerebılırım yerimseniben

benim de koyu kırmızı köşeli koltuğum var.duvarlar krem.perdem gri,kitaplık venge. halım da beyaz üzerinde gri siyah kırmızı halkaları var ama

benim de koyu kırmızı köşeli koltuğum var.duvarlar krem.perdem gri,kitaplık venge. halım da beyaz üzerinde gri siyah kırmızı halkaları var ama

Kırmızıyla gri uyumu nasıl duruyor?Halı rengi konusundada düz beyaz halımı yoksa karışık renklimi olsun kararsızım.

kırmızı koltuk secımı cok hos
guzel gunlerde kullanın oncelıkle a.s
ben olsam cımento rengıne boyatırdım duvarlarımı yanı o renge yakın bır renk var, rengın ısmını unuttum suan..
ama ınanılmaz rahatlık veren bır renk. goz yormuyor aksıne dınlendırıyor, dıngın sakın bır renk
tabı benım zevkım bu.belkı cazıp gelebılır dıye yazdım
aynı zamanda beyaz rengıde onerebılırım yerimseniben

Koyu renk karanlık yapabilir.Kırık beyaz daha iyi olabilir gibi...

ben kirmiziya zebra desenini cok yakisitriyorum..hatta leopar deseni (tam kirmizi) ile bile hos durur venge mobilyalarinlada uyum saglamis olur.mor ile kirmizinin tamamlicagini düsünmüyorum gözü yorar.

ben kirmiziya zebra desenini cok yakisitriyorum..hatta leopar deseni (tam kirmizi) ile bile hos durur venge mobilyalarinlada uyum saglamis olur.mor ile kirmizinin tamamlicagini düsünmüyorum gözü yorar.

Dalmaçyalı yastıklarım vardı siyah beyaz onları koydum gözüme hoş gelmedi.Zebra deseninin renkleri ne?

Modası geçmezmi zebra deseninin?Mor aslında banada gözü yorar gibi gelmeye başladı. Renk olsun demiştim ama zaten kırmızı yoğun bir renk...

bu arada turkuaz ve yesilde kirmiziya yakisiyor ne kadar Kulaga hos gelmesede.Renk cemberine baktinizmi kirmizinin karsi rengi..

bu arada turkuaz ve yesilde kirmiziya yakisiyor ne kadar Kulaga hos gelmesede.Renk cemberine baktinizmi kirmizinin karsi rengi..

Benide yanıltan renk çemberi zaten turkuaz ve yeşili duvarlarda düşünemiyorum fazla renk cümbüşü oluşmasından korkuyorum.Evimde büyük ağaçlarım var yeşil olarak hoş duruyor.Köşe lambalarım krem rengi ama duvarı beyaza boyatırsam onlarıda beyaza çevirmeyi düşünüyorum.Modern evleri beğeniyorum,perdelerimde bej jaluzi...Asıl mesele bir odada en fazla kaç renk kullanılırsa hoş olur acaba...

leopar zebra yada tavuskusu deseni herzaman var olmus ve modasi hic gecmemis renkler cünkü dogada var zaten.bu benim düsüncem tabi..kadinlar leopardeseni giyimden hic vazgecebildimi mesela?zemuszemus

leopar zebra yada tavuskusu deseni herzaman var olmus ve modasi hic gecmemis renkler cünkü dogada var zaten.bu benim düsüncem tabi..kadinlar leopardeseni giyimden hic vazgecebildimi mesela?zemuszemus

Fikrin için teşekkürler canım yastık kumaşı seçerken özellikle bakmak istiyorum zebra yada tavuskuşu desenine...

Back
X