• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Kırmızı Gelin Ayakkabılarım :)

okaplan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
730
534
158
arkadaşlar biraz kalıpları yıkayım klasik olmayayım dedim veee gittim kendime kırmızı ayakkabı yaptırdım gelinliğin altına :1:

el çiçeğim de kırmızı güllerden yapılacak...

kime söylediysem garip karşıladı bakalım siz beğenecek misiniz :3:

$ayakkabı 4.jpg

$ayakkabı 3.jpg

$ayakkabı 2.jpg

$ayakkabı 1.jpg

Son düzenleme:
Farklı olan her şey güzel değildir. Klasik olmasın diye beyaz gelin ayakkabısını tercih etmemişsin ama seçtiğin ayakkabının modelide son derece demode :50: Hiç beğenmedim ne rengini ne modelini üzgünüm..

Renk güzel ama modeli benimde hoşuma gitmedi daha modern bi model olabilirdi bence

Farklı olan her şey güzel değildir. Klasik olmasın diye beyaz gelin ayakkabısını tercih etmemişsin ama seçtiğin ayakkabının modelide son derece demode :50: Hiç beğenmedim ne rengini ne modelini üzgünüm..

yani senin fikrine zevkine tabiki saygımız sonsuz ama yukardaki arkadaşın yazdıklarınada katılıyorum kesinlikle bende beğenmedim.....

kızlar teşekkürler yorumlarınız için :42:

benim için modelinden önce rahatlığı önemliydi, bütüüün gün ayağımda duracağı için... allı pullu, ince topuklu ayakkabılar pek bana göre değildi yani :1:

bencedee ...........cokkk tatliii ama sade geldi ustune biraz tas ekletebilirsinnnn ozmn 10 numara olur benimkideee farkli olcakkk cam ayakkabi tasarladi nisanlimm cam ayakkabi ustunde pariltili taslar olucakkk seninkinin de ustune pariltilui taslar hos durur diye dusunuorum kirmizi ayakkabi fikrinede bayildimmm !!!!!:52::52::52:

mutluy günlerde giy inşallah
ama ben eğer bi gün evlenirsem bembeyaz olmak istiyorum her şeyimle gelinlik,iç çamaşırı,çorap ve ayakkabımı bembeyaz almayı düşünüyorum ALLAH izin verirse tabii

rengini çook beğendim beyazla süper duracağına eminim.. modeli de hoş bence. evet bütün gün ayakta durman göz önüne alınınca bence modeli iyi. :) mutlu olursun umarım cnm.. :21:

Ben de değişik istiyorum dedim dedim gittim bildiğin gelin ayakkabısı aldım çıktım:1:

Renk kabul edilebilir ama model olarak daha modern bir platform seçmiş olsaydın daha hoş olurdu diye düşünüyorum

mutluluklar şimdiden:38:

Ben de değişik istiyorum dedim dedim gittim bildiğin gelin ayakkabısı aldım çıktım:1:

Renk kabul edilebilir ama model olarak daha modern bir platform seçmiş olsaydın daha hoş olurdu diye düşünüyorum

mutluluklar şimdiden:38:

platform ve ben ayrı dünyaların unsurlarıyız valla :1:

bütün gün o koşuşturmaca, oynamaca, yerinde durmamaca içinde o platform ayakkabılarla nasıl rahat edilir hayal bile edemiyorum... :44:

bir de benimki kır düğünü olacak, bildiğin çimenlerin üzerinde :52: orada converse bile platform şık ayakkabıdan daha çok makbul kanımca :1:

Ayyyyyyyy bende pembe yaptırsaydım keske:16:ozamanlar aklıma gelmemıstı :37: Mutluluklar dılerım canım

Offfffffffffffff bunlar tatlı telaslar canım 3sene oncesı geldı aklımada bugun 68 gun kaldı bugun 48 gun kaldı dıye gun sayıyoduk valla:17::17:esım gunlerı karıstırdımmı kızardı bana sen heyecanlanmıyomusun evlenecez aynı evde yasayacaz dıye derdi

Son düzenleme:
fikir güzel cidden güle güle giy ama bence de çok sade bi model bu, bi çiçek bi taş bişey eksik sanki :1: ama gelinlikle görsek daha iyi olurdu :1:

gelinlikle birlikte giyilmiş foto yok mu?

fikir güzel cidden güle güle giy ama bence de çok sade bi model bu, bi çiçek bi taş bişey eksik sanki :1: ama gelinlikle görsek daha iyi olurdu :1:

gelinliğimi aldım ama daha üstüme göre ayarlanması gereken şeyleri var, haftaya o da hallolacak inşallah ssz

provada ayakkabılarımla da çekinir koyarım artık :1:

Back