• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Kırmızı Gelin Ayakkabılarım :)

Merhaba,

Hayırlı olsun öncelikle. Rahat gibi duruyor, kır düğününe uygun, evet. Ben de gelin ayakkabıları üstünde aksesuar sevenlerdenim yalnız. Bir çiçek veya fiyonk yapsanız bir tuhafiyeden malzeme alıp, belki daha güzel olabilir :D Benim ayakkabı-buketimi beğenmene sevindim...

benimde hayalim.
yapabilir miyim yapmak nasip olur mu bilmiyorum.
ama kırmızı ayakkabı kırmızı buket kırmızı kuşak ve başa atılan kırmızı örtüyle çok güzel olacağı düşüncesindeyim kendi adıma.

bende fikri beğendim fakat seçtiğin modeli beğenmedim me yazık ki daha şık olsaydı daha iyi duracağına eminim..Ben şahsen düğünümde bembeyaz olmayı tercih edenlerdenim. ama eğer böyle birşe yapmış olsaydım kırmızı aykkabiları daha farklı bir model seçip gelinlik eteğini de kısa tutardım...

Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkurler oncelikle :51:

Beni ayakkabidan cok fikir cezbetmisti en basindan beri... Ayakkabi konusunda da en önemlisi rahat olmasıydı, tam da istediğim gibi oldu Allah'a şükür... :16:Ama yönlendirmeleriniz sonucunda ayakkabıya biraz daha hareket katmak adına önüne şık bir fıyonk koydurmaya karar verdim. Bu haftasonu ayakkabıyı yaptırdığım yere gidip aynı renkte fıyonk yapmalarini isteyeceğim. Son halinin fotosunu da koyarım yine buraya :34:

Gelin çiçeğim de ayakkabıyla aynı renkte kumaş yapma çiçekten yapılacak, Minenes'in çiçeğinin kırmızısı olacak :1:

Back