Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonumla renk uyumlu yemek odası bulmam lazım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dnznry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
489
4
46
İstanbul
slm kızlar benim kırmızı ama hoş kırmızı kenarları krem deri köşe takımım var
terim küçük olduğu için yemek masası ve duvar ünitesi alamadım alamadım
şimdi taşınıyorum. bana yardımcı olurmusunuz halım siyah kırmızı krem yappoz desen
avizem kristal üstünde kırmızı ipler var çok hoş tv modellerin kara veremiyorum bide çok pahalı
bide yemek masası alıcam yemek masasını renk uygun bulmam lazım önerilerininz varmı yazı
yada görsel

Üç rengi bir arada kullanmışsınız.Koltuklarınız kırmızı-krem,halınız kırmızı-siyah-krem..
Renk konusunda fazla seçeneğiniz kalmamış gibi,kırmızı ve siyah zaten çok keskin ve iddialı renkler,bu sert renkler arasında kullandığınız krem renginden yola çıkarak,ilave mobilyalarınızı bu renkten yana kullanabilirsiniz.
Eğer masa ve tv konsolu seçimizde kırmızı veya siyaha uysun diye gri veya zıt olsun diye bambaşka bir rengi seçerseniz tam renk karmaşası yaşanacaktır.
Minimum kullandığınız renk krem olduğuna göre,o renk üzerinde seçimler yapabilirsiniz :34:

teşekkürler paylaşımın için bir kaç tane ünite ve masa gördüm internette güzel ve uyuyo ama resim
koymayı bilmiyorum nasıl yapıyosunuz

''Konuya Cevap Ver'' butonuna tıklayın,sayfanın altına doğru inin ''Eklenti Ekle'' butonuna basın,yeni bir sayfa açılacak,sağ üst köşesindeki ''Dosya Ekle'' butonuna basın resimleri ekledikten sonra sağ alt köşedeki ''Bitir'' tuşuna basın.. Resimlerin çıkıp çıkmadığını kontrol edebilmek için en son mesajınızı göndermeden önce ''Cevapla'' tuşunun yanındaki ''Önizleme'' butonunu kullanarak kontrol edebilirsiniz ve sonra ''Cevapla'' butonuna basarak mesajınızı gönderebilirsiniz.

Back
X